Sombor Shuffle Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Vol motivisan do neba, leti po terenu. Izgleda je bas bio ruzan rastanak u Vasingtonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 9 hours ago, Magia said: Sta je Denver dobio u tom trejdu? Picka prve runde s kojim su uzeli RJ Hamptona. 9 hours ago, Magia said: Znam, to je i poenta, kao dobro su prosli u trejdu u kome su za igraca koji u drugom timu trpa preko 20 poena dobili jedno veliko nista. Koga nisu mogli da plate. Otisao bi za dzaba nekoliko meseci kasnije a ne bi video terena u PO svejedno. U svakom slucaju su samo dobili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 pička prve runde never gets old. @Manu kako je protekao taj players only sastanak, jel ste u kao opruga fazonu ili ćete da se pobrinete da taj pik vredi nešto velikom tržištu knicksa, pošto je FA za slabice a mi idemo težim putem kojim se ređe ide? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 52 minutes ago, đubrivo. said: @Manu kako je protekao taj players only sastanak, jel ste u kao opruga fazonu ili ćete da se pobrinete da taj pik vredi nešto velikom tržištu knicksa, pošto je FA za slabice a mi idemo težim putem kojim se ređe ide? Ne bih ni znao da je postojao da mi sad nisi rekao. Uglavnom, Mavse nisam gledao par meceva zato sto je to trenutno gubljenje vremena bez 3 najbolja defanzivca (DFS,JRich, Kleber) koji su fasovali jace simptome korone, pogotovo Maxi za kog se i dalje ne zna kad ce se vratiti. Steta sto ovakve Lukine partije ostaju nenagradjene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Just now, Manu said: Ne bih ni znao da je postojao da mi sad nisi rekao. navodno je palo neko prozivanje porzingisa stiv frenchajz stajl ali ne mogu da nadjem dokaze, cuo sam samo na knicks fan tv podcastu sinoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 ... i to ti kažem, ne pričamo o Makedoncima, jednostavno ne vidim razlog da se Oubre valja Pelikansima za dž. Ne verujem da bi Lonzo bio korisniji od njega ni u odbrani ni u napadu, a u GSW ne bi imao tako gotivne targete za svoje trčeće asistencije. Za JJ reddicka neću ni da komentarišem, ima on ok gajbu, gleao sam ga u nekoj arhitektonskoj emisiji, mislim da nije ozbiljno razmatrati ga uopšte u kontekstu savremenog basketa, ma koliko mi gotivan bio. A ne verujem da bi ubacili i Josha Harta... Valjda odlučujem da verujem u mogućnost da Ubre, Wiggins i Pašćal zaigraju zajedno jednu fliper small ball košarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Pelicansi su zaista otužni, a Stan van Gundy sve više liči na debelu prevaru. Na papiru imaju zaista pristojan sastav. Meni je neverovatno da Bledsoe ima više loptu u rukama nego Lonzo uz sve mane ovog drugog, a o čigledno i bolji status čim hoće da trejduju Lonza. Zion je problem jer osim što nabija brojke, u odbrani ne može da igra uspešno ni na 4 ni na 5. On i Ingram nisu razvili nikakvu hemiju kao tandem za budućnost. Stvarno loša franšiza, još im samo Oubre fali. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Zion nije problem, on zna da zabija poene na razne načine. Nije kriv što igra zajedno sa najgorim bekovskim tandemom u ligi. Za Stana se slažem, bivši trener. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 (edited) Pisao sam vec, u prvih par utakmica koje sam gledao , IIp Ingram je igrao pg , iako su Lonzo/Bledsoe bili sa njim na parketu... Edited January 27, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Nije problem u napadu (dok mu ne postave zid ako ikad uđu u PO), al nema ulogu u odbrani. Videćemo kako će se razvijati al daleko je on za sada od nekog gamechangera kako su ga predstavljali. Zna i Bagley da zabije na razne načine pa je problem jer nije ni 4 ni 5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni je neverovatno da Bledsoe ima više loptu u rukama nego Lonzo uz sve mane ovog drugog, a o čigledno i bolji status čim hoće da trejduju Lonza. nisam pratio pelicanse, tako da je ovo samo moje projekcija: može prosto da znači da lonzo ima trejd vrednost, dok bledsoe sa svojim ugovorom na još tri sezone sa ovom, diskutabilnim kolenima, neumitnim starenjem i cigla-šutom jednostavno nema zainteresovanih. za lonza se navodno raspituju i knicksi, što mi zvuči tek nešto manje glupo nego rumor o derik rouzu, pošto knicksima pre svega treba spejsing pa onda sve ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Bice Vic sve bolji, ali svakako nije losa ideja rentirati ga nekom kontenderu u zamenu za jos kojeg pika i/ili kojeg mladog talentovanog klinca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 (edited) Za Pelikane je najbolje sad da oslobode prostor za NAW-a. Dečko ima materijal, treba ga isforsirati. Bolje to nego ovo mamuzanje mrtvog Bledsoa. Edited January 27, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 3 hours ago, Betolingar Misdongard said: Za Pelikane je najbolje sad da oslobode prostor za NAW-a. Dečko ima materijal, treba ga isforsirati. Bolje to nego ovo mamuzanje mrtvog Bledsoa. jebiga, dali su jruea koji je verovatno interesantan trecini lige, za adamsa koji se slabo uklapa u nosioce rostera, neke milvoki pikove koji nisu ludo atraktivni per se i bledsoea koji nema potencijal za dalji trejd jer svi znamo da sutira nekako ovako ----- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ovaj vise nema ni nivo ispodprosjecnog startera. Vjerovatno najstetniji igrac u ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ne mogu da stresiram dovoljno, koliko mrzim ove Hjustonove city baby blue dresove. Jebali vas oni da vas jebali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ove sezone svi nešto eksperimentišu sa bojama dresova, a i parket farbaju svako malo. Upali čovek utakmicu i ne zna da li je u Dalasu ili Majamiju. Teška sezona za praćenje. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 @Miki28 Sta cemo za ovom Filom vcrs ? Ko veceras diriguje, moj ili tvoj ? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 1 minute ago, delgado said: @Miki28 Sta cemo za ovom Filom vcrs ? Ko veceras diriguje, moj ili tvoj ? 😄 po pisanju ovde, ako izgubite o 76ersa, žešći ste paceri. ne znam da li igrate doma, ako igrate, spalite forum i novu halu zajedno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ne igramo doma, ali doma smo mnogo losiji, u gostima jos nemamo poraz... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2021 Author Share Posted January 27, 2021 5 minutes ago, delgado said: @Miki28 Sta cemo za ovom Filom vcrs ? Ko veceras diriguje, moj ili tvoj ? 😄 Ovo ti je moj delgi nacrtan poraz vcrs😀 Malo vise ce AD vuci ali ocekujem pobjedu File. Bice odlican mec, jeste da je rano u 1.30 ali ce se gledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Sta bre rano, gledacu vrvtn i sutra opet raspadanje na poslu... Ziveo rad od kuce doduse I meni mirise na poraz, ali videcemo jos, pitanje je igra li EMbiid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Igra Embid... nije na listi povredjenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 au. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts