Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ona nije pre bila takva, bas je preterala sa teretanom, ruzno izgleda. A izgleda da Grci idu po duplu titulu, to bi bas bilo lepo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ruzno izgleda, ali joj donosi rezultat, pomoci tih misica salje topovske udarce koje su posebno ucinkovite na sljaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Ruzno izgleda, ali joj donosi rezultat, pomoci tih misica salje topovske udarce koje su posebno ucinkovite na sljaci. sa tim ramenima je u stanju da bije nejakog Cicipasa ..................... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 MTO Iga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 6 minutes ago, jevrem69 said: sa tim ramenima je u stanju da bije nejakog Cicipasa ..................... I Cicipas ima bas siroka ramena, ako cemo iskreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 25 minutes ago, Boxy said: Ona nije pre bila takva, bas je preterala sa teretanom, ruzno izgleda. Meni je bila simpatičnija u manje terminatorskom izdanju. I Koko mi je bila simpatičnija s manje razvijenom muskulaturom, sad već počinjem da nazirem obrise Serene Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Nova sampionka ce biti jedna od: Pavljucenkova Zidansek Krejcikova Sakari Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Potpuno zasluženo,po ovome što sam videla od drugog seta. Nadam se da Iga može da nastavi s dobrom igrom i na drugim podlogama, samo da ostane zdrava. Kako je grčki lep jezik Edited June 9, 2021 by alcesta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 manje sokantna vest (zapravo ni malo): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Leo Borg i nije nesto, tj. da nema to prezime niko ne bi ni pratio njegove rezultate, skroz su prosecni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 6 minutes ago, wwww said: Nova sampionka ce biti jedna od: Pavljucenkova Zidansek Krejcikova Sakari Tuga, za mene danas završen ženski deo turnira jer se više nema za koga navijati. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Kako nema, budes covek pa navijas za Sakari. Ja mislim da ce ona i da osvoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 hour ago, jevrem69 said: bice zanimljivo finale RG sa grckim predstavnicima u obe konkurencije ....................... 😊 ajde Sakari, udri .............. Iga vec ima jedan trofej u svojim rukama, ima vremena za drugi ...................... Ja pre tipujem na Sashu, nije me bas impresionirao Cici, vise je Meda bio osrednji. I naravno tipujem da ce Sasha da izgubi u finalu. Videcemo kako mi ide, dal ko alcesti ili ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Zverev nije imao top 45 igraca na ovom turniru, normalno da je izgledao impresivno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Koliko ce li Svarcman gemova da skupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Nece vise od 8, po mojoj proceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 lopta ima da prelece sirotog Diega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Što sam ja mislila da oni igraju kasnije popodne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 23 minutes ago, Boxy said: Zverev nije imao top 45 igraca na ovom turniru, normalno da je izgledao impresivno To mu nekada nije smetalo da ispada u prvoj nedelji, da budemo posteni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Verovatno zbog jucerasnjeg dana i dva maratonskog meca devojaka, pa je krenulo tek posle 18h. Vidi se vec po uvodnim gemovima kakav ce mec biti. Imace Nadal 20 RG Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Sto se Nadala tice, tempirao je formu lepo, vidi se. Djokovic prolazi isto kao prosle godine, osvaja Spanac ovo bez izgubljenog seta lagano. Ali bar se ovaj najdosadniji slem zavrsava pa idemo da gledamo pravi tenis na podlozi koja je melem za oci. Edited June 9, 2021 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Dijego se drži odlično, ali tek je početak meča. Ovaj tempo i fokus držati na tri dobijena protiv Rafe, to je po meni najteže nešto u tenisu uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) 6 minutes ago, alcesta said: Dijego se drži odlično, ali tek je početak meča. Ovaj tempo i fokus držati na tri dobijena protiv Rafe, to je po meni najteže nešto u tenisu uopšte. Da, i lepo igra, problem je sto je svaki poen koji on osvoji za spice maltene, a Nadalovi su surova rutina i lomljenje kostiju. I da, brutalan brejk sa nulom. Ja ne znam kako on i dalje ovako igra na sljaci. Sad bi neki nesto rekli 😛 Kod Djokovica se vidi da ovaj nivo, iako vrhunski i dovoljan za vecinu igraca, nije ni blizu njegovog karijernog maksimuma. Nadal je na bukvalno 90%+ svog karijernog maksimuma i dalje. Edited June 9, 2021 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Previse sam ga nahvalio Njega doduse mogu da ubijem samo u dva vezana gema, brzo se oporavlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Nadal je pretrpeo brejk, ali to ne znaci da se Svarcman nece raspasti u narednom servis gemu. Covek ne moze jedan jedini poen da osvoji na servisu, Rafa moze. Edited June 9, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts