jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 ovo mu dodje kao repriza cetvrtog i petog seta izmedju Novaka i Musetija ........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Nadal ima petu, sestu, desetu brzinu, ako zatreba. Apsolutno nemoguce ga je dobiti ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 6 minutes ago, jevrem69 said: ovo mu dodje kao repriza cetvrtog i petog seta izmedju Novaka i Musetija ........................ Tako je, kada je pustio ruku, vezao je 12:1 u gemovima. Potpuna dominacija Nadala u drugom delu meca. Tesko ce biti Novaku, cak mu je i bolje da izgubi veceras, nego da trpi demoliranje u petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Komentator je stvarno nepodnosljiv, razumem sada skroz vase patnje uobicajene pretpostavljam da ostaje i za Novakov mec ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 3 hours ago, Drakaris said: Kako nema, budes covek pa navijas za Sakari. Ja mislim da ce ona i da osvoji. Žao mi je al ne mogu. Na WTA turu da bih navijao za neku igračicu ona mora da zrači ženstvenošću, a ona ovako nabildana na sve liči samo na to ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 5 minutes ago, ciao said: Komentator je stvarno nepodnosljiv, razumem sada skroz vase patnje uobicajene pretpostavljam da ostaje i za Novakov mec ? Pa ovaj je jos i dobar. Onaj o kom pricamo je mnogo gori. E mozes samo da zamislis ako ti smeta Ceronja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Sve sasvim normalno i očekivano, svaka čast Dijegu koji je dao 120 posto Naš komentator sad priča kako organizatori u petak moraju da vode računa da počinje EP u fudbalu u 9 uveče i da će polufinala da se zakazuju u skladu s tim. Kako je to mislio pojma nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 2 minutes ago, Romantik said: Žao mi je al ne mogu. Na WTA turu da bih navijao za neku igračicu ona mora da zrači ženstvenošću, a ona ovako nabildana na sve liči samo na to ne. A ako ti obeca da ce da smanji misicnu masu do sledeceg RG? 😂 Ja se bas radujem potencijalnom finalu izmedju nje i Pavljucenkove, to bi posle duzeg vremena bilo neko zensko finale koje bih mozda i pogledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 hour ago, jevrem69 said: Novak i Cicipas ne trepcu, misle u sebi, ako mu je Svarci maznuo jedan, jedan od nas dvojice moze da mu uzme i dva i da uvede mec u neizvesnu zavrsnicu ........................... 🤗 To bi bilo to: vidi vidi, ovaj mali uze jedan set, khm, khm... Ali ozbiljno: teško da iko Rafu može da ugrozi ovde, čak i da mu neko uzme tri seta biće toliko izmožden da će u finalu biti samo statista. Nije on džabe izgubio ovde samo 2 meča u poslednjih 250 godina, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Sad da vidimo da li je Beretini naucio bekhend i da li moze do seta i zasto ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 22 minutes ago, alcesta said: Sve sasvim normalno i očekivano, svaka čast Dijegu koji je dao 120 posto Naš komentator sad priča kako organizatori u petak moraju da vode računa da počinje EP u fudbalu u 9 uveče i da će polufinala da se zakazuju u skladu s tim. Kako je to mislio pojma nemam. Vec su zakazana polufinala od pre par meseci se zna satnica koja je predvidjena i pise na sajtu. Bice oba dnevna meca ali nisam sigurna da je to zbog fudbala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 A gde pise kada ce i koja biti satnica? Trenutno na sajtu na order of play ne pokazuje dalje od 10. juna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Sad da vidimo da li je Beretini naucio bekhend i da li moze do seta i zasto neHihihihihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 18 minutes ago, McLeod said: Sad da vidimo da li je Beretini naucio bekhend i da li moze do seta i zasto ne 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 23 minutes ago, ciao said: Vec su zakazana polufinala od pre par meseci se zna satnica koja je predvidjena i pise na sajtu. Bice oba dnevna meca ali nisam sigurna da je to zbog fudbala Ja gledala juče na sajtu i nisam umela da nađem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Prvo polufinale 14:50 Drugo polufinale 17:30 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 28 minutes ago, McLeod said: Sad da vidimo da li je Beretini naucio bekhend i da li moze do seta i zasto ne Sad može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Očekujem sličan meč kao Nadalov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Dok je servis tu dobro je. Deluje da "napad" na forhend Beretinija ne bi trebao biti opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Koliko je Beretini popravio bh pre je to bas bila rupcaga, sad je vec solidan udarac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) ja sam se umorila od gledanja, kako li je njima, bas biju po loptici zestoko. Edited June 9, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) 1 hour ago, Drakaris said: A gde pise kada ce i koja biti satnica? Trenutno na sajtu na order of play ne pokazuje dalje od 10. juna. i za @alcesta koja je pitala da ne trazim post evo ovde ja sam vec stavljala : https://tickets.rolandgarros.com/fr/programme-previsionnel tu pise za petak 11 COURT PHILIPPE-CHATRIER A partir de 14H50 1/2 Finale 1 Messieurs Pas avant 17H30 1/2 Finale 2 Messieurs Edited June 9, 2021 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ništa mi se ovo ne dopada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Nije to jos uvek onaj nivo igre koji ocekujemo, i za koji je pitanje da li ce se uopste pojaviti na ovom turniru, i koliko ce trajati ................. Beretini ce se u nekom trenutku ispucati, i stvari ce se ovde dovesti u red, ali za naredni mec morace to da bude mnogo bolje ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts