Boxy Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Izgubice Federer ovo, trebalo je da bude 4:1 i dupli brejl, usrao je lopticu, sad je 4:3 za Cilica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 (edited) I dalje ne razumem sta je Federeru trebalo da se vraca na sljaci. Malopre na 0-40 promasuje cist zicer za dupli brejk, Cilic vodi 4-3 sad. Ako izgubi ovaj set bolje da batali, samo jos treba da se trosi i muci na ovoj podlozi. Ovo je verovatno najgluplja odluka koju je doneo u citavoj karijeri. Edited June 3, 2021 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Dobro je, sad može i kiša 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 (edited) 5 minutes ago, alcesta said: Dobro je, sad može i kiša Nemoj, dok ne odigraju ova dvojica, taman sam završio da poslom p mogu da gledam na miru, a zanimljiv je meč 🙂 Edited June 3, 2021 by dulematic Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 1 minute ago, McLeod said: I dalje ne razumem sta je Federeru trebalo da se vraca na sljaci. Malopre na 0-40 promasuje cist zicer za dupli brejk, Cilic vodi 4-3 sad. Ako izgubi ovaj set bolje da batali, samo jos treba da se trosi i muci na ovoj podlozi. Ovo je verovatno najgluplja odluka koju je doneo u citavoj karijeri. zasto? pa coveku trebaju mecevi, treba mu kondicija da izdrzi 5 setova (ukljucujuci koncentraciju, preciznost), mec fitnes. glupo bi bilo da sad igra 2 travnata turnira pred Wimbldon i da se preforsira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 sta li je trebalo fedu da se drnda ovde jos da ga "car" nedajboze dobije ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 2 minutes ago, dulematic said: Nemoj, dok ne odigraju ova dvojica, taman sam završio da poslom p mogu da gledam na miru, a zanimljiv je meč 🙂 Koja dvojica? Na Šatrijeu ima krov, mogu i po kiši da igraju ako misliš na Feda i Čilića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 I dalje ne razumem sta je Federeru trebalo da se vraca na sljaci. Malopre na 0-40 promasuje cist zicer za dupli brejk, Cilic vodi 4-3 sad. Ako izgubi ovaj set bolje da batali, samo jos treba da se trosi i muci na ovoj podlozi. Ovo je verovatno najgluplja odluka koju je doneo u citavoj karijeri.Trebaju m mecevi, ne mislim da je glupa odluka, jer sta ako izgubi odmah na startu Halea?Ovde bi bilo idealno da dodje do Beretinija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 (edited) Umesto da vam je drago što imate priliku da gledate najvećeg umetnika ove igre i ovde, vi kenjate o tome zašto je dolazio 😂 Edited June 3, 2021 by dulematic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Ja navijam za Nolov i Rodjin poslednji duel na sljaci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Koja dvojica? Na Šatrijeu ima krov, mogu i po kiši da igraju ako misliš na Feda i Čilića. Moj ptopust, mada mani kipu ako je sad prizivamo, poslećemo da kukamo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 (edited) @Drakaris ne verujem da ću to gledati ako bude, publika me neviđeno nervira. A kiša je izgleda neminovna na RG, a fino bi bilo da preskoči bar par godina... čini mi se da manje pada na W otkad imaju krov, a u Parizu svake godine psujemo. Edited June 3, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 1 minute ago, alcesta said: Ja ne verujem da ću to gledati ako bude, publika me neviđeno nervira. barabe, secikese i neotesani tinejdzeri su neuporedivo glasniji od ovih likova iz teniskih klubova, raznoraznih korporacija kao i pripadnika tzv. postenog gradjanstva ............. tako je to, manje-vise svuda u svetu .......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Od kada sam se ja uključio ovaj meč, tenisa nema uopšte,samo serviranja...eventualno neki forhend. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 razbice ga Rodja u cetvrtom setu ............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Kako ja vidim ovde, Federer ce opet biti opasan na travi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 10 minutes ago, Boxy said: Trebaju m mecevi, ne mislim da je glupa odluka, jer sta ako izgubi odmah na startu Halea? Ovde bi bilo idealno da dodje do Beretinija To bi bilo bas tesko moguce, imajuci u vidu da skoro niko od ovih klinaca ne zna da igra na travi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Mozda eventualno Cicipas zna. Nismo imali prosle godine Vimbldon da to proverimo, poslednji je igrao sa 21. godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 To bi bilo bas tesko moguce, imajuci u vidu da skoro niko od ovih klinaca ne zna da igra na travi.Ma uvek moze da izgubi prvi mec, nema rutinu, par lopta odlucuje i to je to.Bas znaci sto je uzeo ovaj TB, ne samo zbog ovog meca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Mene više čudi da je smotani Marin uzeo set, doduše i Fed je baš svašta ispoklanjao tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Na kraju je ispalo odlicno, cak je ispalo i dobro sto je usrao onaj brejk pa je morao da igra TB, koji je odigrao vrhunski, savrseno servirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 evo, i Cilic je dobio TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Federer rutinski na kraju, a i sledeci protivnik je pobediv. Koga ce li u subotu da stave na Suzan Lenglen, tipujem na Federera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Pa normalno, koliko tapka lopticu, protivnik ne da moze da ode po peskir, nego moze da ode do svalcionice da se istusira, a on jos nije zavrsio Sad je bio Fed kod Matsa i Barbare i pricao o tome, kako mu nije jasno bilo zasto je dobio opomenu, da li zaista igra sporo ili Cilic namerno forsira Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Huan Karlos Ferero (trener Alcaraza) sad mrtav ladan na pauzi izmecu gemova dobacije Alcarazu neke instrukcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts