Drug Crni Posted August 31, 2024 Author Posted August 31, 2024 Zatrpava Greenwood za Olimpik@Miki28 Teoljub 1
Miki28 Lakers in 5 Posted August 31, 2024 Posted August 31, 2024 (edited) 4 hours ago, Drug Crni said: Zatrpava Greenwood za Olimpik@Miki28 Teoljub Momak je igracina. Odlican mu je potez sto je izabrao Marsej i De Zerbija. U istom prelaznom roku smo prodali 2 igraca koji su trebali biti nosioci Utd a u klubu ostali Antony, Rashford i ostali. Jbg. Edited August 31, 2024 by Miki28 Teoljub typo 1
Drug Crni Posted June 24 Author Posted June 24 Bilo je reči da su u fin.gabuli,ali mislio sam da su to ispeglali. Baš bedak
RatzenStadt Posted June 25 Posted June 25 Tekstor je izgl veca moroncina nego sto deluje da jeste, a nije da ne nastupa kao da se trudi da ostavi utisak morona... Mada ko zna...stv nznm detalje. Mozda je i do upravljacke grupe koja mu je prethodila. Lion je svakako jako lose vodjen vec dugo. Soni Anderson, Zuninjo Pernanbukano, Kris, Kasapa, Kupe, Tulalan, Viltor, Esijen, Edmilson, Reveljer, Luindula, Benzema, Ben Arfa ❤️ , Maluda, Govu, Bastos, Lisandro Lopez, Gomis, Grenijer, Gurkuf, Brian, Lakazet... 2
Drug Crni Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Startovalo i francusko prvenstvo. Od ove sezone imaćemo i pariški gradski derbi jer je u Ligue 1 ušao Paris FC. Čak mislim da im je stadion bukvalno par stotina metara od Parka Prinčeva. Nije slučajan plasman Pariza u elitni rang. Klub je u vlasništvu Agache Sports čiji je vlasnik Bernard Amault. Ovaj gospodin je trenutno u top 10 najbogatijih ljudi na svetu. Budžet za ovu sezonu im je čak 120 miliona eura, što ih stavlja na 6.mesto po visini budžeta klubova. Pola od tih 120 miliona je potrošeno na pojačanja..to je četiri puta više od onoga čime raspolažu ostali klubovi koji su ušli u prvu ligu. To Parizu svakako daje jedan komfor, ali možda stvara i pritisak jer podiže očekivanja. Koliko je klub ambiciozan, govori činjenica da trenutno pregovaraju oko angažovanja bivšeg Bayernovog operativca, Marca Neppea kao novog tehničkog direktora. Neppe je bio Bayernov sportski direktor od 2014-2024 i odigrao je ključnu ulogu u dovođenju igrača kao što su Kane, Davies itd. Uspeli ili ne u ovom naumu, sam plan govori o visini ambicija malenog kluba. Pretpostavljam da će im ova sezona biti upoznavanje sa prilikama u najjačoj francuskoj ligi, da vide gde tačno stoje i mislim da se opstanak ne dovodi u pitanje. Čak i ako krenu loše, očekujem da već u januaru duboko zavuku ruku u džep za nova pojačanja.
Recommended Posts