Hertzog Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Hajde Lec. Sutra da pobedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 Haha koji cirkus 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Morace da se menjaju pravila, u suprtonom kvalifikacije postaju cita lutrija (mada kad bolje razmilims organizatoru to verovatno i odgovara). Luis me ubio u fantaziju ovaj vikend, a kao nagradu ce dobiti preuzimanje vodstva u generalniom plasmanu, stvanro nema pravde na ovom svetu. Zato napred Sarl! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Čim sam vidio Lego figuricu u Q3, tačno se mogao predvidjeti ovaj kraj kvalifikacija. Drago mi je zbog Leklera, zaslužio je da sutra pobijedi. Očekujem super agresivnog Maxa na startu, pa onda borba kroz taktiku i boks sa Ferarijevcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Botas i Perez najgore prosli. I jedan i drugi pomogli timskim kolegama i izduvali na kraju. Cenim da ce i Hamilton i Maks sutra da pregaze Leklera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Ali HAM sta prica, boze sacuvaj. U fazonu "veliki uspeh za tim" a BOT deseti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Moze neko da proveri, da li je Max u svih 5 trka dosad u kalendaru zavrsavao prvu krivinu ispred Hamiltona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Poredak i staza su takvi da nas sutra očekuje verovatno još jedan klasik u Bakuu. Sigurno jedna od najboljih staza na kalendaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) Koji sam ja dunster, uplatio sam samo 200 dinara na Leklerka u petak pre treninga kvota 35. Da sam barem 1000 uplatio. Onda cekam treci trening da bi vise uplatio na Leklerka i odustanem zbog Gaslija vise da uplatim Edited June 5, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Jedno od resenja je da u Q3, svako ima jedan brzi krug i to je to. Kao sto je bilo pocetkom 2000-tih. 7 minutes ago, Zvezdinho said: Koji sam ja dunster. Ne moras da objasnjavas, to si pokazao u NBA fantasyu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Nisam ja blokirao trejd za Vestbruka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Red Bul je ovaj put najgore prošao, realno su mogli do 1-2, ali generalno nemam ništa protiv mešanja karata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 Noris kaznjen +3 pozicije na startu zbog prekrsaja procedure za crvenu zastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 4 hours ago, momohyoideus said: Ali HAM sta prica, boze sacuvaj. U fazonu "veliki uspeh za tim" a BOT deseti. Hamilton u fazonu "Mercedes, to sam ja!". 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Posle još kaže kako je za Botasa i tim vrh što je uopšte ušao u Q3, probao kao da se izvuče a ispalo je još gore 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Meni nije zvucalo da je pokusao da bilo sta izvlaci. Podelili su taktiku pa kome prodje. Naravno da ce prvom vozacu dati onu koja je najverovatnije bolja. Mada je delovalo da je mogao Botas da ima jos malo bolje vreme. Ovde su RB najvise uprskali.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Norisova kazna je bas bezveze. Bukvalno je imao 4-5 sekundi da donese odluku, nista nije dobio time sto je izabarao ono sto je u momentu delovalo kao manje zlo i ipak je izgubio 3 pozicije na startu. Zaista je pravilnik uzasan. Mora biti neke felksibilnosti za situacije koje nisu tamo predvidjene, tj eksplicitno objasnjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Mislim da nas ocekuje velika zabava danas i puno preticanja. Odmah posle prve krivine nas ocekuje ludnica. Naravno, poljubice neko i zid tokom trke, to je neminovno. Samo da ne bude brejnfartova kao na prosloj trci kada je Rikardo isao u rikverc.[emoji2960]Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 18 hours ago, Hertzog said: Hajde Lec. Sutra da pobedis Usrace nam se u zivot svi na pravcima danas. Ocekujem zestoko maltretiranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Usrace nam se u zivot svi na pravcima danas. Ocekujem zestoko maltretiranje. Podijum će biti veliki uspeh.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 (edited) Sejfti kar ce imati bas dosta posla danas. Edited June 6, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 (edited) 29 minutes ago, alberto.ascari said: Podijum će biti veliki uspeh. Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Slazem se. https://www.autosport.com/f1/news/binotto-leaves-pit-wall-seat-as-ferrari-completes-reshuffle/6536778/ Mala zanimljivost... Inamo novog stratega.... Edited June 6, 2021 by Downforce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Koja ce ovde redaljka da bude na nama 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Za sada trka, neloša Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downforce Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Nije da nisam ocekivao... ali pateticno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts