Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

Oni su dobili svog plejof Ronda 😛

Realno, mislim da bi po zakonu trebali omoguciti ljudima da gledaju barem jednu zajednicku LBJ-Curry sezonu, pa makar i u ovim poznim Kingovim godinama. Ne postoji savrseniji tandem u kosarci, u teoriji

Posted
6 minutes ago, delgado said:

Oni su dobili svog plejof Ronda 😛

Realno, mislim da bi po zakonu trebali omoguciti ljudima da gledaju barem jednu zajednicku LBJ-Curry sezonu, pa makar i u ovim poznim Kingovim godinama. Ne postoji savrseniji tandem u kosarci, u teoriji

Mozemo se nesto dogovoriti ali ce skupo to kostati Warriorse, dosta pikova i neke igrace da gledaju taj tandem u dresu GS

• Ha-ha 2
Posted

Haha, good one. King ne ide iz LA, ovo je njegova kuca.

AKo sa KCP nije nista ozbiljno i igra sledecu, mogli smo opet da drmnemo Jutu. Donovan svakako nece igrati

Posted
2 minutes ago, delgado said:

Haha, good one. King ne ide iz LA, ovo je njegova kuca.

AKo sa KCP nije nista ozbiljno i igra sledecu, mogli smo opet da drmnemo Jutu. Donovan svakako nece igrati

Dobar je Steph ali on treba da zavrsi karijeru u GS.

Sto se tice KCP, bili su samo grcevi tako da ce igrati sledecu.

Ako biram koju ekipu u plejofu onda bih volio sa Jutom odmah da igramo u 1 rundi

• Like 1
Posted

Ma naravno, al bila bi fora gledati LBJ&Curry vs Irving&Durant 😄  

Uf, pao mi je kamen sa srca sto je sve ok sa KCP, ono je bilo pri kraju bas statement polaganje i steta bi bila da se povredio, a igra u brutalnoj formi + da ne pricamo o strasnoj odbrani koju doprinosi i dok se suterski raspada. Sruder me takodje odusevljava tu, pokusao Clarkson pri kraju tekme da ga postuje, popio rampcugu.  Starno brutalna ekipa samo da sacekamo zdrave Obrvu i Kinga i potezi

Posted
1 hour ago, Miki28 said:

Dobar je Steph ali on treba da zavrsi karijeru u GS.

Sto se tice KCP, bili su samo grcevi tako da ce igrati sledecu.

Ako biram koju ekipu u plejofu onda bih volio sa Jutom odmah da igramo u 1 rundi

Moze prvo Denver sa 4th mesta, pa onda Juta. Denver bez Mareja prosto nema cime da pripreti ovako dubokoj ekipi Lakersa koja je popunjena na svim pozicijama, a izmedju Jute i Finiksa biram jutu (mada je u sustini svejedno, al eto kontam da PHX moze malo vise fajta da pruzi Clippsima zbog konstrukcije ekipe) -> a posle cekamo CLippane, koji su zbrisali sa megdana prosle godine. 

Ali naravno, korak po korak, zdravlje nam je kljuc, kako nama tako i drugim ekipama, tako da bi bilo pametno za sve sada  da pricuvaju svoje zvezde ako nema potrebe da se cimaju. Domaci teren ce imati jos manje uticaja, nije bas kao u bubbleu ali znamo da hc ne znaci u nba vise kao nekada... 

Finale zapada izmedju zdravih Lakersa i Clippersa moze biti u najavi jedna od najbojih serija u poslednjih 4-5 godina..

Posted
1 minute ago, delgado said:

Pop stari smecar 😄 

Miki, sta mislis, da drmnemo mi Jutu jos jednom ? Cisto da ucinimo finixovcima da budu prvi 😄  

Mi cinimo ali oni nece ili ne umiju😂

Otrese ih SA bez pola tima laganica

• Like 1
Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Kako?

pa meni se cini da je prvih sest vec sigurno kao i ostatak ekipa za playin. petnaestak utakmica do kraja, sumnjam da ce biti nekih velikih promena. posto ce lakersi i clippersi biti na razlicitom delu kostura, nema previse logike oko cimanja i namerno gubljenja utakmica npr.

Posted

Kapela radi strašan posao. I dalje tvrdim da je njegov ondašnji trend iz Hjustona, bio početak kraja te ekipe.

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Miki28 said:

Mi cinimo ali oni nece ili ne umiju😂

Otrese ih SA bez pola tima laganica

ladno su nas pregazili ko plitak potok :ajme:. vama svaka čast stvarno kolegijalno nema šta ali ovi naši bili valjda na Carl Coxu noć prije i ne znam šta su konzumirali tamo 😁

Edited by bodo
Posted
46 minutes ago, gggggggg said:

pa meni se cini da je prvih sest vec sigurno kao i ostatak ekipa za playin. petnaestak utakmica do kraja, sumnjam da ce biti nekih velikih promena. posto ce lakersi i clippersi biti na razlicitom delu kostura, nema previse logike oko cimanja i namerno gubljenja utakmica npr.

Dalas ima 2. najlaksi raspored do kraja, dok Portland ima najtezi, vrlo je moguce da Dalas udje u 6, a Portland da zavrsi u playin-u. 

Denver i LAC je mala razlika, gde tek treba da se odigra tiebraker match, moguce je da Denver zavrsi ispred njih i posalje ih na LAL u prvoj rundi. 

Posted

Moguca je i ta solucija, nije da je Dzamal nesto posebno razvljivao ovu sezonu koju je igrao konstantno povredjen. Sada imaju i pojacanje u vidu Gordona i sasvim je realno da napadnu to 3. mesto, posebno ako Kavaj bude duze odsustvovao, posto ima nekih problema sa stopalom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...