Jump to content

ABA liga

Knipex

Recommended Posts

29 minutes ago, Nemam_ti_kad said:

Pozdrav kosarkaskim zaljubljenicima od novog clana iz PG. Nisam znao na kojoj temi da se predstavim pa neka bude na ovoj. Povremeno citam ovaj kao sto sam i onaj stari b92 forum. Znaci odavno. Nekada nesto procitam sto ne znam, nekada naucim nesto, nekad se nasmijem...sve normalno. Ako dozvolite tu cu bit da kao podgoricanin podrzim svoj klub , da malo twisteru olaksam borbu, mada on je dovoljno jak i zna svoj put. 

Dobro nam dosao, udji, nemoj se izuvati, sta ces popit'? 🙂 

Daj baci neku vest za Danila, kako je? Jel u PG? Kakve su prognoze oko povratka?

• Like 1

Cibona se pretvara u ozbiljniju ekipu.gledao sam ih uživo u Opatiji i mogu reći da su jako dobro vođeni od strane Jovanovića. Rano je još za prognoze ali po meni bi mogli u prvih 6

Edited by bodo

Rekao bih da je Cibona docekala generaciju svojih igraca. Generaciju koja za godinu,dvije, uz pravilnu nadogradnju moze biti sampionska. Ako ispuste ovu generaciju , ko zna kad ce opet biti u prilici. Da sam na njihovo mjesto, zaduzio bih se.

Imaju odličnog trenera... nastavlja se tradicija da je lakše srpskim trenerima da rade u Hrvatskoj

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока