Drug Crni Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Meni ovaj prvi deluje kao neki retro 80's zonfa Poslednja tri su mi ok..tu treba traziti resenje..mozda br.4 ali da 92 bude ljubicasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Treći logo po redu, od gore- miks ljubičaste i plave boje - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Imamo vec razradjen idejni predlog... samo treba da odlucimo koju varijantu i onda da se uradi to vektorski i sta nam vec sve bude trebalo. On 10/14/2019 at 11:04 PM, MetalHead said: Hmmmm nesto sam crtkao... nisu dve linije kao u verziji koja je aktuelna vec igranje bojama. Svidja mi se da bude kombinacija crvene i plave (kao nacionalnih boja ne samo Srbije vec i ex-yu) a onda se to utapa u ljubicasto koja bi bila neka nasa osnovna brend boja. Simbolizujemo taj neki diverzitet koji se sjedinjuje. Crveno i Plavo. "Gornji" i "Donji" sprat if you like... Uradio sam i crno/sive verzije. Ovu ljubicastu sam pustio da se stopi, nisam bas siguran da li je ona #800080 😄 Ne mogu da se odlucim koja mi se verzija svidja... znam samo da mi se najmanje svidja ova varijanta ikonice sa offset-om, malo pomerenom 9 i 2 koje se ne preklapaju skroz. To mi nekako bas i nije u ovoj simbolici koju sam pominjao gore. Varijanta full logo-a sa recju "vox": 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Svidja mi se ideja sa megafonom, ima potencijala ali trebalo bi na njoj poraditi jos malo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 2 minutes ago, MetalHead said: Imamo vec razradjen idejni predlog... samo treba da odlucimo koju varijantu i onda da se uradi to vektorski i sta nam vec sve bude trebalo. Ajoj, oci mi ispadose od ovih boja. Trebace neke zastitne naocale za forumasenje. De ti pogledaj onaj megafon, bas je dobra ideja, treba samo malo dotjerati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 @Honey Badger Imas jednobojne varijante 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 41 minutes ago, MetalHead said: @Honey Badger Imas jednobojne varijante 😄 To cu moci da izaberem koji mi se vise svidja? Cuj, ovaj tvoj logo je tehnicki odlicno odradjen, vizualni efekti su superi ali fali im srce i dusa. Djeluju sterilno, kao da je logo za neke e-commerce ili digital marketing start up kompanije. My £0.02 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Ako vam treba vektorski, mogu da odradim. Super je ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Ovaj treći jednobojni logo je odličan, probaj da ovaj ferlauf (ofset kako ti kažeš) kojim počinje O spustiš da dotakne liniju, a dole gde se završava 9 i počinje linija za 2 razdvojiš malo da se vidi da je devetka, ovako se vidi samo dvojka. Možeš se poigrati i produžiti liniju do kraja slova x i iznad nje tj na njoj napisati forum... Moze se uraditi i u bojama ali treba biti oprezan i ne preterati kao sto je slučaj sa prva dva, jer kao i što sam vidiš ovaj šareniš u sredini je totalno nečitljiv. Nepisana pravila grafičkog dizajna preporučuju da se sa sto manje boja, max 2 vrste različitog fonta upotrebljava u izradi logotipa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 (edited) Na ovo misliš? Edited April 26, 2020 by BattleBender 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Ovo je definitivno bolje nego sareno. Ja volim onu tamnu ljubicastu sto si koristio za 92 u onom logou sa megafonom, ali i mi je i ova plava OK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 9 hours ago, BattleBender said: Na ovo misliš? Da tako sam i ja razumeo ovaj deo donje fade-out linije od broja 2. A probaj slovo O da zatvoris, da fade-out ide to zatvaranja kruga. I malo ti ova kosa linija 2 i 9 ne gadja bas O po tangenti 🙂 bode mi oci. Probaj i varijantu da izmedju te fade out linije 2 i X napises FORUM. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 3 hours ago, Plavi Golub said: Ovo je definitivno bolje nego sareno. Ja volim onu tamnu ljubicastu sto si koristio za 92 u onom logou sa megafonom, ali i mi je i ova plava OK. Ma ovo je neka default boja 😄 Boja najlakse da se promeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 (edited) 10 hours ago, BattleBender said: Na ovo misliš? Ima ovdje previse gresaka. Edited April 27, 2020 by Honey Badger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 jednostavno ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 2 hours ago, Kankkunen said: jednostavno ... Treba onda i ovaj drugi prekid da postoji tamo gde se prekidaju 9 i 2 😉 A ako vec dodajemo FORUM mozda bi mogli i .net u nastavku ovog "postolja" broja 2? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 11 hours ago, Honey Badger said: Ima ovdje previse gresaka. pa spajao sam krug sa linijo, tj path-om 😄 nisam koristio characters, jer ne znam koji je koriscen.. to su stvari koje mogu da se izmene lako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Hej, samo da pitam, da li se samo meni server obraca sa it took to long to response to request, or something like? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 47 minutes ago, MetalHead said: Treba onda i ovaj drugi prekid da postoji tamo gde se prekidaju 9 i 2 😉 A ako vec dodajemo FORUM mozda bi mogli i .net u nastavku ovog "postolja" broja 2? Ili ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 (edited) 18 minutes ago, Kankkunen said: Ili ... Ovaj je okej osim sto nije bilo potrebe da se kasape V i X. Edited April 27, 2020 by Honey Badger 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 9 minutes ago, Honey Badger said: Ovaj je okej osim sto nije bilo potrebe da se kasape V i X. Gotov šablon za grafite ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 (edited) 7 hours ago, Kankkunen said: ................................. jednostavno ... 4 hours ago, MetalHead said: Treba onda i ovaj drugi prekid da postoji tamo gde se prekidaju 9 i 2 😉 A ako vec dodajemo FORUM mozda bi mogli i .net u nastavku ovog "postolja" broja 2? ........................................ Da ne kvotujem sve, da ne ispa'ne post od tri ekrana.... Voleo bih da se rec "forum" pojavi iznad "repa" dvojke i siri do ivice "X". Istina, ovo je subjektivno. Kad dodjemo do konacnog resenja, hteo bih da isprintujem nalepnice i posaljem zaineresovanima, pa bi mi bilo lakse da logo bude u jednostavnom pravougaoniku... Edited April 28, 2020 by zoran59 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 7 hours ago, zoran59 said: Voleo bih da se rec "forum" pojavi iznad "repa" dvojke i siri do ivice "X". Pa i nije ti neka ideja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Kako si okrenuo, i nije. Nemam pojma o tim vasim grafikama i kako se to radi na kompu, pa sam na brzinu pokusao objasniti u Paintu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1 minute ago, zoran59 said: Nema dalje, to je to! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts