Zvezdinho Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Video sam ja kad sam naleteo na tebe, pobedio sam sa najvecom pobedom do sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 To pitanje ostavljam strucnjacima iz NASA, jer ja to ne mogu da odgonetnem. Mada ti je tada i Dramond bio u funkciji, dok nije dobio sut kartu u jednom smeru, a meni 8 igraca preskacu meceve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Samo je 1 mec odigrao Dramond tad, dobro jedan i po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Pa super Darius Bazley (left shoulder contusion) won't play on Thursday against the Mavericks. Maticu siso, sto si mi uvalio felericnig igraca + mi Delon ostade na IR Edited March 12, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Niko ne zna moje muke, da li da izaberem Bejkona gde svi sem Vucka odsustvuju ili Grejema na restrikcijama... Ubedjen sam da cu napraviti pogresan izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Powell ga ne vadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 ovi @threepwood junaci sad nasli da igraju. kad kazem igraju, mislim bukvalno ucestvuju u kosarkaskim utakmicama ali usput i jako dobro. opasno vece, dve kolone za koje sam naivno mislio da su vec u dzepu, prodjose kroz neku rupu a ukradene ocekivano vise nothin easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 POKU POKU POKU POKU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Pa kako ne, i onda od ponedeljka nazad u razvojnu ligu ali cek prvo da se popisa po nama. A izlapeli golubar Pop prvo razigrava mega cara Lajlsa, onda otpusti LMA da bi mu Lajls bio DNP. Takodje, za njegove matore koronase isto mora da bude minuta. Stvarno je slepac postao vec par sezona u nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Jebo All Star pauzu, preokrece Lavrnja ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 2 hours ago, maXa88 said: Pa kako ne, i onda od ponedeljka nazad u razvojnu ligu ali cek prvo da se popisa po nama. Lože se mladići na vas dvojicu, izređaše se prvo Klekston, pa Samanić, sada i Pokuševski. Da nije u vama problem? Zvezdinjo, može Poku za Dramonda, šalji ponudu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 24 minutes ago, zorex said: Lože se mladići na vas dvojicu, izređaše se prvo Klekston, pa Samanić, sada i Pokuševski. Da nije u vama problem? Zvezdinjo, može Poku za Dramonda, šalji ponudu. u nama je, to sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 (edited) Svrsava Zorule na Pokija ko na Viginsa i Rubija 32 minutes ago, maXa88 said: u nama je, to sigurno Sto bi Jovana Jeremic rekla rade vam cajper kad vas vide Edited March 12, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 (edited) Sa decom iz G lige do opstanka Danas sam free, pa saljite ponude , i preferiram, ono, tidamtidam ja tebi 2 ti meni 1 I da, Keru bas si ker, zasto samo 12 minuta. Edited March 12, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 (edited) Zato sto ne odgovras na poruke. I sto bi Moranta za Vajsamna Proklet bio onaj shaban sto je stavio samo 9 izmena u ovom dvonedeljnom kolu. I mogao bi malo Steva Adams da smanji dozivljaje. Edited March 12, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Evo skuvao prvu jutarnju, I polako kucam esej Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 i reggie miller igra najbolju nedelju ove sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 to samo tebi može da se desi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Bryn Forbes me oprcao sinoć sa 7 trojki. Moram nekako da prevrnem trojke, sve ostalo je već rešeno u ovom duelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 2 hours ago, gggggggg said: i reggie miller igra najbolju nedelju ove sezone... Ajde, ajde, sinoc 8 igraca 66 poena i 3 ukradene, sramota. Inace za malo da prvi put isteram duel bez O, debos Embid se potrudio da ispostujem tradiciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 16 hours ago, Drakaris said: Ubedjen sam da cu napraviti pogresan izbor. Sta sam rek'o. I ovaj dragoceni je dobio samo 5 minuta od stare kurvestije Spoelstre. Bitno da je protiv mene dobijao preko 20 minuta. Retardi nece da daju O status Furnijeu da ulovim sada igraca, a iz vise izvora kazu da ce biti nedostupan za veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 1 hour ago, Miskooo said: Ajde, ajde, sinoc 8 igraca 66 poena i 3 ukradene, sramota. Inace za malo da prvi put isteram duel bez O, debos Embid se potrudio da ispostujem tradiciju. vidi ovoga, nije ga sramota sto se jos zali. da mi se racunaju brojke iz sledece nedelje ne bih stigao nekoliko kategorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 (edited) Da mi se racunaju brojke iz prosle sezone iz 1/8 razbio bi lavrnju 13-0. Edited March 12, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 1 hour ago, gggggggg said: vidi ovoga, nije ga sramota sto se jos zali. da mi se racunaju brojke iz sledece nedelje ne bih stigao nekoliko kategorija. Poene i ukradene sam pomenuo jer su otvorene kategorije. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts