Sasha Posted Tuesday at 05:22 PM Posted Tuesday at 05:22 PM Kup jedino u Beogradu da bude, Novi Sad posle one tuče i domaćinstva ne pada im na pamet a i Spens se raspao. Kragujevac i Jezero možda ako je ta hala u bilo kakvoj funkciji kao i Milenijum koji je u ko zna kakvom stanju
Del Piero Posted yesterday at 08:45 AM Author Posted yesterday at 08:45 AM Jezero je u gorem stanju nego Cair, koji je bar renoviran pre 10,15 godina. Pritom se Kragujevac nije bas proslavio poslednji put kad je bio domacin, ispalo je ono sranje i mec je nastavljen sutradan. 1
Perkos2 Posted yesterday at 09:06 AM Posted yesterday at 09:06 AM (edited) Niš ima svoj odred žandarmerije koji je do sad vrlo uspešno rešavao problem sa navijčkim grupama u istom gradu i istoj dvorani. Kragujevac bi bio tempirana bomba, isto i Novi Sad tako da jedino Vršac ostaje kao dobro mesto za finale kupa. Edited yesterday at 09:07 AM by Perkos2
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 04:09 PM Posted yesterday at 04:09 PM Kako Spartak igra sa 5 stranaca?
Dzo23 Posted yesterday at 04:15 PM Posted yesterday at 04:15 PM Vjerovatno Dača Nikolić ima srpski pasoš.
hk1 Posted yesterday at 04:27 PM Posted yesterday at 04:27 PM meni na drugom forumu rekose da je covic zavrsio da i ex yu igraju kao domaci inace, ovo sa kartama je sramota i bukvalno niko ne reaguje hteo sam veceras ici u nis, ali da zavisim od tapkarosa i kupujem kartu za sve utakmice da bi gledao jednu je previse inace od svih parova ne bi me iznenadilo da samo mega glatko dobije filijalu u ovim sastavima mnogo je manja razlika izmedju blizanaca i drugih aba ligasa spartak je svakako kvalitetniji od zlatibora, ali su u losoj formi, a zlatibor ima svega tri poraza u kls i aba2 za sad zlatibor se dobro drzi, vidi se da su daleko angazovaniji inace, borac od stranca, ima cetvoricu igraca van cacka 😄 1
Tex_Willer Posted yesterday at 04:31 PM Posted yesterday at 04:31 PM Kakva je panjina Ilic sta masi decko ovo nisu istine. 2
fradler Posted yesterday at 04:46 PM Posted yesterday at 04:46 PM Gegic brutalno iskaznjavao pomaganje sa njega. Sta im je sa onim centrom, Tompsonom? Videh da je u sastavu za kup, ali nema ga u 12 veceras.
hk1 Posted yesterday at 05:05 PM Posted yesterday at 05:05 PM videh negde da je povredjen, valjda koleno cerovina od ranije povredjen 10/14 sut za 3 spartaka
3x3cz Posted yesterday at 06:56 PM Posted yesterday at 06:56 PM Ima li sta gluplje nego kad ova deca prvaju himnu, cirkus prave 1
Nini3112 Posted yesterday at 07:05 PM Posted yesterday at 07:05 PM Bice tesko ovo za Zvezdu ali ocekujem pobedu 1
Guru Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Ah, tu je naravno i prepoznatljiva estetika iz devedesetih: 20+ nalepnica na parketu... Jeste da su one poznate po tome da se igrači klizaju na njih, al' ja ne vidim bolji način da se izreklamira banka, kladionica i slot klub, tako da je definitivno vredno rizika. 6 1
hk1 Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM steta zbog josila borac bi bio daleko konkurentniji sa njim
m0k1 Posted yesterday at 08:54 PM Posted yesterday at 08:54 PM Moze li negde da se nadje boxscore za utakmice KRK ? 1
Gudura Posted yesterday at 08:57 PM Posted yesterday at 08:57 PM 3 minutes ago, m0k1 said: Moze li negde da se nadje boxscore za utakmice KRK ? https://kss-live.com/kup/live.php?id=crvena_zvezda_meridianbet_borac_mozzart 1
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Poslednji napad FMP kao da im je Zvezda nešto u rodu. 😁 Edited 2 hours ago by quentin
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko se stego "mladi" Barna od 27 godina. 🙂 Imao je utakmicu u rukama al je prodade.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro se šibao FMP ali su se jednostavno sasrali na kraju i Bonga ih je outhustleovao svu petoricu. Takođe i dosta grozni Amerikanci kod FMPa, nisam ih gledao do sad ali baš su prodali. Stefanović mi se svideo. Barna je Vlado Mihailović tip igrača, trpač za Aba liga nivo i to je to. Kod KKP Pokumon bio x faktor.
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Barna dosta naporan igrac za gledanje. Stefanovic svakako zanimljiviji. Edited 1 hour ago by Markoss 1
Gudura Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago (edited) 12 minutes ago, Markoss said: Barna dosta naporan igrac za gledanje. Stefanovic svakako zanimljiviji. Mozda gresim, ali mi se cini da je Stefanovic bio u prici letos kao potencijalno pojacanje na poziciji Radosica, ali da je Tomic bio protiv toga, ali jeste bio za Radosica. Meni posle vidjenog veceras, i gledanja nemustih pokusaja Radosica, da igra kosarku kad god je dobio sansu, vec vise od pola sezone, to deluje kao pogresna procena. Stefanovic deluje kao prilicno upotrebljiv igrac, za neke dozirane minutaze, makar na ABA nivou. U krajnjem slucaju, dosta dobar suter, a to nije cesta stvar medju mladjim domacim igracima Edited 54 minutes ago by Gudura
Recommended Posts