Helena Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Došla sam ovo da napišem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Konačno malo tenisa na Areni, da i ja vidim nešto Vreme ne obećava, ali barem još nije pljusnulo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 (edited) Da, i odma' Wawac ode. Inače, igraju Lajović i Krajinović i komentator kaže nešto tipa ovo ni elitni igrači ne bi mogli da odigraju Edited April 17, 2023 by Helena Pobrkala igrače::)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Ko li je ovaj Van Aš? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Prekid. A Marijana...reč nemam, šta je sebi napravila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Ne deluje da će se nastaviti uskoro... ako nastave valjda će se neka od 10 Arena udostojiti da se uključi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Izgleda da Danielu nije prijala jaka hrana..ispao je od Molčana. Da li je Vajda sa njim? Teren mi izgleda dobro,tribine isto..fino deluje ambijent. Minus mi je dosta loša režija i kamere..ali hajde da to stavimo na nedostatak rutine i iskustva sa prenosima ovakvih događaja. 1 hour ago, alcesta said: Ko li je ovaj Van Aš? Ni ja ne znam..okrenuo meč iako se lik nije pojavio u prvom setu. Vavrinka je propustio svoje prilike na samom startu drugog seta i posebno na njegovom kraju. Ostaće banjalučka publika uskraćena za meč protiv Novaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 1 hour ago, alcesta said: Ne deluje da će se nastaviti uskoro... ako nastave valjda će se neka od 10 Arena udostojiti da se uključi. RTS prenosi isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Ne i kod nas, zamrače nam sve što mogu RTRS isto prenosi, kod nas je isto zamračeno, ali nekom možda bude od koristi. Rubljov je ipak došao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 1 hour ago, alcesta said: Ne i kod nas, zamrače nam sve što mogu RTRS isto prenosi, kod nas je isto zamračeno, ali nekom možda bude od koristi. Rubljov je ipak došao Morao Rubljov da ispostuje kao branilac titule 🙂 Drago mi je sto se ove godine igra u RS. Da BIH konacno organizuje nesto sto je makar iole relevantno u svetu sporta, cuo sam da je bila opsta pomama za kartama. Ne bi bilo lose u nekim zemljama na ovaj nacin promovisati tenis, makar da turniri dobiju jednogodisnju-dvogodisnju licencu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Draško se puno trpa, eno ga ne silazi sa tw danima, to me nervira.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Kiša i dalje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Nego, zasto se ovaj turnir preselio iz Beograda, nisam u toku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Navodno zbog renoviranja/proširenja terena u SC "Novak" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Za licencu koju vise nemaju Bolje da ne pisem o tome, ponovo cu da se iznerviram Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 18, 2023 Share Posted April 18, 2023 Uzeo Đere prvi set. Volim kad igra napadački važne poene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) Đere vratio brejk u drugom setu taman kad je komentator proglasio treći fino bi bilo da sad ovo ne ispusti kad se već namučio, ako ne dobije u dva biće čupavo. Borna mi uopšte ne liči na sebe u ovom izdanju, a deluje i da je smršao. I naravno da sam ukopala Lasla u ovom setu, neću više ništa ni da pišem Edited April 19, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Nije do tebe. Ova dvojica više "vole" da igraju tri seta nego 'leba da jedu. Četvrti međusobni meč i četvrti koji ide u treći set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Bravo za Lasla. 3 sata i 14 minuta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Gubi Novak od osamnaestogodisnjaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Izgleda da je definitivno izgubio strpljenje u TB, ono je bilo baš jeftino. Ovo je slično mučenje kao prošle godine u BG, samo je trenutno pitanje šta je tačno s tim laktom pa je li mu bolje da igra što više ili da izgubi što pre i ode da leči to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Dobio na kraju,ali igra je manje od tanke. Doduše,bez obzira na njegove izjave,stičem utisak da ga lošije partije ipak ne tangiraju previše. Znamo da ne voli da gubi,ali tempira se ta forma za RG. Centralni teren je baš spor. Vremenski uslovi dodatno pojačavaju taj utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Moj Sofascore ne može da se odluči je li turnir Srpska Open ili Banjaluka Open, pa mi daje malo jedno malo drugo Ne mogu da ustanovim je li Vajda sa Molčanom, nigde ga ne vidim u kadru, ali kontam da je tu znali bismo, jurili bi ga naši novinari. U svakom slučaju Molčan pobedio, lepo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Nisam gledao mečeve danas..Lajović udelio krompir Barereu..i ko je ovaj Šelbaj što igra protiv Kecmanovića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 Bogami je namučio Kecmanovića solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts