Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

1 hour ago, Cooper said:

.910dce0d1d6306d6097d3b123b2ad4ba.jpg

https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a62795/Vujosevic-Bio-sam-u-sudijskoj-svlacionici.html

 

Trener Partizana Duško Vujošević priznao je da je izjava da nije bio u sudijskoj svlačionici posle "čuvenog" meča u Vršcu bila laž, naglasivši da je tako postupio samo zato što je hteo da "na laži odgovori lažima".

Edited by Brat od Korneta
  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Alex_Serbia said:

Cinjenica je da nije bilo 4 direktne sudijske odluke na stetu Partizana u poslednjem minutu (dokazano i potvrdjeno), bilo bi 1-1

Tu sudijsku ekspertizu je radio Todoricev kum. Inace bilo je gresaka i na stetu Zvezde taj mec i taj Todoricev kum je priznao 4, a bilo ih je i vise. Svakako lose sudjenje.

 

Pa sta sad u trecem mecu je bilo mnogo vise na stetu Zvezde pa mi tako mozemo reci da je trebalo biti 3-0. Neka bude da je 3-2 najpravednije onda, ali imas snimka Lakija na prethodnoj stranici koji dosezu malo dalje od toga sta je potvrdjeno.

 

Inace iz treceg meca:

"Ovu ekspertizu dajemo na uvid javnosti uz konstataciju da je od 15 grešaka koje su registrovane na ovoj utakmici (što je mnogo veći uzorak od druge utakmice), čak 11 načinjeno je na štetu igrača Crvene zvezde. Ono što smo posebno apostrofirali i navodili i ranije, nažalost potvrdilo se i tokom treće utakmice ove serije. Od 11 grešaka u ovako izjednačenoj utakmici koja je odigrana u neregularnim uslovima, u čak 7 učestvovao je glavni sudija Matej Boltauzer",

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

U trećoj i petoj je bio doslovno masakr. U snimke sam stavio ISKLJUČIVO situacije koje se ne mogu različito tumačiti, ono što na bilo koji način može biti diskutabilno nisam ni uzeo u obzir, već samo flagrantnu krađu.

 

No završnica pete utakmice je doslovce spektakl, nešto što se viđa jednom u životu. Udruženi zločinački poduhvat u svom svojem sjaju.

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Tamburinjo said:

 

spacer.png

 

 

 

 

mada kako ste brzo presli preko 

 

necemo stranca kapitena

necemo sns pare

necemo sns u klubu

hocemo domacu osnovu

nikada Wild Card

samo zasluzeno na terenu

 

brzo ce da dodje i "daj i taj UPPR kad mogu oni mozemo i mi... "

Trebalo bi izvuci postove doticnih.

Pun kofer bisera.

Sad neki sadasnji i bivsi moderatori ne mogu da docekaju meceve, pa se analizira u sitna crevca sve, posvecenost instituciji na maks.

 

A sta je bilo pre nego sto je gosn vucic ulupao 15+meleona u srpsku darusafaku...

Pa upravo ovo gore sto si napisao 😂😂😂

 

Komedija

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

A nekad samo časovi ljubavi.
Zlo u izvornom obliku.
 
Ali ništa se tu promenilo nije...Žoc je već u prvoj sezoni pokazao šta mu je favorit iz široke palete Dulovih nesportskih pravila i to nam je ponosno i transparentno demonstrirao u plej ofu. Mukicu Mura su naribali kada je spontano krenuo da se pozdravi nakon jedne tekme...jos ga zovu agresivno sa desetak metara udaljenosti kao da je ovaj krenuo u minsko polje. Internacionalac sa velikim iskustvom sutra napusti klub i priča kako su mu bez blama objasnili da se u Partizanu to ne radi jer partizanština je iznad svakog sportskog kodeksa.
Želimir "Spuštač strasti" Obradović. Sreća za srpsku košarku što se vratio...
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

...po vasceli dan deždi ispred kompa, gra-bulja po portalima...fokusiran i posvećen da prenese ovde i najsitniju mrvicu koja ide u korist svetog rata. Nekako preživeo još jednu invaziju arhineprijatelja Radonje a kada mu se dolaskom Vlade najzad otvorilo široko polje...sad Duško našao da mu ljulja kavez.
Nikad spokojan...






3905f18064e059b04801ea7996894631.gif

















  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Tamburinjo said:

 

spacer.png

 

 

 

 

mada kako ste brzo presli preko 

 

necemo stranca kapitena

necemo sns pare

necemo sns u klubu

hocemo domacu osnovu

nikada Wild Card

samo zasluzeno na terenu

 

brzo ce da dodje i "daj i taj UPPR kad mogu oni mozemo i mi... "

 

Najbolja nikad zaboravljena: "bolje I beton liga nego drzavni sns novci"

  • Like 3
  • Ha-ha 14
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Instinkt said:

 

Ček ček, imam i ja jednu, "ne treba nam plaćena titula" 😂

Pa i ne treba nam, uglavnom smo ih osvajali sa 15 bodova u proseku u poslednjih 6 izuzev prosle. Da nije bilo podele bodova neke bi i na vise zavrsile.

 

Vi kazete da su placene mi kazemo da nisu. U celoj toj prici postoji jedan ozbiljan nepobitan argument jer je Zvezda svoje "placene titule" potvrdila u Evropi uzimavsi neke bodove i u Ligi Sampiona i Ligi Evrope i kvalifikacijama uzimajuci bodove: Krasnodaru, Arsenalu, Kelnu, Cska, Salzburgu, Liverpulu, Napoliju, Kopenhagenu, Jang Bojsu, Olimpijakosu, Hofenhajmu, Milanu, Bragi, Glazgov Rendzersu i Trabzonu. Sve su ovi manje ili mnogo vise bogatiji klubovi od Zvezde. Kao i timovima poput Zvezdinog budzeta Sparti Prag, Gentu, Ludogorecu, Ferencvarosu...

 

Partizan je za vreme svojih "placenih titula" u sezoni 2006/7 uzeo 1 bod u grupi tadasnje Lige Evrope, naredne sezone je uzeo 0 bodova u istom takmicenju, pa naredne 3 boda, pa u Ligi Sampiona 0 bodova pa je naredne ispao od Samrok Roversa, pa je naredne uzeo 3 boda u Ligi Evrope sa mocnim Nefcijem i Rubinom a od Inteta izgubio 2 puta, pa je naredne ispao od Tuna u plej ofu i to bi bilo to.

 

Inace Zvezdi je nakon prve titule posle mnogo godina bas tad izostali ti sns novci da bi igrali Evropu a nekim drugima su za istu tu stvar kasnije davali koji nece sns novce.

 

Evropa jedino merilo sto se tice fudbala da se potvrde "placene titule". Neki su potvrdili svoj kvalitet neki nisu.

Edited by Brat od Korneta
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Brat od Korneta said:

Inace Zvezdi je nakon prve titule posle mnogo godina bas tad izostali ti sns novci da bi igrali Evropu a nekim drugima su za istu tu stvar kasnije davali koji nece sns novce.

 

Skoro si slagao bio za ovo, pa da te podsetim.

 

Red Star Belgrade excluded from Champions League after FFP breach

 

Izbacila vas je UEFA jer ste fejlovali FFP koji je tada vec godinama kaznjavao klubove po istom principu. Niko nije mogao da vas izbavi u toj situaciji - cak ni Toncev, Mali, Vesa i ostala vrhuska gradske i drzavne vlasti koja se u tom trenutku nalazila u upravi FK.

 

Nemoj lagati, nije lepo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...