Jump to content

PDF Politika - kritike, žalbe, predlozi, pohvale, pitanja

Recommended Posts

Posted

Dobili smo moderatorski klasik.

Zajebali smo se ali nećemo da priznamo i vratimo onako kako je bolje funkcionisalo, guramo ovako, jes da nije dobro al šta ima veze.

Inače mene ovo podseća na ove Šapićeve semafore kojima je baš, ali baš rešio saobraćajne gužve u BG.

Posted

4 minutes ago, fancy said:

Tema o protestima je vezana isključivo za novosti i info s društvenih mreža o protestima.

Uz dodatan komentar - ne troše svi redovno društvene mreže ili nemaju na telefonu te aplikacije.

Tema o Protestima je način da se lakše obavesti / pročitaju izveštaji o istima, eventualno dogovore ljudi gde da se (pro)nađu na nekom protestu / šetnji itd...

Posted
10 minutes ago, fancy said:

Uz dodatan komentar - ne troše svi redovno društvene mreže ili nemaju na telefonu te aplikacije.

Tema o Protestima je način da se lakše obavesti / pročitaju izveštaji o istima, eventualno dogovore ljudi gde da se (pro)nađu na nekom protestu / šetnji itd...

Zašto si ti stavio vest o blokadi EXPO na VOX? Zar nema poseban topik o protestima i blokadama?

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, nemanjaol said:

Jel može neko da objasni šta smo na kraju dobili splitovanjem tema?

Meni deluje samo da diskusije ima manje, ali mozda nisam objektivan

Isti utisak imam. 

Poslednjih mesec i po dana (i više) je Vox Populi tema "gorela", a sad ima duplo manje upisa na obe teme. Pri čemu pumpanje u RL ne jenjava, naprotiv.

• Like 3
Posted
19 minutes ago, DameTime said:

Isti utisak imam. 

Poslednjih mesec i po dana (i više) je Vox Populi tema "gorela", a sad ima duplo manje upisa na obe teme. Pri čemu pumpanje u RL ne jenjava, naprotiv.

Božemeoprosti kao da je služba u sklopu razvodnjavanja protesta posetila i ove stranice.

• Like 1
Posted
45 minutes ago, fancy said:

Ali da li je to samo tvoja pretpostavka da to tako treba da funkcioniše i da ljudi žele da tome služi, ili ti je zapravo to neko konkretno i rekao?

Mada nevezano za to, u slučaju da je tako ja bih onda dodao u naslov te teme (kolaž) ili (foto/video) i mogu da vidim vrednost da tu samo budu podeljeni snimci bez nešto puno komentara i diskusije, pa da tu neko može da uđe i vidi best of zapisa sa protesta.

Jedino što je onda dupli posao osobama koje kače da stavljaju na obe teme, ili ako moderatore ne mrzi da qutoteom tamo sele stvari.

1 minute ago, Drug Crni said:

Ma,daj,vratite im sve u tu jednu kupusaru,samo da više ne moraju da se čitaju žalopojke nesnađenih forumaša/ica.

Nema potrebe za bezobrazan ton stvarno

Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

Ma,daj,vratite im sve u tu jednu kupusaru,samo da više ne moraju da se čitaju žalopojke nesnađenih forumaša/ica.

Tebra, ne moraš da čitaš, imaš toliko topika koje možeš da čitaš( i svaki dan ih je sve više, hehe), niko te ne tera da čitaš i ovaj.

• Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Drug Crni said:

samo da više ne moraju da se čitaju žalopojke nesnađenih forumaša/ica.

Opušteno, nekad je goreo Vox, sad gore Žalbe, krici i jauci - samo nek gori, ionako se spremamo za revoluciju :s_d:

A glede Francuza - stunt sa gradilištem Expo nit je studentski niti građanski.

11 minutes ago, nemanjaol said:

ili ako moderatore ne mrzi

Moderatore ne mrzi ništa što će učiniti vaš boravak na forumu prijatnijim :classic_smile:

Edited by fancy
2 slova
Posted
6 minutes ago, Drug Crni said:

Rekla bih da se mi bolje snalazimo od moderatora koji su insistirali na splitovanju teme :lol_2: (pun very intended)

Posted

Begajte,bre..k'o deca ste..

Ja samo mislim da tema protesta može i treba da bude zasebna,ali niti sam to tražio,još manje insistirao. Radite šta hoćete uostalom..ne znam koji mi je i da se petljam uopšte.
Doviđenja.

Posted

Pa moj komentar nije uperen ka tebi, koliko znam ti si samo član foruma :classic_smile: 

Stvarno nije šećer u vodu, ja prva trenutno imam prilično light ton komunikacije, kakav nemam kad zaista  dođem da kukam, žalopojim ili napadnem moderaciju. 

Posted
10 minutes ago, fancy said:

A glede Francuza - stunt sa gradilištem Expo nit je studentski niti građanski.

Francuz ga zovu samo SNS-ovci ali dobro.

Topik se zove Studentski i gradjanski protesti i blokade 24/25.

Tako da ne vidim potrebu da se stavlja na Vox nego na ovu temu pod podsekcijom blokade.

Ili da se otvori topik samo za blokade?

Posted
24 minutes ago, Drug Crni said:

Begajte,bre..k'o deca ste..

Ja samo mislim da tema protesta može i treba da bude zasebna,ali niti sam to tražio,još manje insistirao. Radite šta hoćete uostalom..ne znam koji mi je i da se petljam uopšte.
Doviđenja.

Mislim da vrlo normalno i uljudno pričamo. Fancy je dao objašnjenje, svi su prihvatili, prošlo je nedelju dana i sad komentarišemo na osnovu iskustva.

Mislim da nema potrebe da se bilo ko ljuti, a stvarno mislim da ti ne priliče ni ovakvi komentari, ni oni od pre nedelju dana da 'samo treba da uključimo logiku' ni ovo sad

• Like 1