Kankkunen Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 uuuuu Sauce je opako EL pojačanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 6 hours ago, Kankkunen said: Ako su mu isplatili 2/3 ugovora i ako Laki odobri ... moguće. Moye. Taman tu 1/3 plate mozemo da priustimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 4 hours ago, Mairosu said: uuuuu Sauce je opako EL pojačanje. Steta sto nam ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Milano konacno tim koji ima glavu i rep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Je li moguce da je O'Brajant iz Makabija jos uvijek slobodan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Makabi mu je ponudio novi ugovor odmah po završetku sezone ... nešto se čeka, možda postoji NBA opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 (edited) @pepe sancez I ja sam to isto rekao pre par dana. Po meni dobar igrač sa velikim mogućnustima za napredak. Ok, ovo što je Kankunen napisao ima smisla. Edited July 30, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Najhood igrac ikad Kvinsi Ejsi mozda u Makabiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 veliki hustler, odobravam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Sreća pa Pnini više nije u Makabiju, iznabadabao bi ga Acy na prvom treningu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 (edited) Prilican broj gotivnih njuski ce igrati u EL sledece sezone. Morace aktivnije da se isprati Edited July 30, 2019 by threepwood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Kaze Emilijano da je Kvinsi Ejsi i zvanicno u Makabiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Isti izvor, neto plate Milana 10 mil jura, bruto 17m. 2 miliona su potrošili samo na raskide ugovora sa Džejmsom i Nanlijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Diego Flaccadori is a new player of FC Bayern Munich. Konačno, ovo je baš potrajalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Nije mi jasno zasto bi trosili novac na raskid sa Nanelijem? Ako je hteo da ide moglo se nesto dogovoriti sporazumno, a ako je imao ugovor, ko ne bi zeleo takvog igraca u timu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 (edited) I meni je to baš čudno. Mogu da razumem želju Mesine da ne sarađuje sa Džejmsom, ali Nanli je korektan igrač. edit: Stauskas verovatno u Baskoniji. Dobar potez za obe strane. Edited July 31, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Baskonija: Anri, Vildoza, Grejndžer Stauskas, Džening Šilds, Garino Šengelia, Erik, Fol, Diop Ovo bi bila fina ekipa, baš u njihovom stilu. Trebala bi im još jedna baš dobra četvorka, jer em im je Tornike jedini tu trenutno, em on ne zna kada je zadnji put sastavio celu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Šta bi sa Penavom? Zar nije njega Baskonija potpisala prošlo leto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Tu je Penava, ali kod realnog nije upao 😉 Inace, i Mozgov potpisao za Himki. Ako bude zdrav Himki ce biti dosta bolji od CSKA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Tacno sam znao da ce dovesti stauskasa. To je bas u njihovom fazonu. Odlicno pojacanje. Tu je penava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 (edited) @Penava To mi je totalno promaklo, čak sam i primetio ime, ali samo prešao preko njega... Mislite da će imati neku ozbiljniju minutažu? Edited July 31, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Moze li se Stauskas uporediti sa Abrinjesom, pros n cons, ko je bolji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 2 hours ago, realno *w said: I meni je to baš čudno. Mogu da razumem želju Mesine da ne sarađuje sa Džejmsom, ali Nanli je korektan igrač. edit: Stauskas verovatno u Baskoniji. Dobar potez za obe strane. Za Nunnallya sam cuo da ga apsolutno niko u onoj ekipi Armanija i svlacionici nije mogao smisliti, prvo sto je tip iz nekog razloga dosao sa nekim nakurcenim stavom a drugo sto za sve godine i igrace koji su prodefilovali tamo, Nunnally je odnio titulu najglupljeg igraca kojeg su ikad vidjeli. Taj razlaz me najmanje zacudio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts