quentin Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 RSB otprilike potvrdio Jovića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Kum se zabrojao. 🤣 5 27 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Avramović će biti bekap dvojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) Najdivnije obaveze su najdivnije obaveze, al jeste nedostajalo ovo, nema sta ❤ Edited June 18, 2021 by BojanaCZV 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Odem do grada i pominje se Bjelica vec. Jebao vas otac ludi, obozavam vas ❤️ Za Jovica imam neke abrove od skoro, dok mi je Avramovic novost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 45 minutes ago, mister-no said: Kažu da smo poslali ponudu Raši Tomasu. Klasičan Ćoki ako je istina. Ako dođe Tomara da mi se uruči plaketa što botujem za njega evo ima već godinu dana i kusur 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 18, 2021 Author Share Posted June 18, 2021 Evo vako, popunio sam par praznina ... malo je anemično, fali pigmentacije ... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Na RSB kažu Jović gotova stvar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 @Kankkunen samo zameni DeDa-u i Dobrog 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 18, 2021 Author Share Posted June 18, 2021 2 minutes ago, Kooineeperk said: @Kankkunen samo zameni DeDa-u i Dobrog 🙂 Da, može tako ... fali tu još jedna petica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Ne znam šta misli Radonja o Dubljeviću. Meni se či da bi baš legao na ovaj roster.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Danas... Feels like 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Danilo Nikolić o napadima na Dzonija... 24 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Jovic ima nasu ponudu videcemo jos nije zvanicno nista odluceno upitno je i u kakvom je stanju Jovke tako da nemoj mnogo da se oko toga ni dize prasina niti ocekuje od njega ako dodje,Avram je u spaniji igrao iskljucivo na dvojci,odbio je prvu ponudu,druga je poslata videcemo.Ovo za Bjelicu su gluposti nema od toga nista preskupo je to za nas a msm da ce ostati u nba ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Spominjao sam Avramovica na pocetku ove teme, posle vidim da se nekima ne svidja pa nisam insistirao. Danas sam na temi za repstaciju hteo da napisem da je igrac nacrtan za nas. Odlican bekap na dvojci. Sad resavamo startne pozicije. Dobar posao napravismo danas, neka ide u tom pravcu i dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) Može Raša, ne košta milione. Edited June 18, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Nema sanse da Beli ostane u NBA ...EL je najrealnija opcija 38 minutes ago, Dl91 said: Aa, ovo su dani visokog napona! Najlepsi deo sezone 😎😎😎😎. Koji preti da se brzo zavrsi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Hocu bre neku macku u dzaku, da izdivlja. 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Just now, Vlada_79 said: Hocu bre neku macku u dzaku, da izdivlja. Da bre,dosta je ziherasenja i poznatih lica. Mrtav sam ozbiljan,prilicno zameram Radonji to 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 14 minutes ago, Kankkunen said: Evo vako, popunio sam par praznina ... malo je anemično, fali pigmentacije ... Možda malo pigmentacije na tri, nismo dugo. Da pokrije ove nebitne utakmice u regularnom delu sezone, kad DeDi nije do života. Imali šta u tefteru? 4 minutes ago, Maverick88 said: Jovic ima nasu ponudu videcemo jos nije zvanicno nista odluceno upitno je i u kakvom je stanju Jovke tako da nemoj mnogo da se oko toga ni dize prasina niti ocekuje od njega ako dodje,Avram je u spaniji igrao iskljucivo na dvojci,odbio je prvu ponudu,druga je poslata videcemo.Ovo za Bjelicu su gluposti nema od toga nista preskupo je to za nas a msm da ce ostati u nba ligi. Banujte ga. 😄 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Tek sad listam temu i vidim za Jovica. Dugo nismo imali dva pure PG, fenomenalna stvar, bas kako Radonja voli. Ali, sad mora na 2 da se dovede jedan opasan poenter ako je vec Avram bekap, kao i prva opcija za poziciju 4, gde takodje treba juriti jaku opciju (ako je to Bjelkan, obe ruke za). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 8 minutes ago, Čvarkov said: Danilo Nikolić o napadima na Dzonija... evo i prve cetvorke 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) 19 minutes ago, Maverick88 said: Jovic ima nasu ponudu videcemo jos nije zvanicno nista odluceno upitno je i u kakvom je stanju Jovke tako da nemoj mnogo da se oko toga ni dize prasina niti ocekuje od njega ako dodje,Avram je u spaniji igrao iskljucivo na dvojci,odbio je prvu ponudu,druga je poslata videcemo.Ovo za Bjelicu su gluposti nema od toga nista preskupo je to za nas a msm da ce ostati u nba ligi. na šta liči ovo i ko si ti da nam ljuljaš kavez...? moderacijo...prebacuj gornji post negde za tamo preksutra posle ručka. Edited June 18, 2021 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Just now, SunZero said: evo i prve cetvorke Sta ti oces da mi postanemo Buducnost vol 2? Jos nam samo fale plavi dresovi. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Tek sada bi bila šteta ne zadržati Noka.. Uz Džonija, Jovića pa i Luku će da bude duplo bolji. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts