McLeod Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 minute ago, John Terry said: istegnut misic je pulled muscle Tear je pokidan misic. Znam ja sta je, zna i on, ali u ovakvoj situaciji mozak nije cist, samo hoces sto pre u svlacionicu na oporavak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 Imala sam srecu pa zbog guzve nisam gledala pa sad mogu sa osmehom da citam temu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Just now, McLeod said: Znam ja sta je, zna i on, ali u ovakvoj situaciji mozak nije cist, samo hoces sto pre u svlacionicu na oporavak. Ja samo cenim da je preneo ono što mu je turnirski lekar rekao...na engleskom. Tako da nema neke nedoumice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ja sam razumela da on samo ponavlja šta su mu rekli tokom MTO, pa sad da se nadamo da su oni pogrešili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Raonic izgleda da ce odmarati u nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Bukvalno bi bilo iznenadjenje da izadje na teren protiv Raonica ako je situacija onakva kakva je bila u 3 i 4 setu.Naravno da nece naredna 4 meca piti pilule protiv bolova i forsirati pogorsanje povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ma to je njemu turnirski doktor spominjao neke suze, valjda mu rekao da ne plače, šta li....Novak to skontao kao tear naprsnuće ili šta već. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Just now, NMX said: Ja samo cenim da je preneo ono što mu je turnirski lekar rekao...na engleskom. Tako da nema neke nedoumice. Ako je tako i ako je siguran u svoju dijagnozu onda je cudno sto mu nije preporucio da odustane, jer takve povrede postaju jos gore ako se nastavi igra. Nije tako delovalo na terenu ali hajde videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 ma dr zovu to suzom zato sto dolazi do eksudacije iz povredjenog tkiva vode, belancevina ,minerala u okolno tkivo pa kao podseca na suzu .eto, jednostavno receno. https://t.co/Gdtj0vHjqy?amp=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 5 minutes ago, vanjabarsa said: ma dr zovu to suzom zato sto dolazi do eksudacije iz povredjenog tkiva vode, belancevina ,minerala u okolno tkivo pa kao podseca na suzu .eto, jednostavno receno. Treba smisliti ovo kada si strejt, poštovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ako propusti sledeci mec, s kim igra onda posle? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ukoliko bude mogao da igra, Raonic je dobar protivnik kada si rovit, nema dugih razmena a i lezi mu. Svakako bolja varijanta od nekog trkaca koji sve vraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ter - tir, kao potato - potejto.Mozda mu je napisao tear na papiriću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) Uh izvuce se nekako, samo mi zao sto isterase publiku da uzivo cuju ovaj urlik za laku noc Nego da ga nije stigla Federerova kletva 😬 Novak je njega prosle godine setao bas na ovom terenu preko tih masnih slova i sredio mu koleno. Od tog meca vise nije igrao. Edited February 12, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 minute ago, Slavisa iz Tavankuta said: Ako propusti sledeci mec, s kim igra onda posle? Šta ti ovo znači uopšte? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 2 minutes ago, Milica said: Uh izvuce se nekako, samo mi zao sto isterase publiku da uzivo cuju ovaj urlik na kraju Nego da ga nije stigla Federerova kletva 😬 Novak je njega prosle godine setao bas na ovom terenu preko tih masnih slova i sredio mu koleno. Od tog meca vise nije igrao. A mislila sam da ne moze nize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 minute ago, alcesta said: Šta ti ovo znači uopšte? Pa vidim pise se, da propusta sledeci mec, ili nekoliko sledecih. Zato pitam kad i sa kim onda igra posle, ili tek u finalu? 😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Raonic ce manje toga vratiti,ali sa druge strane ima mnogo bolji servis i fh od Fritza. Tako da se ja ne bih odusevljavao sledecim protivnikom. Ako Novak uopste odluci da igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Raonic je mnogo bolji od Fritza, prvo i osnvno, on bi ovo danas iskoristio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Naravno psihopate odmah zatvorili aerodrom u Melburnu i suspendovali sve letove. Ipak 10 slucajeva, nema zezanja. I onda mi pricaju kako oni slobodno zive...lol... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ja sam ovaj AO prežalila, samo se nadam da će povreda ispasti manje ozbiljna nego što izgleda. Ali nema šanse da prođe kroz ovaj žreb ako nije na 100%, pod uslovom da izađe naravno uopšte na idući meč. Nema treninga sutra, pa da vidimo. USO, AO, šta još može da mu se desi na idućem W, pitam se 5 minutes ago, Crni Bombarder said: Raonic ce manje toga vratiti,ali sa druge strane ima mnogo bolji servis i fh od Fritza. Tako da se ja ne bih odusevljavao sledecim protivnikom. Ako Novak uopste odluci da igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Kako god, Mirka upravo kupuje sve vatromete Bazelske, i saopštava Rođi da će da mu rodi još 2 para blizanaca.. Jbg.. 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Jbg, ne da mu se. Nama se cini da je tako blizu ali godine cine svoje. Svoje sanse je ranijih godina propustao, ali sa druge strane nesto je osvojio kada su rivali imali vece sanse od njega. Sve u svemu, tu je gde je. Svaki osvojeni slem u narednom periodu karijere je ogroman uspeh. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts