dekkard Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Mega baš slaba ove sezone. FMP samo malo dao gas i odmah napravili razliku. 3+1, 2+1 u dva uzastopna napada FMP -a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Rit izdominirao u prvom Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Je li FMP dobar ili je Mega tanka ili oboje. FMP ima sirinu u napadu, samo je pitanje moze li drzati konstantnost u toku meca. Dok sam gledao Ulubaj je bas bio tanak, a i Pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Mega je bas losa ove sezone.Tanki su jako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Je li FMP dobar ili je Mega tanka ili oboje. FMP ima sirinu u napadu, samo je pitanje moze li drzati konstantnost u toku meca. Dok sam gledao Ulubaj je bas bio tanak, a i Pot. Nijedan od te dvojice nisu ključni igrači u FMP-u. To su Đorđević, Pecarski, Tejić i Reath, ne obavezno tim redom. Njima se priključuju Radanov i Jeremić, koji je godinama pouzdan igrač u rotaciji.Takođe, Uskoković je dobio veću ulogu i slobodu ove sezone i to lepo koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 48 minutes ago, pepe sancez said: Je li FMP dobar ili je Mega tanka ili oboje. FMP ima sirinu u napadu, samo je pitanje moze li drzati konstantnost u toku meca. Dok sam gledao Ulubaj je bas bio tanak, a i Pot. FMP mi deluje bolje nego prosle sezone,pojacani sa Radanovom i Pecarskim,Rit dobro krenuo sezonu kao i Djordjevic i Uskokovic... Mogu da budu prijatno iznenadjenje ove godine u ligi... Mega,od proslogodisnjih igraca samo Atic pruza konstantne partije,za mene neprijatan utisak Miskovic,decko se raspada od pocetka sezone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 (edited) Sve se slazem za FMP. Zna li se sta je sa Ilijom? On je sada cisti visak. U ovakvoj igri Radanova i Jeremica mjesta za Ulupaja nema. Jos ceka Popovic. Edited October 11, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Mislim da se Ulubaj nece dugo zadrzavati, sem ako se nesto u njegovoj igri drasticno ne promeni u narednom periodu. Voleo bih da se to desi, mozda tripujem, ali npr posle onog 3+1 faula u prvom je bas delovao ubijeno u pojam, generalno mu je samopouzdanje na uzasnom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Možda je ideja da se na startu sezone forsira Pot kako bi ga (konačno) uvaljali preko? Btw jako je lepo videti tim bez nabeđenog Bursaća. Meni deluje da se Miloje prezasitio Mege... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 meni mega deluje kao da tu nema ni blizu talenta kao prethodnih godina nego eto, pokupili smo mlade igrace pa mozda nas usere da od nekog ispadne nesto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Nece se Pot prodati ako ovako igra... 🙂 Moze samo da se plati nekom da ga vodi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 1 hour ago, Swift Pancakez said: meni mega deluje kao da tu nema ni blizu talenta kao prethodnih godina nego eto, pokupili smo mlade igrace pa mozda nas usere da od nekog ispadne nesto I nema. Vidjecemo sta ce Misko smisliti, alarmi bi trebali da zvone na sve strane. Trenutno FMP ima talentovaniju ekipu plus Jeremica, Pota i Rita. Meni je hajlajt od sinoc Miskovic. On je vrhunac privatnika sto je nasa skola iznjedrila. A bez ikakvog portfelja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Mega je mnogo losa ove sezone, losija cak i od prethodne u delu kada nisu imali Bitadzea. FMP je samo iskoristio cinjenicu da su igrali sa dva laksa protivnika na pocetku sezone. Deluje da nece imati problem oko opstanka, a takodje deluje i da ce Mega konacno ispasti, sto je bolje nego da ispadne Krka, Zadar ili Cibona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Mega ne treba da ispadne, ona treba da bude izbacena jer je agencijski klub. Posto se to nece desiti, sledeca najbolja opcija jeste da ispadne i nadajmo se da ce do toga konacno doci. ABA liga je neregularna po najmanje dva osnova. Ovo je jedan, a drugi je svima dobro poznat. Valja negde poceti. Misku je cilj da prodaje igrace a ne da ih placa (koliko god malo) da mu sede kod kuce. Jeste mali minus sto iz ABA 2 tesko moze direktno da se ide u NBA, ali sta da se radi. Ni to nije bas svakodnevna pojava. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Ne može se neko na silu terati iz lige. Ako neko napravi ne jedan nego dva kluba, jedan koji osvaja titule a drugi koji bez problema opstaje u najjačem regionalnom takmičenju onda nije problem u ta dva kluba, nego u drugima što lošije rade taj posao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 32 minutes ago, Isiah said: Mega ne treba da ispadne, ona treba da bude izbacena jer je agencijski klub. Posto se to nece desiti, sledeca najbolja opcija jeste da ispadne i nadajmo se da ce do toga konacno doci. ABA liga je neregularna po najmanje dva osnova. Ovo je jedan, a drugi je svima dobro poznat. Valja negde poceti. Misku je cilj da prodaje igrace a ne da ih placa (koliko god malo) da mu sede kod kuce. Jeste mali minus sto iz ABA 2 tesko moze direktno da se ide u NBA, ali sta da se radi. Ni to nije bas svakodnevna pojava. Ti si za ABA ligu, ali ne za ovakvu ABA ligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 1 hour ago, Golijat said: utakmica se i onako igra bez publike, tj u ogranicenom broju.. a ne moze biti slucajno da bas dan pre utkamicu sa futurom, pocinju da isplivavju snimci i da se forsira ova prica, pogotovo sto je ovo bilo pre pocetka lige.. sto se to odma nije resilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Nepostojeći faul Čakaruna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 Primorska zajebana ko kratko ćebe. Baš se vidi da su uigrani i da igraju zajedno duže vreme. Teško će Partizan ovo stići, fali Tomas mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Sude faul, pa onda gledaju na monitoru na kome je napravljen. Smejurija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Bircevic je vrh.Prvo losa odbrana pa promasaj gde pogadja vrh table.Jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Birčeviću zabraniti da se bavi košarkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 12, 2019 Author Share Posted October 12, 2019 Zašto? Na pravom je mestu što se mene tiče 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 12, 2019 Share Posted October 12, 2019 Obara popularnost košarke svakom sekundom provedenom u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts