MetalHead Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Kad share-ujes preko Flickr nemoj da uzimas URL iz browser-a nego idi na share iconicu (donji desni ugao slike, strelica neka) pa na BBCode pa uzmi taj code. Ima deo koda koji mozes da obrises jer je nepotreban ali i ne moras... Da probam: IMG_20190609_203621464 by Fat Zadd, on Flickr Eto ga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 @Honey Badger je dao primer za Imgur. Oni imaju jos bolje, direktan link. A sta vam pise u editoru, koliki je "max total size"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) Hvala svima... U medju vremenu sam se I sam malo potrudio. Problem je sto koristm mob, bukvalno za sve .... Max total size 0,07MB😄 Edited August 14, 2019 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Zmiuga loma. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) 7 minutes ago, Honey Badger said: Zmiuga loma. J#beno je kada se nocu istrce zecevi 😄 Prve komsije 😄 Edited August 14, 2019 by John Dies at the End 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 17 minutes ago, John Dies at the End said: Max total size 0,07MB E u tom grmu lezi zec... 🙂 doslo do limita. Negde je u planu da se revidira taj limit ali ne znam kada i kako 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Ako.moze moderacija da izbrise sve moje komentare na temi o Kosovu najljubaznije molim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 1 hour ago, perkos said: Ako.moze moderacija da izbrise sve moje komentare na temi o Kosovu najljubaznije molim Dobra ideja za Premium Paket 👍🍻 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 16 hours ago, MetalHead said: E u tom grmu lezi zec zecu grmi lez.. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 24 minutes ago, MetalHead said: Dobra ideja za Premium Paket 👍🍻 To kao Ashley Madison, dating site, nadam se da su bankrotirali od tada. Besplatno da udjes a platis 19.99US$ da izadjes (da ti obrisu podatke). Pa opet su cuvali identifikacione podatke (kao GPS lokacija, tacno tvoja soba u tvojoj kuci). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 3 hours ago, perkos said: Ako.moze moderacija da izbrise sve moje komentare na temi o Kosovu najljubaznije molim Nisam ni admin, a ni moderator, ali moram nešto da kažem. Nisam pratila celu temu o Kosovu i Metohiji, ali verujem da si tamo aktivno pisao. Verovatno je neko citirao tvoje postove..e sada..ukoliko bi moderatori-admini brisali tvoje komentare-postove, citiranje tvojih postova bi izgubilo smisao..tema bi u celini drugačije izgledala. Molim da moj post shvatiš najdobronamernije. Ukoliko bi brisali tvoje postove, onda bi brisanje tražili i forumaši X, Y, Z... Kako bi onda forum izgledao? Još jednom molim da ne shvatiš ovo pogrešno- jednostavno, nemoj više da pišeš na toj temi. Admin-mod ekipi se izvinjavam što se mešam u njihov posao, ne volim to da radim..ali znam šta znači brisanje postova, kad jedan forumaš to traži i dobije, nastave onda još neki.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Perkos, ti si ipak jedan od objektivnih, ali i onih koji poznaju Kosovo bolje od 99% forumasa, tako da bez tebe se nema sta posebno pametno procitati, osim trola, koji se vidim pojacava, tako da te molim da nastavis da pises, istine radi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 4 hours ago, Yoyogi said: To kao Ashley Madison, dating site, nadam se da su bankrotirali od tada. Besplatno da udjes a platis 19.99US$ da izadjes (da ti obrisu podatke). Pa opet su cuvali identifikacione podatke (kao GPS lokacija, tacno tvoja soba u tvojoj kuci). Nemoj da mi dajes ideje! 😈 I ovako vidis da ljudi misle da sam neki namcor, sta bi tek bilo tada ... 🙂 1000korisnika, po 20evrica, pih... sacekacu jos malo. I da poraste broj korisnika i kolicina kompromitujuceg sadrzaja, pa ce biti 2000x50, e to je vec stogod! 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Ove “penzionere” sa fondovima preko bare, drmni x10 (mnogo trollaju) 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 5 hours ago, GlennGould said: Ove “penzionere” sa fondovima preko bare, drmni x10 (mnogo trollaju) Moje izvinjenje za troll covek je pitao, pa nisam htela da ostavim da visi tako kao da nisam htela da odgovorim. Mozda nekom i bude korisno, iako je bilo vec osetljivo na pitanje zasto ja ne bih uzela free money. Prenecu taj dijalog na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 9 hours ago, MetalHead said: Nemoj da mi dajes ideje! 😈 I ovako vidis da ljudi misle da sam neki namcor, sta bi tek bilo tada ... 🙂 1000korisnika, po 20evrica, pih... sacekacu jos malo. I da poraste broj korisnika i kolicina kompromitujuceg sadrzaja, pa ce biti 2000x50, e to je vec stogod! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Nije sve u parama, nešto je i u nekretninama. Bokca ti, a ni reči o onoj jutarnjoj kafi. Čemu služi ovaj server? [emoji38] Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 (edited) On 8/15/2019 at 10:06 PM, MetalHead said: Nemoj da mi dajes ideje! 😈 I ovako vidis da ljudi misle da sam neki namcor, sta bi tek bilo tada Nisi namćor, mogu da ocenim i procenim To mogu da overim i kod notara - za tebe i još dva moderatora-ostale ne poznajem putem pp... Izvinjavam se na offtopicu. Edited August 16, 2019 by Devojka Luke Razića slovna greškica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Zeza nekoga Tapatalk? Na temi reprezentacije (košarka) duplira postove, i ne prikazuje ih hronološki, moguće da čak i proguta poneki. 😫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 18 hours ago, Shonewizard said: Zeza nekoga Tapatalk? Na temi reprezentacije (košarka) duplira postove, i ne prikazuje ih hronološki, moguće da čak i proguta poneki. 😫 Jel jos neko ima ovaj problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Problemi sa Tapatalkom obično nestaju kad se skine apk i instalira što novija pro verzija [emoji56]Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 On 8/18/2019 at 2:36 PM, MetalHead said: Jel jos neko ima ovaj problem? zeza isto kao @Shonewizarda vec dva - tri dana. On 8/18/2019 at 2:40 PM, fancy said: Problemi sa Tapatalkom obično nestaju kad se skine apk i instalira što novija pro verzija Sent from my SM-N950F using... pro verzija se placa, ne dam pare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Nisam nikada koristio Tapatalk pa je mozda glupo pitanje - zasto bih ga koristio kad je forum optimizovan za mobile? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 pro verzija se placa, ne dam pare! Khm, pročitaj ponovo... [emoji56]Problemi sa Tapatalkom obično nestaju kad se skine apk i instalira što novija pro verzija Sent from my SM-N950F using... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Sve se skida samo da je APK.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts