Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Dobro se on naplatio u svakom slučaju. Videlo se da je kreatorski tanak da ode među elitu i to kratko vreme kad je igrao dobro i na osnovu čega je zabo silne dolare. Slažem se, može da bude super fit Dubsima. Čak i Bjelica je na papiru ono što im treba, stretch četvorka koja ima meku ruku i pripaljuje za 3 čim mu dođe lopta, a vala biće šanse za to kad oko Stepha skupljaju po trojica. Naravno, ako je Belom ostalo išta u nogama.

Link to comment
Share on other sites

Pa Vigins.

 

Da, eto obe priče su povezane: Mičel Vigins je fasovao suspenziju od 2 godine zbog koksa. Kapiram da je nešto slabije insistiranje na značaju vakcinacije jedan od manje krupnih problema u familiji.

Edited by freethrow
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

 

Jedan od najboljih Evropljanina ikada, uzivanje je bilo gledati ga u dresu najbolje fransize i hvala za 2 titule, ujedno fenomenalne partije i saradnju sa Kobijem, Fil Dzeksonom, Lamarom, Bajnamom, Fiserom itd itd🏆🏆

 

I treba da mu se povuce dres, apsolutno zasluzeno. Bravo za upravu💪💪💪

I Spanci bi trebali 4ku da povuku.

Edited by Miki28
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, freethrow said:

Wiggins also said he is the only member of his family who is vaccinated.

"It's not really something we believe in as a family," he said. "They know that I had to. It came down to get the vaccination or don't play basketball. I'm 26. I have two kids. I want more kids. I'm trying to do something that will generate as much money as I can for my kids and my future kids, [create] generational wealth. So, I took the gamble, took the risk, and hopefully, I'm good."

 

barem je iskren momak.

Poštena iskrena izjava. Inače , nevezano za Viginsa kad čujem " ja ne verujem u vakcinu" dobijem sraćku. Kao da je vakcina vudu magija pa ćeš da veruješ ili nećeš.

7 minutes ago, Dracarys said:

Niko ne govori kako je MPJ sabio. Jeste pripremna utakmica, ali dečko je plodilac.

Ćuti ne spominju tog preplaćenog sebičnog pripaljivača 😉

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, Miki28 said:

Realno, dosta su jači, Bron sve stariji, sledeće godine ima 38. godina. Nije za očekivati da igra kao u prajmu, ja mislim da mu je ova godina bila poslednja, što se tiče mogućnosti da se osvoji titula.

 

Lejkersi mogu osvojiti samo ako dovedu neko top pojačanje umesto Vestbruka kako bi se pariralo Netsima ili da se možda neko od BIG3 Netsa povredi. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...