gggggggg Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 horford ti zavrsio sezonu @Chaos Is Me 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Sta i koji uzima minute DD masini Brown-u 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 24 minutes ago, gggggggg said: horford ti zavrsio sezonu @Chaos Is Me neki mustuluk zasluzujes za ovo od Chaosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 U sustini u medjusobnim trejdovima Chaos/Zveki, Chaos je winner Lu<->Brooks Dillon razmene, Zveki koje god razmene da je bila sa Horfordom (ne secam se) -> 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Zveki, imas PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 (edited) Ne bi reko, ko zna kome si ti to poslao. Edited March 28, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 delgado 1,747 Replied: 44 minutes ago Burks+Bridges za Kuzmu ? u sustini moze jos 1 bek uz burksa -> Milton, pool, nunn,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Moj tim = hodajuća bolnica 😑 Baš sad kad je trebalo da se prelomi na moju stranu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Biću pripit od sad do noćas pa eto iskoristite priliku dok sam raspoložen, Zeler i/McDermot za nekog SGa, ponude inbox. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Stefi, imas PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 (edited) Cestitke Grofe, ubadao si sa FA savrseno a i dobru nedelju su ti imali igraci. Bas ozbiljne brojke od obojice, ja cu da imam preko 180 def skokova, preko 570 poena i izgubicu obe kategorije.. Edited March 28, 2021 by Magia 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Nista ovde nije gotovo, ima jos dosta da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Otkako mi je Madjija cestitao pobedu, moji sutiraju 6-19 iz igre. Dzinks uvek uspeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Izvuce se meca na kraju za 1p, koji se put ovo desava da za 1 p, 1 sk, protiv unija za 0.03 procenta gubimo kategoriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 sedam igraca u nedelju i nisu uspeli napraviti dve blokade, tacnije nisu uspeli lupiti nijednu. ovoliko srece koliko je uini imao nije vidjeno od mog poslednjeg poraza. iskrene cestitke @uini. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 10 hours ago, Drakaris said: Otkako mi je Madjija cestitao pobedu, moji sutiraju 6-19 iz igre. Dzinks uvek uspeva Haha ma nisam jinxovao, svakako brutalnu nedelju si imao. Na kraju pobedih jer si ti izbacio igrace? Sta si mislio da ces fg% izgubiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Jbg, za nesto vise protiv kumare bili su potrebni Hasa (2 meca propustio) i Julius da je odigrao svoj treci mec. Ipak su Jokara i Marej imali 4x ove nedelje, mada imao je i on propustanja. Sve u svemu imali smo dobru nedelju, tim je dodatno osvezen Melom i Brooksom (iako je trebao biti Scroderom+Porzingisom ili Enesom to bi tek bilo vrh vrhova) i sada ako postoji ikakve fantazi pravde u ovom svetu rascmaricemo Zvekija, cuvenog veto agitatora. Kumaro, cestitke, sa zeljom da osvojis 😘 Voli te brat @Lukaku94 A sadaaaa veliki derbi, derbi zacelja, nekadasnjih suvlasnika, sampiona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Danas je zadnji dan za trejdovanje. Dajem Trenta za nekog solidnog blokera ne mora da bude neki sega mega igrac samo da je solidan bloker, moze i Kobi Vajt. Mogu i Monte Morisa da dodam za 2 za 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 Evo ti DaJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Zveki, sta ocekujes od mecapa ? Bogami, duel od presudne vaznosti za obe fransize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 To bi bilo to sto se tice trejdova za ovu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 (edited) 3 hours ago, Magia said: Haha ma nisam jinxovao, svakako brutalnu nedelju si imao. Na kraju pobedih jer si ti izbacio igrace? Sta si mislio da ces fg% izgubiti? Bio si na 13 poena zaostatka kada sam izbacio igrace i PPM je bio na mojoj strani. Ostao je jos Bamba i drugo poluvreme Kampaca koji je za to vreme imao 0 poena. Kampaco kasnije ubacio dve teske trojke preko ruke ( Ja gledam i ne verujem sta je dao) i Bamba u poslednjoj cetvrtini u poslednjih minut i po nastupa je dao 5 poena i potpuno me dokusurio. Prvo traljavo nekako usao kos za vise poena i onda trojka na kraju koja mi je razbucala PPM. Ja sam racunao posto je WCJ dostupan da Bamba ima cak sansu da ima i DNP, a kamoli da ima desetak suteva... Eto, retardirani trener glumi neku hijerarhiju starih igraca. Izbacio sam sve igrace, jer sam verovao da ce biti raspad u procentima, pogotovo igraca kakav je Bejkon, MCW itd... Da ne govorim da njima nije strano i da imaju dosta promasenih bacanja...\ Jbg, kockao sam se i pukao sam. Edited March 29, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 Trazi se SF posto imam samo 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 35 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Trazi se SF posto imam samo 1. deadline je prosao. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts