Besni lala Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) Op op Edited February 17, 2021 by Andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Napokon. Koliko srece ima lik. Servis, milion linija u ovom setu. Ovaj set morao da bude gotov pre 20 min. Valjda ce lepo odservirati za set. Just now, NMX said: Kakve greške Rafa pravi, nestvarno Komedija, a gde su silne linije iz ovog seta? Pa samo u 7om gemu 4 linije pogodio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 ja sam morala da odradim jucerasnji novakov mec na poslu danas , i vidim cipiripi dobio set a bogami ce i drugi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Gazi ga grcki boze, gaziiii! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Cici ko svež sa masaže iz SPA centra, Nadal ko izašo iz rudnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Just now, fancy said: Cici ko svež sa masaže iz SPA centra, Nadal ko izašo iz rudnika Suza suzu stize 👀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 ares Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Rafa bahildiso, noge izdale, kasni na svaki udarac. Spoiler a mozda ga zuljaju Ciskine patike Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Dobro bre Losmi, majku mu, pa zar nismo rekli da hocemo Rafu u finalu sa Novakom, kakvo je sad ovo bacanje madjije 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) 48 minutes ago, Crni Bombarder said: Ostavice djonove na terenu Tsitsipas koliko danas proklizava..razvlaci ga Rafa kao zvakacu gumu..mada je tacna opservacija Eliasa..stvarno deluje da Rafi vise prijaju kraci poeni..bumo videl' Jeste. Jako slican mec kao polufinale na RG 2020 Cicipas- Djokovic. I tamo je Grk podigao igru u 3 setu kao I ovde, samo sto Djokovic je fizicki spremniji od Nadala u ovoj fazi od njihovih karijera, ali isto tako Nadal ima vise ofanzivnih resenja od Djokovica u svojoj igri, tako da jos uvek je favorit u ovom mecu, imo. Edited February 17, 2021 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) Moli se reditelj da ne smara sa Rafinim flasicama i ritualima pre servisa. Edited February 17, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Najbitnije je spasiti turnir. Od Novaka nemam velika ocekivanja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 8 minutes ago, Losmi17 said: Najbitnije je spasiti turnir. Od Novaka nemam velika ocekivanja. Mene ne bi cudilo da Novak sad izgubi od ovog pacera. Kao onaj put od Cekinata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Doceka i Losmi svojih 5 minuta. Ne daj se Rafa Losmiju i dusmanima😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) 3 minutes ago, John Terry said: Mene ne bi cudilo da Novak sad izgubi od ovog pacera. Kao onaj put od Cekinata. Dobro, da ne poredimo ipak te dve situacije, ni blizu nisu. Plus nema ona dva debila u boxu (buraz plus onaj prevarant). Neće ovaj Ruja sutra znati šta ga je snašlo edit...sad vrtim po glavi, nije ta dva prevaranta bilo ni 2018. na RG ali opet... Edited February 17, 2021 by NMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) Čitam ovo nakon što nisam gledao dva seta, očekivao sam da je Nadal izgubio 6:1 i 6:2 a u petom setu 5:2 i sprema se za Majorku a ono oba seta na granici a sad 2:1 za njega Edited February 17, 2021 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 За кога се навија овде? (питам Новакове навијаче) Цици је редак пример шабана. Тешко ми је њега да подржавам, независно од околности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 @NMX Ma Noletu treba motiv. Evo videces, ima ovaj pacer da povede, pa ga onda mozda prekanta Nole, ali ima da startuje mlohavo, garant. On samo protiv Nadala i Federera statruje na max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 E samo još treba od Karaceva da se štrecamo u polufinalu AO, šta bi tek bilo da je Tim? Ako Novak to izgubi onda je stvarno dosta pogoršao povredu u četvrtfinalu, drugi način ne vidim. Naravno nije ni to isključeno, ali nije valjda toliki maler, u tom slučaju ionako nema šta da traži u finalu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Just now, RatzenStadt said: За кога се навија овде? (питам Новакове навијаче) Цици је редак пример шабана. Тешко ми је њега да подржавам, независно од околности. Mislim da ce Medvedev da nabije ko god prodje od ove dvojice, pa je svejedno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ja navijam da Rafa dobije i danas i u polufinalu u TB 5. seta 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) 4 minutes ago, RatzenStadt said: За кога се навија овде? (питам Новакове навијаче) Цици је редак пример шабана. Тешко ми је њега да подржавам, независно од околности. Za Rafu. Plus da Rafa uđe u finale. Ako mene neko pita edit...TO BRE ALCESTA! Edited February 17, 2021 by NMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 3 minutes ago, alcesta said: Ja navijam da Rafa dobije i danas i u polufinalu u TB 5. seta 2 minutes ago, NMX said: Za Rafu. Plus da Rafa uđe u finale. Ako mene neko pita edit...TO BRE ALCESTA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Tsitsipas-Medvedev s publikom ima potencijal da bude haos (uzimajuci u obzir njihovu istoriju) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 9 minutes ago, RatzenStadt said: За кога се навија овде? (питам Новакове навијаче) Цици је редак пример шабана. Тешко ми је њега да подржавам, независно од околности. Jedino Losmi ne navija za Nadala😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts