Malkolm Brogdon Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Nadal je pretrpio brejk, ali to ne znaci da se Svarcman nece raspasti u narednom servis gemu. Covek ne moze jedan jedini poen da osvoji poen na servisu, Rafa moze. Pa dobro, realno je servis bezvredan na sljaci ako si Svarcmanove visine. Da u svakom gemu do kraja meca on servira mislim da bi se mec isto kretao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Dođe mi žao Dijega na ove visoke lopte, nije on kriv što je toliki svaka čast za borbu, pa koliko izdrži. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Diego se uvijek bori protiv Rafe. Onoliko koliko najvise moze. Da nije limitiran visinom mislim da bi bio ozbiljan kandidat za visoke domete na sljaci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Svarcman ima dosta vecu podrsku sa tribina, kao da je Francuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Publika uvek voli autsajdere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Bukvalno je tesko naci jedan razlog da se navija protiv Dijega. Mislim da bih navijao za njega i da sam ja preko mreze. Edited June 9, 2021 by Malkolm Brogdon 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Auuuu šta je sad Rafa izvukao, ovo bi svakoga dotuklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Rafa je do malopre u ovom setu bio na aparatima, ali se onim neverovatnim vinerom iz trka ipak vratio u igru .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Opa… Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Je li uzeo Švarcman set i prošle godine u polufinalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Bas neocekivano, posebno kad se zna u kakvoj je formi Svarcman dosao ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Neka je makar set skinuo, hrabro se bori s obzirom na limite. Vidljivo je i da je Nadal daleko od svog nivoa, malo se i opustio, dok je Svarcman iskoristio bukvalno prvu set loptu koja je naisla. Verujem da ce Rafa dosta ozbiljnije sad shvatiti duel i da resava naredna dva seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Pa je rek'o Mek da je dosadno i izvesno? Malo neizvesnosti nije na odmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Meni drago zbog Dijega, nadam se da Novak neće sebi dozvoliti da uzme manje setova od njega 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Novak i Cicipas ne trepcu, misle u sebi, ako mu je Svarci maznuo jedan, jedan od nas dvojice moze da mu uzme i dva i da uvede mec u neizvesnu zavrsnicu ........................... 🤗 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Dijegito uzeo set da meni potopi sve tikete. Zasto osecam da ce uzeti 6 gemova do kraja meca sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 Uze set Durasell zeka Spoiler Publika u transu! Bice ovo interesantan mec! Zna Diego kakav je osecaj dobiti Rafu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Bas je pao Nadal, bukvalno ga trenutno drzi odlican servis u igri. Ako misli da uspe da ukrade ovaj set Svarcmanu, morace sem dobrog servisa da ponudi nesto vise i da izbegne duze razmene .............. bilo bi zanimljivo da vidimo Nadala kako se cupa nakon gubitka u setovima ........................... Evo ga, ide kljucni gem za dalji nastavak meca, opet je Nadal poceo da plese po terenu .i da igra malo agresivnije .................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ostao bez goriva Diego a Rafa pobudalio…ovo prvo izazvalo drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Svarcmanu bi trebalo bar dva brejka po setu da ne bi izgubio, sto ce ici malo teze. A i Rafa je krenuo da salje dosta jace udarce i samo je bilo pitanje vremena kada ce da podigne nivo igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 To bi bilo to .................. dobra stvar nakon ovog meca je da Rafa ipak ima ozbiljne oscilacije u igri, koje bi oni najbolji na sljaci trebali da iskoriste. Neverovatno koliko je morao da pocne da igra agresivnije, da bi ponovo prekorenuo mec na svoju stranu. A ovakav servis, ja nisam skoro video da bio tako efikasan na sljaci ......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) U finalu Rima je imao pad i izgubio drugi set ničim izazvan, taman kad se Novak predao. Edited June 9, 2021 by sasa965 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Izvukao ga servis u ovom setu,vise srece nego znanja. Bravo za,Diega,gine na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Potpuni raspad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts