Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

Pa bolji je od Sredera, bolji suter, bolji organizator i dalje je sjajan defanzivac, plus sampionsko iskustvo.

Mada ja licno sumnjam da ce ici u Lejkerse, jer je Lauri rekao da od narednog kluba zahteva ugovor 50/2. Nisam siguran da li bi Lejkersi to i dali.

Lejkersi takodje gledaju da trejduju Sredera za nesto bolje, jer ce i on zahtevati u ofsezoni preko 20 miliona po godini.

Posted

Kakvi su panjevi ili ti specijlani def i/ili elitni trojkasi dobijali po 20M$ po sezoni, I pored svojih godina Lauri zasluzuje minimum duplo bolji ugovor 😴

Posted

Ne vidim razlog da razjebavaju odlicnu Randle + Noel-MicLob kombinaciju pod kosem. Odlican basket igraju, rekao bih da da bas sa ovim timom, bez ikakvih ishitrenih poteza i pozurivanja mogu do druge runde ako budu 4th sto apsolutno nije nemoguce obzirom na neobjasnjive raspade Majamija, Bostona, Toronta i ostalih na eastu..   A imaju blago u RJ Barretu, Julius i Miclob su isto bas mladi, Noel u odlicnim godinama... + Quickley koji se razvija, i Burks, Pejton svako tu ima svoju vestinu i ulogu a i Tibs iskkusno cedi startere. 

Ja stvarno mislim da ce u Lakerse, nadam se, pogotovu sto nismo produzili Damiana Jonesa koji cak nije ni odradjivao los posao za tih 15min, Gasol je bas dugo nesto bolestan (Kovid protokol listed) , bukvalno samo Herela imamo kao visokog i Kiffachu. Neophodan je centar. A treba pokusati i za Dipa pa sta bude. 

Posted

Pa vredi kao zakrpa sad kad nema ni Brona ni Davisa ni Gasola, neko pod kosem. Za plejof sto da ne startuje petorka Sruder-KCP-LBJ-Davis-Drummond, prilicno jaka u defanzivi i old skul petorka, a onda se insertuju sa klupe Herrell, Kuzma, Gasol, Kiff i ostali. Nije Gasol materijal za startera u ovoj fazi karijere, a po potrebi i mecapu Dramond moze da odradi posao bolji nego Howard prosle godine.

Posted

Pametno razmisljas, JJRedneck bi oziveo svoju poput KOrveliera kada se spojio sa Kingom. 

A treba da se proba i za Dipa, pa sta bude. 

Bas mi je drago za LeVerta ❤️  igra odlicno.. 

Posted

Koliko ovaj Edwards nema pojma, kaznjavam se Minesotom 2 meca zaredom samo zbog njega. 

Apsolutno jedini nacin na koji moze da postigne kos je da mu neko napravi blok i tu napravi separaciju da dodje do reketa. Nema tu eksplozivnost recimo Moranta da te ostavi u blatu.

Sa druge strane kad sutira za 3 to je Pokusevski rulet.

Takodje pored svega totalno upitan IQ.

Posted

Kad smo kod Pokuševskog, nova dobra partija- 13 poena, 3 skoka, 5 asistencija. Izgleda da se dečko polako ali sigurno privikao na ligu.

• Like 4
Posted

Toronto je bas rasrafio Denver, nisu pomogle dobre partije Jokica i Murraya, samleli su ih od samog pocetka do kraja predvodjeni Anunobijem.

Finix takodje porazen u Orlandu, nakon sto su imali visoko vodjstvo u PP. Komplikuje se zesce na zapadu, ali zato Juta gazi ka 1. mestu, zbrisali su patos Bruklinovim rezervama u prvoj. 

Posted

Inace, nije prokomentarisano, ekipe nastavljaju da se dobacuju Delonom Wrightom. Sada je u Kingsima za Josepha i dva pika druge runde

Posted

Odlican posao Kingsa. 

Od kad se povredio Begli, imaju 4: 1 skor u 5 utakmica a raspored nije bio lak.

Negde sam procitao i dok je Begli bio zdrav da trenutna startna petorka ima neki dobar +-, tako da evo ga dokaz te tvrdnje.

Posted
9 hours ago, delgado said:

Dipo za KCP+Kuzma paket, who says no ? 

Zdrav razum?

Mislim, KCP igra na nivou da bi Lejkersi bili još i dužni timu koji ga uzme. 

• Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...