Shunsuke Nakamura Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 (edited) Prošle godine na forumu bila neka debata Young vs Morant. Forum se obrušio na mene kad sam napisao da je Young dosta veći potencijal. Nabijač praznih brojki, ekipa mu poslednja na istoku, a Morant skoro doveo ekipu do PO. Takva je bila priča. Edited June 6, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 sek je carina u svakom smislu te reci. a kao igrac je bio jos veci car. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Izvuinices, ali ja sam precednik Trae fan kluba (since 2017), a Brogdon je prvi podprecednik 6 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Džaba, i dalje je ružan... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Ja i dalje ne kapiram sta je Beglija III izdvojilo kao visokog pika u toj generaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Nisam siguran da Ben može nešto da promijeni u odbrani, ali baš bih volio da gledamo taj duel do krajaSent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Just now, AgroLaki said: Ja i dalje ne kapiram sta je Beglija III izdvojilo kao visokog pika u toj generaciji. Divac Vlade. :P 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 6 minutes ago, Shonewizard said: Nisam siguran da Ben može nešto da promijeni u odbrani, ali baš bih volio da gledamo taj duel do kraja Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk 2 faula za 3 minuta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 kakav mec, kakva energija...jbte...al koja muskulatura Janga, ovo jos nisam video,a lik ih ubi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Sta siluje ova rugobica, ne mogu da verujem da su dali Luku za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 (edited) Simons se stvarno bruka. Stvarno je neverovatno da ne moze makar bacanja da navezba ako vec za 3 nece... Edited June 6, 2021 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Embid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Vuku sudije na Atlantu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Curry tri otvorene trojke promasio kad su Sixersi bili u naletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 1 minute ago, Devil In My Pants said: Vuku sudije na Atlantu Nikako. Pa baš u pretposlednjem napadu čist faul bez lopte nad Bogdanom nije sviran Simonsu. Embidov pad sigurno nije faul od odbrane bio. A što se Janga tiče, voli dodatno da se baci, ali sve su to faulovi nad njim, jako zajebano se kreće. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Ali beskonačno lako ih rešavaju i dolaze do otvorenih šuteva. Ozbiljno spremljeni.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Jbg, Nate McMillan protiv Doc-a. To je velika prednost u startu, a na sve to ne mislim da je Phila igracki uopste bolja od Atlante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Kakav ludak je Embid 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Ali Solomon s Brda, kako je taj antitalent i dalje u ozbiljnoj rotaciji ozbiljne ekipe 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 jang bas ima protekciju opasnu..ovo je smesno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 ono sto young dobije faulove na drugoj strani dobije i embiid. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 47 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Nisam bas siguran al cini mi se da ja Trae bolji igrac od Ntkiline Ali Nakitlina se uklapa u Knicks style. Tough defense, long wingspam i sexy look... a da, zaboravio sam i obavezno ciglarenje 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Malo carki izmedju Bogdana i Simonsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 23 minutes ago, gggggggg said: ono sto young dobije faulove na drugoj strani dobije i embiid. to nije tacno..bukvalno pogresno poredjenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 (edited) Na kraju,i pored svega sto su iz Atlante uradili u napadu,Filu kostao napad pobede,mnogo promasenih bacanja i otvorenih trojki,i Embid koji ne zida protiv Kapele nego sutira da jedne noge poludistancu i Tobajas. Edited June 6, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts