Zvezdinho Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 2 hours ago, Itachi Uchiha said: pazi, ako mu poklonim vise nego prethodnih godina, mozda zavrsis ispred mene na kraju moracu da budem obazriv Ozbiljan A ligas zna da je PO svje i svja a ne tamo neka regularna sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 (edited) 11 hours ago, John Dies at the End said: Jbt Zems post'o si kao neka baba... samo zanovetas i zvoncas 😴 Ma jok nego provociram, neko pusti to nego ti rekla zenche da se postavljaju novi Kip Light ukrasi u gradu. Edited December 14, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 (edited) jel sam samo ja slep ili nema mock drafta edit: samo sam ja slep... Edited December 14, 2020 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Zveki,daj spisak nekih panjeva za zadnje 4 runde,ne znam nikoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Obavljam draftove za pare, 200 dinara po rundi. A liga zagarontovana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 U pravu je Draki, nema vise nista besplatno, sliperi za kasnije runde 500 dinara po igracu uplaceno na nalog u Socceru Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Resetovao sam schedule jednom, da li neko od ovih sto to prati (da ne kazem sto uredno pune gace) primecuje razliku? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 lol, sad je Zvekiju raspored jos tezi Sta je trazio, to je i dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Just now, Drakaris said: lol, sad je Zvekiju raspored jos tezi Sta je trazio, to je i dobio. Kako si procenio da je teži kad još nema nijednog rostera? 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Just now, stefan81888 said: Kako si procenio da je teži kad još nema nijednog rostera? 😄 Po nekim mojim ocekivanjima kako ce ko da draftuje. Sad Stefi, sta je tu je, da si lobirao da ne bude reseta, mogao si me izbeci. Ovako, mnogo lose ces proci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Deep woods Ranjeni Vuk ??? Ko su sad pa ti ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Onaj koji se svojim igrama izborio za A ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Zveki, iznenadices se kad vidis ko ce biti Racenow coowner hehe 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 (edited) Ko ? Kao neki tvoj drug, a ono ti ? A ko ti je taj Racenow, ako je Vulfio pozdravljam, ako nije i ako je neki No name i nije sa foruma ne pozdravljam jer to mogu da budu mahinacije. Doduse i @LayupFromTheMidget ima kao nekog coownera, al svi znamo u stvari da je taj coowner u stvari on, pa ne pravimo problem sto kao nije sa foruma. Edited December 14, 2020 by Zvezdinho 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Ima i Xpert nekog coownera, cuo sam samo da je iz B lige dosao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 16 minutes ago, Drakaris said: Po nekim mojim ocekivanjima kako ce ko da draftuje. Sad Stefi, sta je tu je, da si lobirao da ne bude reseta, mogao si me izbeci. Ovako, mnogo lose ces proci. Čekaj prvo da ja tradicionalno userem pika 4. ili 5. runde pa ću da vidim šta ću s tobom. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 MOj bivsi cimer ce igrati sa Racenom, registrovace se ovde, sve legalno 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 4 minutes ago, delgado said: MOj bivsi cimer ce igrati sa Racenom, registrovace se ovde, sve legalno 😉 Legalno kao Terzic u FKCZ dok je OFK bio u SL. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 14, 2020 Author Share Posted December 14, 2020 (edited) 42 minutes ago, Zvezdinho said: Ko ? Kao neki tvoj drug, a ono ti ? A ko ti je taj Racenow, ako je Vulfio pozdravljam, ako nije i ako je neki No name i nije sa foruma ne pozdravljam jer to mogu da budu mahinacije. Doduse i @LayupFromTheMidget ima kao nekog coownera, al svi znamo u stvari da je taj coowner u stvari on, pa ne pravimo problem sto kao nije sa foruma. hahahah tako je, ja volim da sa 2 razlicita profila gledam svoj tim. Poceli smo da sredjujemo draft ranking zanimljiv ce biti draft ove godine, espn standardno dosta omasio ranking. Edited December 14, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Mogu da kazem da mu ja ove sezone mnogo teze da pogodim breakout kandidte nego prolse sezone, posle sezone sam sve zive pogodio, ove bice spasavaj se ko moze ako nemas top 5 pika ili tamo zadnja 2 pika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Jebem li ga koja je malverzacija da Matić na isti ESPN profil ulazi sa 2 različita mejla. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 1 minute ago, Zvezdinho said: Mogu da kazem da mu ja ove sezone mnogo teze da pogodim breakout kandidte nego prolse sezone, posle sezone sam sve zive pogodio, ove bice spasavaj se ko moze ako nemas top 5 pika ili tamo zadnja 2 pika. Sve si ih i birao na draftu, i Traea i Bama i Ingrama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 14, 2020 Author Share Posted December 14, 2020 (edited) 4 minutes ago, Zvezdinho said: Mogu da kazem da mu ja ove sezone mnogo teze da pogodim breakout kandidte nego prolse sezone, posle sezone sam sve zive pogodio, ove bice spasavaj se ko moze ako nemas top 5 pika ili tamo zadnja 2 pika. Razbio si 2 breakout kandidata iz Sarlote, da nisi dignuo Grahama Waiverom duvao bi mustikle. C su zanimljivi ove godine bas dosta 50-50 odluka, bice crne magije do maxa, da se sjebe protivkandidat. I da rukiji ove godine mistika ozbiljna. @Stefi pusti zvekija plasi se misticnih sila 😄 Moj co-owner je tu da bude glas razuma da ne bih dao Blake Grifina za Love i Ruzu i tako spasio Gagu da ne ispadne Edited December 14, 2020 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Uso mi Vulfio u glavu za Trea a Bama si mi ti uzeo ispred nosa, al nema veze i onako se ta sezona ne racuna zbog korone. Ove bas zajebano, dal verovati projekcijama ili svome srcu i proceni. Sad vise ne mogu ni da se salim kad kazem procena 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Ja imam osećaj da će draft bogovi da se useru u mene s nekim 14. pikom da mogu samo da se spalim. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts