Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Shunsuke Nakamura said:

Slovenac Glas iz Dinamika je ozbiljan potencijal.

Njega sam zapazio na nekom prvenstvu mlađih kategorija, videlo se odmah na prvu da ima potencijala ...

Posted

Kakva partija Atica, za ovo je zasluzio neku plaketu, 0/10 iz igre i 4 faula bez ijednog iznudjenog :ajme:

S druge strane Uros Lukovic 7 skokova i isto toliko blokada :23:

Posted

Gdje je Mijovic izgubio kontrolu meca, volio bih da cujem misljenje. Neodoljivo me podsjetila ova Buducnost na Alimpijevu Zvezdu. Grebe nekako u defanzivi, a noge idu sve dublje u pjesak.

Inace, sudije upropastile mec. Da se sad analizira ispalo bi da su sve sto su odsvirali po pravilima mogli, ali kriterijum dosudjivanja faulova nije bio intenziteta ni pionirskog meca.

Kod FMP mi je najbolji bio Pot. Sve do posljednjih pet minuta meca mislim da nikada nisam vidio da je odigrao takav mec. Sjajan je svakako bio i Radovanovic. Mada, najveca snaga FMP jeste sto imaju vise napadackih opcija u napadu, vani, unutra, prenos lopte sa jednu na drugu stranu. Bas to lijepo izgleda.

Posted

Ne mijenja cinjenicu da rade dobro, imaju dobru podjelu uloga, sirinu. Jasno je da ekipe koje igraju dvije utakmice sedmicno moraju mnogo vise da se odslanjaju na individualni kvalitet i jednostavne napadacke setove, ali radis onako kako ti uslovi dozvoljavaju.

Meni je ostao jos jedan utisak. Kilpatrik je nesto izmedju 2 i 3, a djeluje fizicki slabiji od Pota.

Posted

Fmp ih je razbio pik igrom dok je na drugoj strani odlicno neutralisao Martina. 

Ipak glavni razlog za laganu pobedu je totalna skakacka dominacija pod oba kosa. Odavno nisam video da je favorit ovako nadskocen, Fmp je u napadu maltene svaki promašaj pokupio dok nije dao kos. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...