Bugl Khan Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Ja ne vidim Taljane kao favorite. Domaći teren i slabiji protivnici su zavarali ljude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Domaci teren mozda, slabiji protivnici tesko. Po cemu su njihovi protivnici bili slabiji od bilo koje grupe izuzev Francuske? Gledajuci sve meceve, nisam siguran da biste recimo vi prosli drugacije, vrlo verovatno biste isto popili lagana tri komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Talijani su u užem krugu favorita i kad ne igraju dobro a kamoli sad. Plus imaju ekstra motiv jer ih 5 godina nije bilo na velikom natjecanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 U tome i jeste problem, favoriti su kad se provlače, a sad ne znaš šta da očekuješ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 47 minutes ago, Barkley#34 said: U tome i jeste problem, favoriti su kad se provlače, a sad ne znaš šta da očekuješ. Oni se ustvari već dugo ne provlače (mislim da si mi baš ti oponirao na ovakvu moju konstataciju onomad) nego ispadaju na najnesretnije moguće načine, red je da im se vrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Ne sećam se, pre bih rekao da je neko ko pomnije prati. Videćemo, sa njima nikad nisi načisto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 On 11/30/2020 at 9:56 AM, bistru vodu mutim said: I nije točno da se uvijek provlače, pa na zadnjih 6 od 7 prvenstava na kojima su nastupili su ispadali baš na talijanski način, u zadnjim minutama/sekundama ili na penale. On 11/30/2020 at 10:13 AM, Barkley#34 said: Jeste, ispadnu tako ali se do tada pet puta provuku na svoj način. Ali dobro, obojica smo u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Auuuuuu (smajli koji se pokriva ušima i žali na sklerozu). Eto, nek' osvoje titulu, kad si navalio... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 4 hours ago, McLeod said: Domaci teren mozda, slabiji protivnici tesko. Po cemu su njihovi protivnici bili slabiji od bilo koje grupe izuzev Francuske? Gledajuci sve meceve, nisam siguran da biste recimo vi prosli drugacije, vrlo verovatno biste isto popili lagana tri komada. Nisam mislio da ne bi pobjedili jednako nas, Ukrajinu, Austriju, Rusiju. Mislio sam da bi osvojio EP trebaš dobit puno jače reprezentacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Au kakav crveni karton, nigde veze, momak je samo zakasnio sa startom i slučajno ga načepio, nikakva namera nije postojala. Što se Italijana tiče možda su i najviše pokazali do sada, ali videćemo ih protiv neke reprezentacije iz užeg kruga favorita, kako stvari stoje za njih navijam da osvoje, gotivni su mi uvek bili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Evo i prve garniture dresova da upotpune tradišn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 10 hours ago, bistru vodu mutim said: Oni se ustvari već dugo ne provlače (mislim da si mi baš ti oponirao na ovakvu moju konstataciju onomad) nego ispadaju na najnesretnije moguće načine, red je da im se vrati Ako je to bilo na starom forumu, moguće da sam bio ja. Sećam se da sam u nekoj raspravi izvukao sve nesrećne poraze na svetskim i evropskim prvenstvima od 1990. do trijumfa u Nemačkoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts