alcesta Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Pitanje je koji je to hotel i ima li veze s turnirom. Mislim da će svakako da zabrane publiku, ako bude sreće turnir će se nastaviti, ali će verovatno igračima opet biti zabranjeno da izlaze osim na trening Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Nastavice se sigurno jer ih je sad ostalo samo 32 + 32, svi testirani i provereni 1000 x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 I dubl igraci su tu plus pratnja, ipak ih ima malo vise od 64. Ali ja verujem da ce zavrsiti turnir, samo je pitanje pod kojim uslovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Citam italijane na temu Fonjini Karuzo. Svi su uglavnom na strani Karuza. Fonjini je tokom meca, kad god bi ovaj pogodio liniju komentarisao naglas da je srecnik i na kraju pri pozdravu na mrezi mu ponovi opet isto to 🤢 Karuzo poludeo, i rekao mu da od njega to nije ocekivao. Komentari na Ubitenisu Perché non prova a dirlo a Karlovic o a Isner quando gli fanno un ace sulla riga che c**o? Зашто не проба да каже Карловићу или Изнеру кад погоде линију да су срећници? 😄 Spoiler Tutto generato dal solito tennista che dopo venti anni di tennis ,con famiglia,figli etc non e' capace di controllarsi neppure quando vince. Google (Све генерише уобичајени тенисер који после двадесет година тениса, са породицом, децом итд. Није у стању да се контролише чак и када победи.) Solo un uomo piccolo e miserabile come lui può riuscire in ogni slam a fare nefandezze...l offesa alla giudice agli us open cn quasi squalifica, la perla di Wimbledon con le parole sul bombardamento del circolo (manco sapeva che in realtà era veramente accaduto) e oggi questa schifezza contro un ragazzo corretto ed educato peraltro connazionale.... Che schifo! Gli manca un numero a Parigi e poi fa il grande slam delle figure di merda! Google prevod: Само мали и јадан човек попут њега може успети у сваком слему да учини зверства ... увреда судији на америчкој цн скоро дисквалификација, бисер Вимблдона са речима о бомбардовању клуба (нисам ни знао да у стварности се то заиста догодило) и данас ово срање против коректног и уљудног сународника .... Какво гнушање! Недостаје му број у Паризу и онда прави гранд слам гована Edited February 11, 2021 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 9 hours ago, Boxy said: Nerealna scena Sta god da je bilo, meni je sjajna reakcija Nadala na ovu situaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 I kao nije je Losmi poslao [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Daš idiotu prostor u medijima pa se posle čudiš Ali najbolje mi je ovo kako ne shvata što joj ne daju da galami na teniskom meču, pravi teniski fan, nema šta Prošlo nekako ispod radara da Kristina Mladenović opet dobija mečeve, priličan napredak u odnosu na prošlu sezonu. Stosur se opet obrukala na domaćem terenu, samo jedan gem, mislim da joj je ovo najgori bilans dosad Edited February 12, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Potapova za sada nadigrava Serenu. Po brejk na obe strane. Serena osim servisa nema čime da se podiči. Sa druge strane,Muguruza školuje Dijaz. Gledam paralelno oba meča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Nervi..nervi su proradili. Potapova u servisu za set napravila 5 duplih grešaka. Umesto 6:3,ribrejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) Potapova sama sebe potopila. Kakav raspad! Serena kaze: hvala. (zeznula se sto je na promeni strana imitirala Serenu i isla suprotnom stranom od sudijske stolice to je bilo dovoljno da Serenu iziritira pa da privede TB kraju) jos ako se sad Serena setila da je Potapova Ruskinja, pa jos plavusa - gotova je! Edited February 12, 2021 by wwww 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Baš. Sad je tražila Potapova i mto izgleda. Čini se kako su kola krenula nizbrdo Za to vreme Dimitrov protutnjao kroz prvi set. 6:0 protiv PCB Evo i Busta zatražio mto. Dobio neke pilule. Erani servira za meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Muguruza bas deluje odlicno, ali zreb je paklen za nju. Potapova bez prvog servisa, Serena bez drugog, vrlo cudan mec, mislim da nagovestava Sereninu formu. Sabalenka dosta sigurna veceras, Vondrusova takodje odlicna. Nadam de da Zabur moze da odigra dobro protiv Osake, na papiru najzanimljiviji mec danas. Bas zanimljiva polovina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 3 popodne u Melburnu, a vec zavrsen program na MC. Da li ce prebaciti neki mec da ljudi koji su kupili karte pogledaju jos malo tenisa? Super sto je pobedila Hsieh. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) Pozdrav 🙂 Kad bi trebalo da počnu Nik d Gik i Tim? Po našem vremenu? Edited February 12, 2021 by Andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Igraju od 19h po lokalnom, tj. 9h po srednjeevropskom, ako se zavrse svi mecevi iz dnevnog termina do tada. Od sutra bez publike, bar do polufinala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Hvala Inače, prosuo Dule prvi set ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Gledam parove gornje polovine kod teniserki, ima nezgodnih igracica, ali Barti bas odskace od ostalih. Svitolina i Pliskova imaju gubitnicki mentalitet, neku od ostalih tesko vidim da ide do kraja. U donjoj polovini jos samo da Halep i Svjontek dobiju i ne znam sta bih pre gledao, Osaka i Muguruza odlicne u prva 3 meca, pobednica tog meca je sigurno favorit za finale, pa Sabalenka protiv Serene, duel dve teskasice u kome ima sve da prsti, pa carobnica Hsieh protiv Vondrusove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 12, 2021 Author Share Posted February 12, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) gledam Lajovica na streamu, cini mi se da neki Australijanci prenose. Nesto mi se cinni da bas navijaju za Martineza. Nije mi bas najjasniji razlog, nije bas da Martinez igra neki atraktivni tenis ni da je harizmatican, a da je Lajovic djubre od coveka. Ovaj Rus rutinira Diega. Edited February 12, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Mislim da je razumno u ovom momentu prestati tražiti logiku u ponašanju Australijanaca. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) Quote Mislim da je razumno u ovom momentu prestati tražiti logiku u ponašanju Australijanaca. karantin, corona , rum , tequlla https://t.co/NjwrixNwoo?amp=1 Edited February 12, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Pazi, nije da nema logike, navija se za autsajdera, nema tu nista lose. Ali da, jasno mi je na sta ciljas, i verovatno si u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Svaka čast Duciju, ali to je to....koliko god malo cenili Sašu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ma Sasa bi ih i jednog i drugog smazao za dorucak, sve servirajuci duple. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts