Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, John Terry said:

istegnut misic je pulled muscle

Tear je pokidan misic.

Znam ja sta je, zna i on, ali u ovakvoj situaciji mozak nije cist, samo hoces sto pre u svlacionicu na oporavak.

Posted
Just now, McLeod said:

Znam ja sta je, zna i on, ali u ovakvoj situaciji mozak nije cist, samo hoces sto pre u svlacionicu na oporavak.

Ja samo cenim da je preneo ono što mu je turnirski lekar rekao...na engleskom. Tako da nema neke nedoumice. 

Posted

Bukvalno bi bilo iznenadjenje da izadje na teren protiv Raonica ako je situacija onakva kakva je bila u 3 i 4 setu.
Naravno da nece naredna 4 meca piti pilule protiv bolova i forsirati pogorsanje povrede.

Posted

Ma to je njemu turnirski doktor spominjao neke suze, valjda mu rekao da ne plače, šta li....Novak to skontao kao tear naprsnuće ili šta već.

• Like 1
  • Ha-ha 12
Posted
Just now, NMX said:

Ja samo cenim da je preneo ono što mu je turnirski lekar rekao...na engleskom. Tako da nema neke nedoumice. 

Ako je tako i ako je siguran u svoju dijagnozu onda je cudno sto mu nije preporucio da odustane, jer takve povrede postaju jos gore ako se nastavi igra. Nije tako delovalo na terenu ali hajde videcemo.

Posted
5 minutes ago, vanjabarsa said:

ma dr zovu to suzom zato sto dolazi do eksudacije iz povredjenog tkiva  vode, belancevina ,minerala  u okolno tkivo pa kao podseca na suzu .eto, jednostavno receno.

Treba smisliti ovo kada si strejt, poštovanje.

Posted

Ukoliko bude mogao da igra, Raonic je dobar protivnik kada si rovit, nema dugih razmena a i lezi mu. Svakako bolja varijanta od nekog trkaca koji sve vraca.

Posted (edited)

Uh izvuce se nekako, samo mi zao sto isterase publiku da uzivo cuju ovaj urlik za laku noc :lol_2:

Nego da ga nije stigla Federerova kletva 😬 Novak je njega prosle godine setao bas na ovom terenu preko tih masnih slova i sredio mu koleno. Od tog meca vise nije igrao. 

Edited by Milica
Posted
2 minutes ago, Milica said:

Uh izvuce se nekako, samo mi zao sto isterase publiku da uzivo cuju ovaj urlik na kraju:lol_2:

Nego da ga nije stigla Federerova kletva 😬 Novak je njega prosle godine setao bas na ovom terenu preko tih masnih slova i sredio mu koleno. Od tog meca vise nije igrao. 

A mislila sam da ne moze nize :ajme:

Posted
1 minute ago, alcesta said:

Šta ti ovo znači uopšte? :classic_laugh:

Pa vidim pise se, da propusta sledeci mec, ili nekoliko sledecih. Zato pitam kad i sa kim onda igra posle, ili tek u finalu? 😃

• Ha-ha 2
Posted

Raonic ce manje toga vratiti,ali sa druge strane ima mnogo bolji servis i fh od Fritza.
Tako da se ja ne bih odusevljavao sledecim protivnikom. Ako Novak uopste odluci da igra.

Posted

Naravno psihopate odmah zatvorili aerodrom u Melburnu i suspendovali sve letove.

Ipak 10 slucajeva, nema zezanja. I onda mi pricaju kako oni slobodno zive...lol...

• Ha-ha 1
Posted

Ja sam ovaj AO prežalila, samo se nadam da će povreda ispasti manje ozbiljna nego što izgleda. Ali nema šanse da prođe kroz ovaj žreb ako nije na 100%, pod uslovom da izađe naravno uopšte na idući meč. Nema treninga sutra, pa da vidimo.

USO, AO, šta još može da mu se desi na idućem W, pitam se :default_sofa: 

5 minutes ago, Crni Bombarder said:

Raonic ce manje toga vratiti,ali sa druge strane ima mnogo bolji servis i fh od Fritza.
Tako da se ja ne bih odusevljavao sledecim protivnikom. Ako Novak uopste odluci da igra.

• Like 1
Posted

Kako god, Mirka upravo kupuje sve vatromete Bazelske, i saopštava Rođi da će da mu rodi još 2 para blizanaca.. 

Jbg..  😕

• Like 1
Posted

Jbg, ne da mu se. Nama se cini da je tako blizu ali godine cine svoje. Svoje sanse je ranijih godina propustao, ali sa druge strane nesto je osvojio kada su rivali imali vece sanse od njega. Sve u svemu, tu je gde je. Svaki osvojeni slem u narednom periodu karijere je ogroman uspeh.

• Like 6