Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 9/7/2019 at 6:44 PM, Kankkunen said:

Verovatno se Brej dobro pokazao, tu je i Lo pored Nelsona, a može i Đedović da pomogne ... nije to loše.

Da li je ostao Koponen? Moze i on na 1 ako zatreba.

Posted

Nije on zvanično potpisao, verovatno ga testiraju. 

Meni se Bajern za sada čini  dosta skromno. Ako Monro baš ne klikne, teško da će biti neki faktor u EL.

Mada, rekao bih da je to više posledica izuzetnog pojačavanja ostalih ekipa, nego toga što su oni slabi.

Posted (edited)
1 hour ago, Sector said:

Jesu malo tanki u odnosu na konkurenciju ali imaju jednog od najboljih trenera u Evropi. Ne bih se iznenadio da opet budu konkurentni. 

Sa ovom postavkom na pleju, bicu zaprepasen ako budu iznad 12.-13. mesta. Dzabe Monro ako nema ko da ga razigra, morace DR da se preobrati u zesceg miracle maker-a.

Mada ocekujem da odlepi do sredine novembra, kad skonta kakva je promaja u odbrani Greg.

Generalno mi deluju dosta tanko, ali teren ce da pokaze

Edited by Gudura
Posted

Barsa na osnovu imena ubedljivo prvi favorit, jedino je pitanje kada se vraća Ertel, ali i bez njega je ovo najozbiljniji tim u poslednjih x godina u EL.

• Thanks 1
Posted
2 minutes ago, realno *w said:

Ovde neko još mora da leti. Ovde ima 15 igrača.

Ako Evroliga ne bude proširivala roster na 14 igrača, verujem da će u početku na klupu Smits, Pustvij i povređeni Ertel.

Posted
9 minutes ago, realno *w said:

Znači ovo:

Dilejni, Ertel, Pangos

Higins, , Kuric, Ribas

Abrinjes, Hanga

Mirota, Klaver, Oriola, Smits

Dejvis, Tomić, Pustovij

haos.

Igrači i trener su vrhunski, što opet ništa ne znači ako ne kliknu između sebe.

Posted

Real

Laprovitola, Kampaco, Ljulj

Kozijer, Kerol

Rudi, Deck

Rendolf, Tompkins

Tavares, Miki, Rejes

Ovo je za klasu slabije od Barse, jedino što su uigraniji, a to će igrati ulogu eventualno na početku sezone.

• Like 1
Posted

Prva petorka Barselone kao prva petorka Evrolige iz drugih sezona...

Zapravo, vise izgledaju kao ekipa iz donjeg doma NBA nego evroligaska ekipa.

Steta sto se Udoh i po jos koji igrac nije vratio u Evropu, da se napravi kakva-takva kontrateza ovom super-timu.

Posted
2 hours ago, realno *w said:

Real

Laprovitola, Kampaco, Ljulj

Kozijer, Kerol

Rudi, Deck

Rendolf, Tompkins

Tavares, Miki, Rejes

Ovo je za klasu slabije od Barse, jedino što su uigraniji, a to će igrati ulogu eventualno na početku sezone.

Zasto ti je Laprovitola ispred Facua? :classic_biggrin: Mislim da se Real malo zaleteo sa njim, ne bas zajeb kao Prepelic, ali ne verujem da ce se zadrzati u Realu puno.

Posted (edited)

Nije mi ispred, definitivno nije ispred Kampaca, više mi je bila namera da ih jednostavno nabrojim sve.

I meni je on dosta upitan, one godine u Baskoniji je bio baš marginalac, a opet, nije da je bio mlad.

Edited by realno *w
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...