Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

4 hours ago, DameTIme said:

Čim su spojili preletača KD i ovu dvojicu ja sam rekla da od toga nema ništa, a svi u okruženju su mi se smejali i govorili o "laganoj šetnji do titule".

Ipak su imali dosta povreda u playoff-u, ne samo Irving i Harden. Ali da je bar jedan od ovih dvoje bio potpuno zdrav, ne verujem da bi Milwaukee prošao.

 

Da me pogrešno ne razumete, nije mi ih žao, kao što mi nije bilo žao Lejkersa. 

Edited by Darko
Link to comment
Share on other sites

Evo me braco (+DameTime) javljam se sa Zlatibora gde sam od cetvrtka sa devojkom na mini-odmoru, sutra uvece se vracam.

Moram priznati da sam prilicno iznenadjen trejdom za RW i pojma nemam sta da mislim, iskreno.

Russ je bio bas kriminalan u bablu, ono je bilo stravicno koliko je zakopavao ekipu. Pre toga je odigrao dobru sezonu, vukao je Hjuston. Ove godine on i Beal uz malu pomoc Hachimure uspese da odvuku u PO ono smece od Washingtona. Da smo dali puno -> jesmo, pre svega mi je strasno zao za KCP-a, takav 3D igrac nam je bas bas potreban a on je prava definicija tog igraca iako varira sa sutem za 3 kao i svi ....  Trezz je neko ko moze mnogo da vuce u regularnoj a u plejofu i nije dobio puno minuta i sansi, sta znam. Kuzmashin naravno -> daleko mu lepa kuca.... Koliko je ostalo goriva u RW, koliko je spreman da se zrtvuje i prihvati ulogu 3. opcije , da li moze da bar pristojno pogadja kad je sam makar midrange... U sustini ova trojica su morala da idu zbog poklapanja plata jer Rasha valjda prima 44 milke, a Sruder je FA, za njega jedino mozemo dobiti nesto putem s&t, mada pitanje je koliko je realno, najverovatnije ce samo otici negde....

 

   E sad, svakako Rasel moze vise da povuce kad/ako se neko od vodece dvojke povredi, odmara, sta god... Schroder svakako bolji defanzivac, dobar na prodoru, ume midrange, nekako mi je zao sto nije mogla saradnja da se nastavi. Ispade da smo odradili los posao proslog leta sto uopste nije istina, tim je sklopljen odlicno samo jbg ne moze se titula osvojiti bez Davisa, sve ostalo je proseravanje -> Cak je i Dr. Dre igrao sasvim dobro i u sezoni i u plejofu. Njega bih zadrzao, ali ne verujem da ce hteti da igra za minimalac, dao bih mu i ovaj midlevel od 5.9m$ ako vec ne dolazi DeRouzen...

 

  Matic postao bas kancer, kakvi uzasni postovi... 

  Melo je sada prioritet, kao zamena za Kuzmu, neko ko zna profesionalno da odradi tu ulogu 6th coveka, skorera s klupe... a i prijalo bi svakako suta ovoj ekipi. Takodje, pojuriti Rednecka, Ellingtona, .... svakog ko moze da knockdownuje otvorenu tricu, eto i Redzi Bullet je free, mada bas malo kesa imamo, samo taj jedan mid-level exception. Sign&trade Schrodera i dogovor s nekom ekipom bi nas spasao, ali to je isto teska prica. Ne razmisljati o vracanju Carusa i THT-a, oni su nam sad prekopotrebni. Bradley brate, sad nam trebas vise nego ikad, u bubbleu smo preziveli, ali odmah sl. sezone samar bez tebe u rosteru......

 

 Sve u svemu, nisam optimista da budem iskren, ali polako...

Edited by delgado
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Miki28 said:

em uloga koja mu prija ( samo cekaj na sutu za 3 i pripaljuj😁 ). 

 

zapravo mu to ne prija. da bi melo bio u ritmu za to trica-šutiranje, moraš da mu daš i neki iso sa mid-rangea. jabb step je njegova sigurna zona, tamo stiče samopouzdanje. uglavnom, ono što igra u portlandu je taman i za lakerse. 

 

ostavio bih mali prostor da melo zapravo ne bi došao. on i lebron su se do sada uspešno izbegavali (kao i obojica sa cp3em) a verujem i da melo na pomen wbrooka ima gadan flashback

 

tenor.gif

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iso midrange nek se dogovori sa Russom, ko ce da pripaljuje. Sut za 3 poena je slobodan😀

Kontam to razmisljanje ali mislim da i Melo vidi ovo kao zadnju sansu za titulu, da se proba jer takav profil igraca treba Lejkersima sa klupe.

Da ne pricam koliko bi znacio u plejofu sa svojim iskustvom.

Link to comment
Share on other sites

Samo 1 sa banana boat-a ce ostati bez titule ukoliko Melo dodje u LAL. Taj je mogao da ima nekoliko titula do sada da nije bilo VETA Sterna. Sjebao mu karijeru pa morao da se vucara u Klipane, Hjuston, Okc i Finiks i da trosi najbolje godine ali jbg.

Edited by Miki28
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Miki28 said:

Samo 1 sa banana boat-a ce ostati bez titule ukoliko Melo dodje u LAL. Taj je mogao da ima nekoliko titula do sada da nije bilo VETA Sterna. Sjebao mu karijeru pa morao da se vucara u Klipane, Hjuston i Finiks i trosi najbolje godine ali jbg.

 

Ajd opet...to nije bio veto. Nba je bila vlasnik Pelikana i kao vlasnik je gledala interese kluba.  Ponuda Lejkersa je bila losa, simple as that.

 

To sto si navikao da LAL sve  i uvek na ime i brend dobija ispod cene, to je tvoj problem.

Edited by Alex_Serbia
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Alex_Serbia said:

 

Ajd opet...to nije bio veto. Nba je bila vlasnik Pelikana i kao vlasnik je gledala interese kluba.  Ponuda Lejkersa je bila losa, simple as that.

 

To sto si navikao da LAL sve  i uvek na ime i brend dobija ispod cene, to je tvoj problem.

Ponuda je bila vise nego fer nego se Stern prepao da mu media darling ne ostane bez titule.

Ovaj komentar ispod cijene ti je bas duhovit. Evo AD je dosao ispod cijene, Russ isto. 

Nisam ja kriv sto tvoji ne umiju da odrade trejd kako treba. Dobili majstori Oladipa za jednog od najboljih igraca lige🤣🤣🤣

Link to comment
Share on other sites

Sutra uveče je ključno veče za Lejkerse, ako uspeju nekako da od Šredera izvuku sign and trade, biće vrhčina, da se dobije bilo kakav igrač.

 

Nadam se i da će Šreder biti fer da pristane, jer mu je sve ispunjavano šta je hteo, pa čak i kada je trebalo da počinje sa klupe, on se nije složio s tim i dato mu je mesto u prvoj postavi, iako je bilo logičnije da dobija minute dok je Herel na terenu.

 

Link to comment
Share on other sites

Simonsa izgleda da ne mogu nigde da uvale, Mori je mnogo neozbiljan sa ponudama zahtevajući kule i gradove za kamenjara. Realnost je da ga daju za kikiriki ili da ostane tamo, pa dok Embidu ne prekipi i zatraži trejd.

 

Embidu je ostalo još dve sezone ugovora, valjda neće da se igraju sa jednim od najboljih visokih igrača lige.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Chaos Is Me said:

Melo eventualno može da poveća šanse Igokei, nekom nba ligašu jok. Čuj, da mu daju po koji jab step da se malo izigra pa će onda da se prihvati 3 and no D role. 

 

jeste, bas sam to napisao. 

 

 

a melo je ovih dana bitan koliko i ostalih 200 igraca u ligi, niko ni ne tvrdi drugacije, tako da, eto 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...