aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Зна ли се ко је дубоко унесрећени навијач поред клупе Партизана који предводи ово болесно скандирање? Обично смо сведочили томе да се клиначке песмице покрећу са шипке; нисам знао да су и најскупље карте резервисане за неваспитане дивљаке. 🥺 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Kakvo je sad nesportsko navijanje? Opet pesmice predsedniku KSS i njegovoj supruzi. Ajd što pevaju mandrili na tribini nego neki ljakse što sedi između klupe Partizana i zapisničkog stola ustaje sa stolice i sa sve podignutim rukama skandira zajedno sa njima... 1
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Knipex said: Opet pesmice predsedniku KSS i njegovoj supruzi. Ajd što pevaju mandrili na tribini nego neki ljakse što sedi između klupe Partizana i zapisničkog stola ustaje sa stolice i sa sve podignutim rukama skandira zajedno sa njima... Kakav je tek ono retard majko mila, macola klasična.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vrlo namazan potez navijača, iako nije u duhu fair play-a. Išli su svjesno na prekid jer je utakmica praktično izmicala iz ruku.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Knipex said: Opet pesmice predsedniku KSS i njegovoj supruzi. Ajd što pevaju mandrili na tribini nego neki ljakse što sedi između klupe Partizana i zapisničkog stola ustaje sa stolice i sa sve podignutim rukama skandira zajedno sa njima... Zapravo mu se prikljucio jos jedan posle
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Sokmeniki said: Ista preslikana scena kao u polufinalu protiv nas 2023. Raspadaju se i prave prekid da se oporave. Sve je ovo vec vidjeno. AVaNgaRda Nema se za pp aparate, jbg. 2 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, bodo said: Još da su svirali Lakiću nesportsku a šta je bila čista. Bukvalno preslikan faul Bonge koji je okarakterisan kao nesportski par minuta ranije. Avdalović je hteo da traži čelendž, ne znam šta bi. Ne znam koja su pravila za čelendž ovde, možda samo dva pa je istrošio. Edited 1 hour ago by Knipex 3
Nikom nista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Knipex said: Bukvalno preslikan faul Bonge koji je okarakterisan kao nesportski par minuta ranije. Avdalović je hteo da traži čelendž, ne znam šta bi. Ne znam koja su pravila za čelendž ovde, možda samo dva pa je istrošio. Nije bas.... ovde je vise bio po ruci ispod lakta, dok je Bonga povukao nadlakticu. A mislim da je Avdalovic kasno trazio čelendž, tj. da je proslo mnogo vremena od faula dok se setio da trazi.
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Barkley#34 said: Nema se za pp aparate, jbg. Zato se ima za čekić i dleto da se skinu pločice sa pehara jer žulja ime pobednika. 1
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Barkley#34 said: Nema se za pp aparate, jbg. Ma pusti nas mi smo stoka cigani to nama i prilici. Navikli smo od nas to Vi ste ipak avangarda, olicenje postenja i pravednosti, kako ovo da se vama desi. Al mislim da ni sad niste krivi vi, vec opet neke zle sile koje su protiv vas kao zadnjih 2342 puta. 5 2
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Nikom nista said: Nije bas.... ovde je vise bio po ruci ispod lakta, dok je Bonga povukao nadlakticu. A mislim da je Avdalovic kasno trazio čelendž, tj. da je proslo mnogo vremena od faula dok se setio da trazi. U pravu si, nisam video lepo dok nisam vratio i zaustavio.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od svih igraca, kupu se def najvise obradovao Cima koji ga ne igra. Nabice holesterol kao Drcela, a imace promila kao Saras 2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Knipex said: Zato se ima za čekić i dleto da se skinu pločice sa pehara jer žulja ime pobednika. Limarija je ipak naš fah. 3 minutes ago, Sokmeniki said: Ma pusti nas mi smo stoka cigani to nama i prilici. Navikli smo od nas to Vi ste ipak avangarda, olicenje postenja i pravednosti, kako ovo da se vama desi. Al mislim da ni sad niste krivi vi, vec opet neke zle sile koje su protiv vas kao zadnjih 2342 puta. Nove tendencije, morali smo da se prilagodimo okruženju, niko nas nije razumeo dok smo bili avangarda. Bar da je neko društvo tu...
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opet nemile scene, dokle vise da se vucemo po ovom blatu...
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjda će grobari da se trgnu nakon ove pauze i uđu finale. Derbi je derbi ipak, jebeš Megu.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da l su Monekea i ostale strance odveli u "Mrak" kafanu
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Knipex said: Valjda će grobari da se trgnu nakon ove pauze i uđu finale. Derbi je derbi ipak, jebeš Megu. Iskreno svedno mi. Win win situacija. Fino je da ih i mi počistimo u finalu a opet fora je da ih i Mega otrese.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo ne znam sto onako gadjaju sudije, da nisu opet pokradeni?
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Navijam za Megu jer hoću da gledam košarku u finalu, a ne milion prekida u tradicionalno zadimljenom Čairu. Smorilo iskreno...
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ovo stvarno nema nigde. Svake godine ista prica. Bilo KRK ili ona mucena zavrsnica KLS. Iako se vredja, ovo ne moze biti resenje. Kazne za klubove novcano, plus utakmice pred praznim tribinama. Ili ako se vec ide na ovo, jedno upozorenje, drugi put prekinuti mec i rezultat 0:20. Mislim da ovoga vise nema ni u Grckoj i Turskoj. Mozda u Grckoj, ali sve manje. Bar ne u kosarkaskim halama. Te "navijacke grupe" su cisto zlo. Edited 1 hour ago by Bode 1
Recommended Posts