Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 30 minutes ago, jevrem69 said: Bogme, teska je ovo, maltene i nemoguca misija za Novaka, da dobije dva najbolja igraca na sljaci u ovom trenutku ....................... Bolje da Rafa ne uzme slem, pa cak i po cenu toga da izgubi od Cicipasa koji bi nakon toga imao velike sanse da zavrsi godinu kao broj 1. Rekordan broj slemova je dosta bitniji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 14 minutes ago, stray_cat said: (ako Noksa pobedi) Gledaj polufinale, ne moraš da smanjuješ defetizam, je l' OK? Razmisliću mada i ne znam još hoću li biti pri TV-u za polufinale. Kad smo kod TV-a i nedostatka istog super mi je ova Sofascore aplikacija kad ne mogu da gledam, ali kad mogu me baš nervira što dobijem notifikacije o brejkovima pre nego što poen bude odigran u prenosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Iskljuci notifikacije [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Zna li se kada su na rasporedu prvo i drugo polufinale u petak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Cicipas ce imati najmanju potrosnju goriva do finala ..................... ova dvojica u projektovanom polufinalu ima da se posibaju, to sigurno ne bi trebalo da bude bas kratak mec ................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) 8 minutes ago, bistru vodu mutim said: Zna li se kada su na rasporedu prvo i drugo polufinale u petak? verovatno ce biti od 14 h i 17 h .................. bilo bi nelogicno da stave vecernji termin za taj drugi mec, jer bi to dovelo pobednika tog meca, u nedelju u malo podredjen polozaj .................... Edited June 8, 2021 by jevrem69 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Ono sto je sigurno, eventualni polufinalisti Rafa i Novak bi trebalo da igraju drugo polufinale, tj. od 17h otprilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 minute ago, jevrem69 said: verovatno ce biti u 14 h i 17 h .................. bilo bi nelogicno da stave vecernji termin za taj drugi mec, jer bi to dovelo pobednika tog meca, u nedelju u malo podredjen polozaj .................... Slažem se al ništa ne isključujem, organizatori su svašta već priredili. Ako netko zna termine neka javi da znam hoću li moći gledati Just now, Drakaris said: Ono sto je sigurno, eventualni polufinalisti Rafa i Novak bi trebalo da igraju drugo polufinale, tj. od 17h otprilike Ovo za termin je provjereno (not before 17)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 minute ago, bistru vodu mutim said: Ovo za termin je provjereno (not before 17)? Nije provereno, satnica se nece znati najverovatnije do cetvrtka, a mozda se sazna i ranije. Moje je misljenje da ide odmah po zavrsetku polufinalnog para Zverev-Cicipas, sada oni mogu igraju 2 sata, a mogu i 4+, a generalno ne bi trebalo da pocinju pre 14h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 hour ago, alcesta said: U hipotetičkoj neverovatnoći Novaka u finalu i'll play along da nam wwww to izracuna pa da se lepo ukrcamo u zlatno srce, ukljucimo pogon i odemo na rucak u restoran na kraju vaseljene 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 7 hours ago, alcesta said: super mi je ova Sofascore aplikacija kad ne mogu da gledam, ali kad mogu me baš nervira što dobijem notifikacije o brejkovima Prst na zvonce 🔔 i "Mute this event" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 6 hours ago, aloviti said: i'll play along da nam wwww to izracuna pa da se lepo ukrcamo u zlatno srce, ukljucimo pogon i odemo na rucak u restoran na kraju vaseljene 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 7 hours ago, bistru vodu mutim said: Slažem se al ništa ne isključujem, organizatori su svašta već priredili. Ako netko zna termine neka javi da znam hoću li moći gledati Ovo za termin je provjereno (not before 17)? Na sajtu RG a za sada pise za petak : https://tickets.rolandgarros.com/fr/programme-previsionnel COURT PHILIPPE-CHATRIER A partir de 14H50 1/2 Finale 1 Messieurs Pas avant 17H30 1/2 Finale 2 Messieurs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Rafa ce sigurno zeleti ovaj prvi termin, videcemo da li ce mu uslisiti zelju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Idioti iz publike aplaudiraju duplim i greskama Krajcikove, a sad su je i tokom poena ometali (pa je izgubila poen). Karma! Krajcikova dobila set! Edited June 9, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 (edited) Šta to bi, dok sam mogla da gledam izgledalo je da je Gof stalno u prednosti a da Krejčikova spasava živu glavu, još je i gomilu duplih napravila. Edited June 9, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 (edited) Gof se raspala posle propustenih onoliko prilika u prvom setu i gubitka istog. U drugom ne moze da se sastavi.. 3 0 za Krejcikovu. 4 0..ode i reket Edited June 9, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Razbija je Krajcikova sad, bas ogroman pad kod Gof posle onakvog 1.seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 Kako Cehinja lepo gradi poene 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 kakav promasaj Krejcikove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 (edited) Gof spasila 3 mec lopte i vratila jedan brejk, pomogla joj Krejcikova. Edited June 9, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 9, 2021 Author Share Posted June 9, 2021 I dobija Cehinja, iz sestog pokusaja zavrsava mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Krajcikova za malo da zezne mec, ipak na kraju uspela da odservira za mec. Cestitke Za Coco ima jos vremena, ovo je dobro iskustvo za nju, dobar turnir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 bice zanimljivo finale RG sa grckim predstavnicima u obe konkurencije ....................... 😊 ajde Sakari, udri .............. Iga vec ima jedan trofej u svojim rukama, ima vremena za drugi ...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Sad udjoh da gledam balonjare, neverovatno kakva ramena ima Sakari, ta ne izlazi iz teretane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts