Drug Crni Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Kecmanović baš loš,ali moram napisati da je na samom kraju prvog seta uzeo mto. Imao je neki problem sa butnim mišićem i mislim da se videlo da ga povreda limitira. Šelbaj navodno učenika Tonija Nadala..tako reče Mijaljević u prenosu,da trenira kod njega na akademiji već nekoliko godina. Ima i nekog američkog trenera. Zanimljiv igrač,ali sa očitim nedostacima u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 (edited) Zanimljivi dueli slede, Kecman i Lehecka ( dobija Ceh lagano ), Djere i Molcan ( blaga prednost Laslu ). Dzumhur na moje iznenadjenje u cetvrtfinalu preko Gaskea, i zaboravio sam da covek postoji. I poslastica Duci-Nole, sudeci po Novakovoj formi ( ali i Ducijevim dobrim igrama na sljaci ) i mogucim problemima s laktom, ocekivao bih jak otpor Lajovica. Ali to je Duci, mogu odigrati TB, pa da ga Novak oduva 6:0 u narednom setu ako iole pojaca tempo 😄 Edited April 20, 2023 by Kosjan Willavić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 E moj Laslo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 (edited) Ko je najveci choker od ovo troje? Djere, Lajovic, Krajinovic? Mrtva trka rekao bih. Edited April 21, 2023 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Lajović je bio jedinica za choke na starom forumu, ipak je on prvi uveo trend Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 (edited) Neverovatno. Gubio je 2-4 u trecem setu, onda zaigra perfektno i veze 3 gema (od toga 2 brejka) maltene na nuli. Servira za mec, glatko povede 30-0, a onda se doslovno samounisti, do kraja meca dobije jos samo 2 poena. Molcan je samo vracao lopticu u teren i sacekao imploziju. Nole je izgleda pokupio svu mentalnu snagu namenjenu nasim teniserima, strasno kakvi su headcaseovi svi redom, a posebno Lajovic i Djere. Gledam neki dan malog Medjedovica, isti slucaj. Ocito nastelovan zreb i najslabiji moguci protivnik, ali avaj. Uzasan govor tela i na bitnim poenima raspad sistema. Edited April 21, 2023 by fradler Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Pih, Džumhur je odličan bio do malopre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Ovo je na granici gledljivosti 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Ovaj sa RTS-a bi stvarno mogao da povede računa, igraju dva srpska igrača... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Djokovic igrao puno ozbiljnije na onoj egzibiciji u podnozju piramida prosle godine, nego na ovom turniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Šta uradi Lajović na 15-40 😄 miriše na preokret Đokovića/raspad Lajovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Dobi Choker Mentalnu Gromadu. 😄 Imao sam toliko blesav dan, upalim TV na taj brejk i sokiram se 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Duci ga rastavio na komade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Novak did Lajovic! Duci izvukao tajbrejk iako je Novak imao 6-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 E Novače, sad je ozbiljno vreme za penziju. Izgubiti od Lajovića u bilo kom izdanju, to treba umeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Just now, alcesta said: E Novače, sad je ozbiljno vreme za penziju. Izgubiti od Lajovića u bilo kom izdanju, to treba umeti A znas sta je najgore?Imas 6-3 i dozvolis da to ispustis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Je l ovo prvi put da neki naš igrač koji nije Djoković pobedi nekog broja 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 (edited) 8 minutes ago, orionbre said: Je l ovo prvi put da neki naš igrač koji nije Djoković pobedi nekog broja 1? Dobio je Tipsa broja 1 na Zavrsnom mastersu 2011-te. Edited April 21, 2023 by Elias 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Djokovic ni neki dan nije licio na sebe protiv onog malog Van Ascheea. Da Dusan nije sjebo onaj zicer na 4:4 i break lopti ovo bi zavrsilo i prije TB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: A znas sta je najgore?Imas 6-3 i dozvolis da to ispustis. Ma nije to najgore, nije mu prvi put, mada sasvim liči na Lajovićev MO Najgora mi je sama činjenica da nije uzeo set Lajoviću. Manje bih se iznenadila da je pukao od onog Jordanca. Lajoviću svaka čast za najveću pobedu u karijeri, ali ne mogu da zamislim da uzme sad titulu, a inače je džabe krečio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 2 minutes ago, Elias said: Dobio je Tipsa broja 1 na Zavrsnom mastersu 2011-te. Hvala, i mislio sam da je Tipsa jednom izveo sličan podvig 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 13 minutes ago, orionbre said: Hvala, i mislio sam da je Tipsa jednom izveo sličan podvig Dobio ga je Tipsa I na plavoj sljaci u Madridu 2012. Znaci dvaput. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 22 hours ago, Kosjan Willavić said: Zanimljivi dueli slede, Kecman i Lehecka ( dobija Ceh lagano ), Djere i Molcan ( blaga prednost Laslu ). Dzumhur na moje iznenadjenje u cetvrtfinalu preko Gaskea, i zaboravio sam da covek postoji. I poslastica Duci-Nole, sudeci po Novakovoj formi ( ali i Ducijevim dobrim igrama na sljaci ) i mogucim problemima s laktom, ocekivao bih jak otpor Lajovica. Ali to je Duci, mogu odigrati TB, pa da ga Novak oduva 6:0 u narednom setu ako iole pojaca tempo 😄 :Andjus sve promasio tip posta 😄 Evo i Kec dobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Šta dobio, razbio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Meni je postalo mučno gledati Novakove mečeve protiv saigrača iz reprezentacije bilo na Serbia bilo na Srpska Openu. 99% gledalaca navija za Novaka..protivnikovi dobri potezi izmame tek pokoji aplauz. Komentatori redovno navijaju za Novaka. I to nije najgore. Najgore se ostavi za kraj u slučaju pobede autsajdera. Niko maltene da pozdravi Dušana..sam Dušan se maltene izvinjava Đokoviću,pronalazi razlog za njegov poraz?! Čoveče,to nisu tvoji problemi. Dobio si pošteno broja 1..pobeda karijere..nasmej se,pokaži slobodno zadovoljstvo..tugica od ambijenta. Nepopularno mišljenje:najviše bih voleo da Novak nikada više na zaigra na ovim turnirima..bez obzira hoće li se ili neće igrati. Srbi ne vole tenis. Srbi vole Novaka. Mislim na većinsku populaciju. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts