Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

uz jovica treba i dobar osigurac

za Zoom bi pozicija 1 bila zacementirana + trpac na 2 i zatvoren roster

ako dolazi jovic moraju jos 2 ozbiljna beka

Moze!

• Like 1
Posted

CIgani u 24h

Od dajte Jošila, Suada Šehovića i Raška Katića pa da zatvaramo roster, ionako ispadamo iz lige do daj i Jovića i Hermansona a može i Lorenco na 1 i 2. 

:lol_2:

• Like 5
  • Ha-ha 7
Posted

Dobrodoslica bratu Kalini!!!

Nadam se da smradovi sa severa vise nece dolaziti na kosarku! To bi bio dupli pogodak!!!

• Like 3
  • Love 1
Posted
1 minute ago, NMX said:

CIgani u 24h

Od dajte Jošila, Suada Šehovića i Raška Katića pa da zatvaramo roster, ionako ispadamo iz lige do daj i Jovića i Hermansona a može i Lorenco na 1 i 2. 

:lol_2:

E pa ne znam brt na koga ciljas ali ja pre 24h sigurno nisam najavljivao Josila i Katica. Cak da sam ubedjen da je od toga proslo citavih 30 sati 😉

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Budha said:

Svaka cast Kalinicu, vratit se u klub ciji su ga navijaci ne tako davno nazivali izdajicom i Mustafom zbog izjava o Kosovu. 

Veliki karakter a igracki na vrhuncu = ogromno pojacanje za Zvezdu.

Ne bih ja njih nazvao navijacima, ali ajde.

Posted

Steta sto se nece saznati kada su poceli pregovori, ko ih je inicirao, da li bi do ovoga doslo da komsije nisu krenuli ovako... Naravno, to je najmanje bitno. Uopste ne bi bilo iznenadjenje da jos neki ex igrac vrlo brzo dodje.

• Like 1
Posted

Da ne idem na tenis, iskoristio bih priliku da zahvalim nasem Novaku na donaciji koja ce omoguciti Zvezdi koliko toliko konkurentan tim. Hvala legendo nasa! 

• Like 7
  • Love 3
Posted

No1e je donirao novac od Vimbldona za Kalinu, a Gospodin Rimac ce donirati novac od prvog prodatog primerka Rimac kadar Nevere za Belog.

Zvezda je porodica 🥰

• Like 3
  • Love 8
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...