Chaos Is Me Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Neravnopravna borba, a još Kawhi igra na leru. Nemaju šta da traže Lakersi u ovom sastavu protiv ozbiljnih ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Kakav retard sudija, cist faul na Gasolu za 3+1 i onda mu da tehnicku. Je l video neko novi airball 2.0 Kuzmasina sa bacanja ? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 4, 2021 Author Share Posted April 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Kuzma igra jednu od najgorih partija nekog kosarkasa koju sam ikad gledao. Moze shaqtin mesecna kompilacija samo sa ove tekme Al uspeo je da razbije usnu Lenardu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 2 hours ago, threepwood said: Boles' Gotivim ja Jrue-a, ali ovo je previse Izgleda nije 160/4 vec 135/4. Tih 25m "viska" su "incentives" koje mozda Jrue zaradi... Velika para u svakom slucaju, ali Milvoki nema mnogo izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Da nema Kuzme trebalo bi ga izmisliti. Kakav pajac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Baš loš basket u LA Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Haha, izlozio se da sutne sa logoa na isteku cetvrtine, jedva je pogodio dno table 😄 2/10 FG, 2/5 bacanja, 4 TO Shaqtin dobio novu zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Imam jedno pitanje, ali ako je moguce da odgovori neko bez guglanja Kako je Wanamaker zavrsio u Sarlotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 4, 2021 Author Share Posted April 4, 2021 5 minutes ago, LordOfTerror said: Imam jedno pitanje, ali ako je moguce da odgovori neko bez guglanja Kako je Wanamaker zavrsio u Sarlotu? Trejd iz GS za pik nakon povrede Balla, zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Nisam izvalio uopste. Koji pik su dali sunce ti poljubim za njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 I ja sam se iznenadio kad sam video Wanamakera tamo pre neki dan kad sam gledao protiv Finiksa 😄 Danas jedino HortonFucker i Trezz nesto odigrali, ostatak tima bas bas uzas, ali ocekivano. Sruder me razocarao, pegla on dobru odbranu, ali nije uspeo da povuce napadacki dovoljno od kad se King skrsio. Valjda ce se bar Dre brzo vratiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 4, 2021 Author Share Posted April 4, 2021 16 minutes ago, LordOfTerror said: Nisam izvalio uopste. Koji pik su dali sunce ti poljubim za njega? E jbg, mislim pik 2 runde tamo neke 24/25 godine tako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 1 minute ago, Miki28 said: E jbg, mislim pik 2 runde tamo neke 24/25 godine tako nesto Da ali to ce vec biti pikovi zlatna vredni jer ce krenuti ono biranje direktno iz srednje skole. Wanamaker doneo vise od Oladipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 (edited) 38 minutes ago, bodo said: Baš loš basket u LA skoro sam ovde pravio kao retrospektivu omiljenih suns timova i malopre mi pade na pamet da sam zaboravio meni vrlo dragu ekipu iz 97/98. i u to ime tekma iz el-eja, kidd, dice, rex chapman, kj, uncle cliff... protiv shaqa, van exela, eddieja jonesa, kobea, foxa... nije bas hd snimak ali vredi... mozda ce i mikiju28 biti zanimljivo da odgleda lakerse iz tog perioda... Edited April 4, 2021 by sunset rubdown 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 (edited) Edited April 4, 2021 by Green23 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Dobar meč Bostona i Šarlota nakon onog hrkljuša iz LA. Furnije dobar za sad, a zanimljivo je videti i debi Romea Lengforda ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Odlican mec, trajao je citavu cetvrtinu i tv time out pride. Sarlot bez Gordane i Lamela putujuci cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Embiid u jednoj utakmici dobio više bacanja (17) nego Jokić u poslednjih 7 (16). Razumem da ima razlike u njihovom stilu igre itd, ali baš ovakva razlika stvarno bode oči. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Tako je vec izvesno vreme. Nakasljes se pored njega, odma idu 3 slobodna, da se ne baci... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Mnogo poceo Ker da jede govna sa nabijanjem Wisemena u psecu kucicu. Razumem sve da ocajan u odbrani i da juris pobede i da hoces da zavrsis sa nekom small ball postavom ali ako ce da mu daje 2x9 minuta na startu prve i trece cetvrtine onda bolje da su ga trejdovali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Ovo je jebena sramota sta sudije rade Jokicu, kako je Embid dobio onu povredu covek ne moze da sutne 2 slobodna na mecu...cisti faulovi se ne sviraju, kriterijum kao da je 13 igrac u rosteru a ne superstar lige. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 (edited) Smesno je koliko sudije odbijaju da dunu faul na Jokicu. Carter napravi 2 faula pri sutu i nista Edited April 5, 2021 by Wesley Sneijder 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 I pored svega, ne smije sebi da dozvoli ovakve ispade, jednostavno nema potrebe. Ekipa igra bolje nego ikada, protivnik nije ništa posebno - naprotiv, najmanje što ti treba je beskorisna nervoza i potpuno gubljenje fokusa, čime dovodiš u pitanje timsku pobjedu koja je ovdje jedino bitna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Jbg, nije ni on robot, sve ima svoju granicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts