Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I dalje ne razumem sta je Federeru trebalo da se vraca na sljaci. Malopre na 0-40 promasuje cist zicer za dupli brejk, Cilic vodi 4-3 sad. Ako izgubi ovaj set bolje da batali, samo jos treba da se trosi i muci na ovoj podlozi.

Ovo je verovatno najgluplja odluka koju je doneo u citavoj karijeri.

Edited by McLeod
Posted (edited)
5 minutes ago, alcesta said:

Dobro je, sad može i kiša :classic_cool:

Nemoj, dok ne odigraju ova dvojica, taman sam završio da poslom p mogu da gledam na miru, a zanimljiv je meč 🙂

Edited by dulematic
Posted
1 minute ago, McLeod said:

I dalje ne razumem sta je Federeru trebalo da se vraca na sljaci. Malopre na 0-40 promasuje cist zicer za dupli brejk, Cilic vodi 4-3 sad. Ako izgubi ovaj set bolje da batali, samo jos treba da se trosi i muci na ovoj podlozi.

zasto?

pa coveku trebaju mecevi, treba mu kondicija da izdrzi 5 setova (ukljucujuci koncentraciju, preciznost), mec fitnes. glupo bi bilo da sad igra 2 travnata turnira pred Wimbldon i da se preforsira.

Posted
2 minutes ago, dulematic said:

Nemoj, dok ne odigraju ova dvojica, taman sam završio da poslom p mogu da gledam na miru, a zanimljiv je meč 🙂

Koja dvojica? Na Šatrijeu ima krov, mogu i po kiši da igraju ako misliš na Feda i Čilića.

Posted

Trebaju m mecevi, ne mislim da je glupa odluka, jer sta ako izgubi odmah na startu Halea?
Ovde bi bilo idealno da dodje do Beretinija
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, alcesta said:

Koja dvojica? Na Šatrijeu ima krov, mogu i po kiši da igraju ako misliš na Feda i Čilića.

Moj ptopust, mada mani kipu ako je sad prizivamo, poslećemo da kukamo 😄

Posted (edited)

@Drakaris ne verujem da ću to gledati ako bude, publika me neviđeno nervira.

A kiša je izgleda neminovna na RG, a fino bi bilo da preskoči bar par godina... čini mi se da manje pada na W otkad imaju krov, a u Parizu svake godine psujemo.

Edited by alcesta
Posted
1 minute ago, alcesta said:

Ja ne verujem da ću to gledati ako bude, publika me neviđeno nervira.

barabe, secikese i neotesani tinejdzeri su neuporedivo glasniji od ovih likova iz teniskih klubova, raznoraznih korporacija kao i pripadnika tzv. postenog gradjanstva  ............. tako je to, manje-vise svuda u svetu ..........................

Posted
10 minutes ago, Boxy said:

Trebaju m mecevi, ne mislim da je glupa odluka, jer sta ako izgubi odmah na startu Halea?
Ovde bi bilo idealno da dodje do Beretinija

To bi bilo bas tesko moguce, imajuci u vidu da skoro niko od ovih klinaca ne zna da igra na travi.

• Like 1
Posted

To bi bilo bas tesko moguce, imajuci u vidu da skoro niko od ovih klinaca ne zna da igra na travi.
Ma uvek moze da izgubi prvi mec, nema rutinu, par lopta odlucuje i to je to.

Bas znaci sto je uzeo ovaj TB, ne samo zbog ovog meca...
Posted

Na kraju je ispalo odlicno, cak je ispalo i dobro sto je usrao onaj brejk pa je morao da igra TB, koji je odigrao vrhunski, savrseno servirao :thumbup:

Posted

Pa normalno, koliko tapka lopticu, protivnik ne da moze da ode po peskir, nego moze da ode do svalcionice da se istusira, a on jos nije zavrsio :classic_rolleyes:

Sad je bio Fed kod Matsa i Barbare i pricao o tome, kako mu nije jasno bilo zasto je dobio opomenu, da li zaista igra sporo ili Cilic namerno forsira