Dracarys Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Ja ne verujem sta mi je uradio Gejcina u drugom poluvremenu, sa 3 poena na 21... Daj lik nasao protiv mene da uzima najvise suteva u ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 ja pet minuta razmisljao da li da uzmem hooda umesto iwundua...na kraju odlucio da mi nece biti potrebni poeni toliko. da sam znao da ce biti odlozen charlotte uzeo bih ga samo da izvucem dve kategorije ove nedelje i bice ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 6 minutes ago, gggggggg said: ja pet minuta razmisljao da li da uzmem hooda umesto iwundua...na kraju odlucio da mi nece biti potrebni poeni toliko. da sam znao da ce biti odlozen charlotte uzeo bih ga samo da izvucem dve kategorije ove nedelje i bice ok Ne brini, nadohnadices to vec sledece nedelje 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 evo ga jos jedan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 1 hour ago, John Dies at the End said: Magicni počeo jako i do kraja od samog početka 😆😴 ..Prvo pa DD. AD sam 3 utakmice ove nedelje ( i prethodne ) , ali mozda se LonZo vraća ... Bice interesantan duel , bar nadam se 😄 I nemoj da mi nerviras Zemsa 😛 P.S: nije los ovaj podmladak ( V & V ) krenuli smo jako u duel obojica, tebi ova dvojica FA iskidala, samo da AD ne porobi a mislim da hoce jer je duel u prime terminu za MLK day.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Ja dosao na Hood ideju, al neki djavo me terao da uzmem Simonsa. Pa i Gilesa III i to nakon klejma za njega i dropa. Iz greske u gresku, iz sranja u sranje, ne znam sta treba da se desi pa da opstanem... Evo trenutno sam na 25% FG-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 1 minute ago, Magia said: krenuli smo jako u duel obojica, tebi ova dvojica FA iskidala, samo da AD ne porobi a mislim da hoce jer je duel u prime terminu za MLK day.. Ja zaboravio da pokupim jos jednog igrača, tj ostao slot prazan 🤣🤣 Kasno je da se AD gleda, mora da se "papucari" sutra 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Ove nedelje igraju sa Baksima i Sparsima, verovatno ce i ti mecevi biti odlozeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Lauri 23p 9sk 7as Grin 7p 8sk 9as Marej 9p 9sk 11as Ukupno 0dd, a Maticu Dzordan zabelezio dd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Polako BRE @Magia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 (edited) Ladno sam ostavio Bobija zbog toga sto vereovatno Porzingis nece da igra b2b i on odigra b2b Nista od Horforda ni danas, a mislio sam se dal njega ili Brauna i presudilo je sto Horford ima PF. Ranije je Braun imao PF. Edited January 19, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 14 minutes ago, đubrivo. said: Bruks kod mene 1/10 za 22 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 timmy nije kod mene nego kod mojih protivnika. vodim psihološki rat zveki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 (edited) 9 hours ago, Drakaris said: Ove nedelje igraju sa Baksima i Sparsima, verovatno ce i ti mecevi biti odlozeni. Ispravka , ove nedelje ne igraju sa Cavsima ( prosla nedelja i ponedeljek b2b meceve) i sa Jelenima i Sparsima. Edited January 19, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 1 hour ago, John Dies at the End said: Polako BRE @Magia ? Tebi igrali prvi, sesti i sedmi pik i ostali FA, a meni svi prakticno i vodim 6 5 2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 28 minutes ago, Magia said: ? Tebi igrali prvi, sesti i sedmi pik i ostali FA, a meni svi prakticno i vodim 6 5 2.. Pa ovi ostali ( 2-3-4-5) su ili povređeni ili uvredjeni (za sada ) Ma za'bavam... budim se vidim 10-2-1... nisam bio "rifresovao" stranicu @Zvezdinho zems bre, ovi našli da kopaju po centru u sred zime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Nunn odigrao revenge game, kuzma jebeni uzeo dd. Treba li nekom coowner za sledecu sezonu od ovih sto opstaju ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Elem, lebron je dostupan za trade. Saljite ponyde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Na kraju ispade epska greska dropovati Huda, CJ aut minimum 4 nedelje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Just now, Drakaris said: Na kraju ispade epska greska dropovati Huda, CJ aut minimum 4 nedelje. I moja sto sam uzeo simonsa a ne njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 (edited) Sta ce Delgadu nov tim kad mu dobro ide sa Jokicem i drugarima. Hvala Draki na Hudu, zahvalice ti Hud za par nedelja sto si ga dropovao. Edited January 19, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 3 minutes ago, Zvezdinho said: Sta ce Delgadu nov tim kad mu dobro ide sa Jokicem i drugarima. Hvala Draki na Hudu, zahvalice ti Hud za par nedelja sto si ga dropovao. Vala ko me sve guzi, nista me ne bi cudilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Pokupio Sweet Lou sa waivera, prevelik je to majstor da ne proigra malo. Evo vam Toppin, pored bivola Randlea neće on videti mnogo minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts