Dracarys Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Niti je Novak Zverev, niti je Cicipas Museti, ima jos dosta da se igra tu. 1
Malkolm Brogdon Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 With all due respect, nije ovo prvi put Novaku da ispoljava oposumske tendencije. Ni blizu kao recimo Delpo, ali se desavalo. Nece to nista da umanji njegov potencijalni preokret, niti postoji sumnja da je prosao kroz fizicku krizu, ali one over the top gestikulacije su potpuno nepotrebne, i garantujem da bi bilo koji drugi igrac ovde bio provucen kroz blato za iste stvari.
Ridji Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Ajde bre lomi ga sad, s obzirom da teško možeš da izguras set bez pretrpljenog brejka
Newcastle Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Sta kukas bzvz, znas da Novaka lozi to navijanje protiv 😄 Zabrinuo bih se da je drugacije Ma znam, to ti i kazem, ali da su smrad jesu... Nikad osim u Kini ili Emiratima Novak nije imao vecinu "neutralnih" na svojoj strani
DameTime Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Zar ovo nije bilo gotovo posle prvog seta, zašto još uvek igraju? 😛 Novak gura drop šotove dok ne prođu.
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 (edited) sad bi bila fora da uzme sve do kraja i dobije 6:0, 6:0. ali nije takav nole. pravoslavni brat cici mora biti svestan da mora da izgubi i da cini ovo zbog vise stvari. ima za njega vremena. Edited June 13, 2021 by ИEsA IlIC
ChrisJudd Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Vratiće Cicipas u jednom trenutku svoju A igru, mora Nole biti spreman za to. 1
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 sad bi idealno bilo da se set zatvori brejkom za 6:1 i da pocne servisom. cici zna sta mu je ciniti, samo mreza i aut. ajmo! 1
orionbre Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Vratiće Cicipas u jednom trenutku svoju A igru, mora Nole biti spreman za to.Nisam hteo ja ovo da izgavranišem, ali da
Dracarys Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Ovako je tukao i Endija u druga dva seta, pa se u petom raspao. 1
40Wins Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Da je uzeo prvi set sad bi bilo gotovo, a ovako se niko nije vratio od 0:2. Cesto se desi da onaj sto se vrati iz dva seta zaostatka izduva ko balon u petom. Pogotovo ako smrda opusti ruku.
Wingwalker Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 1 minute ago, orionbre said: 2 minutes ago, ChrisJudd said: Vratiće Cicipas u jednom trenutku svoju A igru, mora Nole biti spreman za to. Nisam hteo ja ovo da izgavranišem, ali da obojica u špacirung...
Newcastle Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 2 minutes ago, orionbre said: 2 minutes ago, ChrisJudd said: Vratiće Cicipas u jednom trenutku svoju A igru, mora Nole biti spreman za to. Nisam hteo ja ovo da izgavranišem, ali da hoce ali u sestom setu 🙂 Taj povratak mogu da izvedu samo veliki sampioni, a Cicipas to nije i nece biti
Recommended Posts