Oscar Zeta Acosta Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Čekaj prvo da prođe lekarski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 24 minutes ago, Swift Pancakez said: a i sa ovim drugim bogami gist milionce, brown bar 1,5m, a i ovi ostali nisu ispod 500k plus sve budzete je precizno odredio...tzv. ošac metodom Gist je izasao ugovor.Ostalo su spekulacije, ako klubovi ne izbace cene, znaci da ostali mogu da spekulisu kako hoce. Kakvu ti metodu koristis? Uputi me na neki tvoj kvalitetan upis, ovde sam svega metar ili dva, jos nisam naleteo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 14 minutes ago, Pavaroti said: Gist je izasao ugovor.Ostalo su spekulacije, ako klubovi ne izbace cene, znaci da ostali mogu da spekulisu kako hoce. Kakvu ti metodu koristis? Uputi me na neki tvoj kvalitetan upis, ovde sam svega metar ili dva, jos nisam naleteo.. pa svakako nisam pisao postove gde sa razbacujem ciframa o kojima pojma nemam ako hoces toga da se igras, imas kuperov excel pa uporedite beleske 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 1 hour ago, Haggard said: kvinsi miler u ciboni, hahaha, super Ja znam koja ce biti jedina utakmica u ovogodisnjoj ABA koju nikako necu propustiti. Kvinsi je zasluzio je pun Pionir i ovacije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Eto MVPa lige u najavi...ima sam da igra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Jel igra jos tamo Marin Skidam Babi Ribu Rozic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Tejic prelazi u FMP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 3 hours ago, Sprivel said: Jel igra jos tamo Marin Skidam Babi Ribu Rozic? Rozić je valjda ulazio u ribu Leona Radoševića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Pardon pardon, Babo je ipak isao u Saricevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 O cemu vi to, gdje se informisete Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Tracarenje.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Opšta kultura. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 1 hour ago, pepe sancez said: O cemu vi to, gdje se informisete https://www.24sata.hr/sport/seks-afera-u-ciboni-rozic-je-muljao-s-curom-suigraca-163739 Quote Leon Radošević (20), mladi krilni centar Cibone, bio je u vezi s djevojkom godinu i pol dana, živjeli su zajedno. Mislio je da je sve savršeno dok sasvim slučajno nije otkrio da ga vara, i to ni više ni manje nego sa svojim kapetanom u klubu Marinom Rozićem (27). Vezu je odmah prekinuo i odlučio otkriti što mu je na duši... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Hrvatska kosarkasko-ljubavna scena nikad ne razocara 😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 (edited) 8 hours ago, pantelia24 said: Ja znam koja ce biti jedina utakmica u ovogodisnjoj ABA koju nikako necu propustiti. Kvinsi je zasluzio je pun Pionir i ovacije. Kvota da nece biti u timu Cibone tj bez ugoovora kada budu igrali sa nama u Bgdu je 1.05. Edited August 2, 2019 by Šarac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 20 hours ago, bekrinjo said: Gani Lawal potpisao za Krku, to mu je jubilarni 25 klub u profesionalnoj karijeri (koja je započeta 2010 godine) ... Ovo mora da je neki rekord...stvarno neverovatan podatak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 1 minute ago, Klipan said: Ovo mora da je neki rekord...stvarno neverovatan podatak Bruno Šundov ima 30+ za karijeru, al ovaj je na putu da ga stigne :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 On je toliko puta menjao klubove, inace je za njih 4-5 igrao po 2 puta (izmedju ostalih i za Armani). Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 3 hours ago, Pero_Cameron said: Hrvatska kosarkasko-ljubavna scena nikad ne razocara 😀 Neki bi rekli ljubav u zaleđu 😂😂😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 23 hours ago, Pero_Cameron said: Hrvatska kosarkasko-ljubavna scena nikad ne razocara 😀 Ček ček a ljubavne veza Gagić - Musli, ako se dobro sećam? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 (edited) koliko se secam, i novici je neko plodio zenu samo nisam siguran da li kolega ili random clan teretane gde je zozeizli kad nam najvise treba... Edited August 3, 2019 by Swift Pancakez Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 ^ Baš onako ružno to oko plođenja. Koliko se sećam, neki fizioterapeut je bio u pitanju. A to se poklopilo sa Novicinom povredom. Baš onako loš period za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 verovatno najzabavnija ekipa za gledati u abi ikad.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 56 minutes ago, Laki21 said: Ček ček a ljubavne veza Gagić - Musli, ako se dobro sećam? Ovo mi je vec nepoznato, detaljnije molim 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 milko mvp lige, mmw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts