Shunsuke Nakamura Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Zato Grayson Allen izgleda kao mutant Čedomira Vitkovca i onog šerifa što proganja nesretnog Ramba u prvom dijelu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Zato Grayson Allen izgleda kao mutant Čedomira Vitkovca i onog šerifa što proganja nesretnog Ramba u prvom dijelu.Mala beba za:Sent from my HD1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 (edited) Ingles mi nije odvratan lik. Podsjeća na one likove iz GOT-a, kao da je sa onog ostrva đe vladaju Grejdzoji. Prgav i ratoboran, ali ne odvratan kao Allen. Edited January 28, 2021 by Betolingar Misdongard 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Ingles mi nije odvratan lik. Podsjeća na one likove iz GOT-a, kao da je sa onog ostrva đe vladaju Grejdzoji.Mene samo užasno iritira ovo my player mode select all facial addons sranje koje je trenutno aktuelnoSent from my HD1913 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 20 minutes ago, Luchifer89 said: Mene samo užasno iritira ovo my player mode select all facial addons sranje koje je trenutno aktuelno Sent from my HD1913 using Tapatalk Kapiram te, to ti je sve new age sranje. Sve neki manekeni i šminkeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 @delgado kakav poraz od Detroita🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 21 hours ago, SteveFrancis#3 said: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 (edited) Hjuston 🤦♂️ Kakvo mucenje protiv desetkovanog Portlanda. Krivim plave dresove, ocajni su u njima. Edited January 29, 2021 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Gle, Ejton 12/13/4 uz 5/7 šut za 23 minuta. Opet ga je Jokić čuvao ili šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 2 hours ago, đubrivo. said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 48 minutes ago, Alex_Serbia said: Hjuston 🤦♂️ Kakvo mucenje protiv desetkovanog Portlanda. Krivim plave dresove, ocajni su u njima. Pa mučenje je bilo zbog očajnog šuterskog starta i kasnije kad se Gary Trent zapalio, ubacio je 7 trojki u II poluvremenu. Inače je Hjuston sve ostalo vreme bio bolji, Wood je uništio mučenog Kantera, poentirao pored njega kao da ga nema, Wall i Dipo sa dobrom energijom, da je Gordon ubacio neku od svojih cigli ovo bi Rocketsi još lakše prelomili. Mogao bih čak i da zgotivim ove Rocketse, mnogo likova koji su nekako odbačeni i imaju šta da dokažu, ekipa otpisanih. Wall im je lider i glavni motivator, lik je naložen kao da je playoff. Blazersi su desetkovani jebiga, čak je sinoć Simons ubacio svašta, kao i Trent pa nije bilo dovoljno. Melo očajan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 5 hours ago, Miki28 said: @delgado kakav poraz od Detroita🤦♂️ Baš sam se iznenadio. Stoji da je bilo back to back ali ovo je za Jezeraše trebalo bit piece of cake. Baš,baš neprijatan poraz. I sad zaostaju za Utahom dvije pobjede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Čim nema zaštitne mreže u liku Davisa, sve je mnogo teže za Lakerse. Gledao sam utakmicu, pa iako je back to back za obe ekipe, dozvoliti da leš Blake Griffina bude najbolji igrač meča je stvarno loše. Nije pomogla ni utakmica sezone Kuzme i to što se Markieff Morris kačio sa svima iz Pistonsa, najviše sa stamenim Stewartom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 58 minutes ago, bodo said: Baš sam se iznenadio. Stoji da je bilo back to back ali ovo je za Jezeraše trebalo bit piece of cake. Baš,baš neprijatan poraz. I sad zaostaju za Utahom dvije pobjede. Ne moze Lebron bez AD😀 @delgado Ma ne sjekiram se ja za njih, i da budu 5,6,7 opet su zajebani ko kratko cebe u plejofu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 6 hours ago, Miki28 said: @delgado kakav poraz od Detroita🤦♂️ Pa ovaj moj u 37Oj igra svaku i vuce dok tvoj od početka sezone igra pod kurcoboljom King u prajmu nikad ništa nije propustao 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 fun fact: pokusevski ima vise blokada u karijeri nego zion williamson 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Wiseman je trenutno rupetina. Kad te voza raspali Frank Kaminksy, nema tu ljeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Wizards' Bradley Beal becomes first player to lose 10 straight 40-point games Jan 27, 2021: 47 points in loss to Pelicans Jan. 8, 2021: 41 points in loss to Celtics Jan. 6, 2021: 60 points in loss to Sixers Feb. 28, 2020: 42 points in loss to Jazz Feb. 24, 2020: 55 points in loss to Bucks Feb. 23, 2020: 53 points in loss to Bulls Feb. 3, 2020: 43 points in loss to Warriors Jan. 28, 2020: 47 points in loss to Bucks Jan. 26, 2020: 40 points in loss to Hawks Dec. 3, 2019: 42 points in loss to Magic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 1 hour ago, delgado said: Pa ovaj moj u 37Oj igra svaku i vuce dok tvoj od početka sezone igra pod kurcoboljom King u prajmu nikad ništa nije propustao Ovaj tvoj ce crknut pokusavajuci da juri statse😀 Hoce da stigne Karima, da napuca rezime ali dobro, nek cepa. Tu ce vrvt morati i Vogel i Pelinka da se umijesaju kasnije tokom sezone da ga sacuvaju od samog sebe, da ne bude ala Harden u plejofu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 1 hour ago, Betolingar Misdongard said: Wiseman je trenutno rupetina. Kad te voza raspali Frank Kaminksy, nema tu ljeba. Za 20 minuta u igri ima manje od 6 skokova - mladalački je slabašan, lagan i lako ga pomeraju iole iskusniji igrači. Neiskusno pravi faulove. Biće on dobar, neke stvari se jednostavno ne mogu preskočiti. A ne znam što toliko pljujete Frenkija, ok je on lik, od svega po malo, a kapiram da će još napredovati. Jedna posveta Kaminskom: Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Kaminski je odličan igrač za Evrokup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 5 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Kaminski je odličan igrač za Evrokup. Ja ga isto ne mogu svariti ali zaista moram priznat da je jučer bio odličan. Kažu i ćorava koka zrno ubode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Kad smo kod Frenkija, šta bi sa Vinijevim ljubimcem? Nešto je u nemilosti kod Thibsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Kad smo kod Frenkija, šta bi sa Vinijevim ljubimcem? Nešto je u nemilosti kod Thibsa. nije igrač koji je potpisao za vreme ovog front officea, kao što nije igrač koji je potpisao za vreme prošlog režima pa je svima poslednja rupa na svirali. sve kul, treba dečko da nađe nba franšizu na godinu dana na leto, gde će dobiti 20ak minuta u odnosu na ono što zna i svima bude lepo. thibs priča kako drži paytona zbog odbrane, što je izjava na nivou čovića. igra isto pnr kao i elfrid, bolje šutira od njega iz svih pozicija a o odbrani i versatilityju gde čuva sve od PG do SF a u nezahvalnim situacijama i neke PF, da ne pričamo. elfrid je jedino bolji u vožnji do obruča od njega. seljani. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts