LayupFromTheMidget Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 (edited) Koji mucenik ima Wiginsa i sta trazi za njega? Moze i Kelly Djubre kada se vec jure krile; Edited December 26, 2020 by LayupFromTheMidget 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 nikako da uvaljam irvinga. 😄 i sexton je na vikend akciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 5 minutes ago, Itachi Uchiha said: nikako da uvaljam irvinga. 😄 i sexton je na vikend akciji. Ako ne izvucem to krilo koga jebe idemo 5 plejeva 😄 White ide na 5 ionako lupa banane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 4 hours ago, Zvezdinho said: Niko nece da trejduje S mene, joj kuku lele. Kad si neozbiljan 😛 Pored 4 pg ti mi nudis petog 😄 Wiseman za Wite-ija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 4 hours ago, Zvezdinho said: Kako nema skokova , a K.love ? Lav je na putu da postane Rajan Anderson pored Dramonda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Nije ni počelo a Wall i Toppin već odsustvuju, jebem te živote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 boro, da ti se unapred izvinim u kevinovo ime,izgleda da love igra večeras 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Zveki, ne igra Kapela ako ti nesto znaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Znaci, gde ne znaci, nije 9 nego 8 igraca vise. 37 minutes ago, đubrivo. said: boro, da ti se unapred izvinim u kevinovo ime,izgleda da love igra večeras Njega ne interesuje fantazi ne znam zasto mu pises, on samo vezba za Milionera igru Brzi prsti pa u sekundu uzima igrace kad se neko povredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Nije los ovaj Fernadinjo ... umalo DD ( falilo mu jedno 10ak poena ) ... pored Treja i ne mozes da dobijes loptu, Bogdan se ubi mašući rukama kada je sam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 27, 2020 Author Share Posted December 27, 2020 Trae jaje mogao si i taj ast za DD; Bazley je real deal, Pejton ce na waiver ostalo standardno sem sto mi MIls ostao na klupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Ode i Kapela na IR, 3/4, još malo pa poker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Zveki, tvoji odigrali ukupno 594 minuta a moji 407, pa ja se još i dobro držim. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Pa kad Zveki uspeva da ima 40% iz igre i 70% bacanja, nije bez razloga B ligas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Mnogo mnogo los tim. Tek mi juce kaze celavi da mu je taktika za ovu godinu da ceka povrede top igraca pa da nasi pacijenti uskoce. to odprilike znaci da cekamo da se sjebe pola sakramenta, klipersa, majama, sarlota i klivlenda pa i nama da svane. skroz realano Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 27, 2020 Author Share Posted December 27, 2020 9 minutes ago, maXa88 said: Mnogo mnogo los tim. Tek mi juce kaze celavi da mu je taktika za ovu godinu da ceka povrede top igraca pa da nasi pacijenti uskoce. to odprilike znaci da cekamo da se sjebe pola sakramenta, klipersa, majama, sarlota i klivlenda pa i nama da svane. skroz realano hahaha jos par povreda i tutula ! Sta trazite za Randlea da pripomognem skupljanju rezervi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 3 hours ago, LayupFromTheMidget said: Trae jaje mogao si i taj ast za DD; Bazley je real deal, Pejton ce na waiver ostalo standardno sem sto mi MIls ostao na klupi elfara: 40 Total minutes played 3-13 FG 1-4 3PT 0-0 FT 5 RB 0 BLK 1 STL 4 AST 5 TO 7 PTS - 30 +/- He would sort of be just like Gary "The Glove" if "The Glove" meant a "Zip Tie Wrist Band" 1 hour ago, stefan81888 said: Ode i Kapela na IR, 3/4, još malo pa poker. "najpeechkastija odluka u istoriji lige 4x IR slota" ... od ostalih vesti, boro delje na bazi kurca Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 27, 2020 Author Share Posted December 27, 2020 Odlican je, a 5r i 4a vrede boga oca neka uzme to danas pa da se izljubimo cim se vrati White sto je "veoma uskoro po Popu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Matic je ove sezone sklopio ekipcinu. Sad zalim sto nisam uzeo ipak Bejzlija, nego Furnijea. Jos ovaj JJJ kada se vrati sa dosta trojki, blokada i 20 ppg, bice favorit za titulu ako mu ostane zdrava ekipa. I on mi je bio zelja, ali ipak, najranije sto sam ga mogao uzeti je bila prva polovina trece runde, sto je ipak dosta ranije, no sto treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 opa stefanijo (da li se iko seća čuvenog drveta smelt olimpije sa nekim stažom u nba, vladimira stepanije) pa ti si glasao za 3 xIR mesta, tebi ovo četvrto ni ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 31 minutes ago, đubrivo. said: opa stefanijo (da li se iko seća čuvenog drveta smelt olimpije sa nekim stažom u nba, vladimira stepanije) pa ti si glasao za 3 xIR mesta, tebi ovo četvrto ni ne treba Evo kad mi se još neko povredi, neću ga staviti na IR. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 27, 2020 Author Share Posted December 27, 2020 Mogao si da sacekas Grofe da dobijem 1 kolo pa da me useres. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Trae jaje mogao si i taj ast za DD; Bazley je real deal, Pejton ce na waiver ostalo standardno sem sto mi MIls ostao na klupi Obistinili su se moji strahovi..imao si jako vece I ni jedno ti nije bilo lose plus bolji raspored Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 17 minutes ago, Lukaku94 said: Obistinili su se moji strahovi..imao si jako vece I ni jedno ti nije bilo lose plus bolji raspored Jel ti vodis ekipu i tebi da se javljam za trejd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Zems @John Dies at the End imas PM poruku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts