Dzoni_m Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 A ovo je kad te nece. To tako izgledaSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Ovo je jebeno strašno. Žao mi je klinca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Kakva tuga za Russela. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Jbg. Nemaju sve bajke srecan kraj. Bice jos prilika. Defitivno je kupio kartu za bolji tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrIncredible Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 E jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Just now, Hertzog said: Jbg. Nemaju sve bajke srecan kraj. Bice jos prilika. Defitivno je kupio kartu za bolji tim A mislim da je i Perez kupio kartu za RB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrIncredible Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Aj bar dvostruka pobeda RP 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Ako je lud. U RB nijedan vozac svojevoljno ne bi trebao da ide, dok je “mali bog” tamoSent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Pereza u RB, Rasela u Mečku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Nema veze, idemo dalje. Rasel je u bolidu koji mu je tesan, koji jedva da zna da ugasi u pitu, dobio čoveka koji čitave godine vozi taj auto. Sudbina je danas bila surova, ali ako je to bilo da bi Perez pobedio, onda neka. Ima vremena za Rasela. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 I izgleda da ce ipak biti neki bod za Rusela. Ako ne popije kaznuSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Bravo za Pereza!!! Bravo za Okona!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Checo, bravo, bravo!!! Zasluzio je ovo! Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drago Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Bravo Sergio!!! Dajte ovom čoveku ugovor za 2021. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrIncredible Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Bravo za Pereza! I za Rasela, realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Prevelika ce biti tuga ako Bottas bude vozio Mercedes sledece sezone. Donosi bukvalno 0 uzbudljivosti. Dobar je u kvalifikacijama, ali sve ostalo je lose. Losi startovi, pucanja pod pritiskom, redovne greske... Nicim nije opravdao poverenje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Rasel danas polozio majstorski ispit. Ceko konacno docek'o. Jos jedan podium ove sezone bez predjasnjih pobednika na njemu. Odlicna trka, treba ovo stalno da se vozi umesto standardne staze u Bahreinu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Prevelika ce biti tuga ako Bottas bude vozio Mercedes sledece sezone. Donosi bukvalno 0 uzbudljivosti. Dobar je u kvalifikacijama, ali sve ostalo je lose. Losi startovi, pucanja pod pritiskom, redovne greske... Nicim nije opravdao poverenje.Mozda iz tvog ugla. Ali Toto je zadovoljan. Ima sigurnog sampiona, bolid koji samo danasnjim greskama ne moze da bude makar drugi i Botasa kao nekog ko prihvata da bude drugi vozac.Sta ako Rasel ne prihvati da bude drugi vozac? Mozda ako mu kazu - mali istrpi jos 2 godine pa ce Hamilton u penziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Nadam se da ce Toto licno da stane pre Botasa i Rusela i kaze, izvin’te zajebali smo. Pogotovu zbog Rasela. Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted December 6, 2020 Author Share Posted December 6, 2020 Tragičar trke Slika govori 1000 reči, stvarno Rasel je dokazao i pobio sve moje sumlje. Opravdano sam bio sumljiv, ali sad svatam što ga je Alonso hvalio. Ali onaj pitstop! Ja 5 krugova nisam mogao doći sebi, šetam po kući i sve me guši od izneverovštvine!!! Dalje, PEREZOVA POBEDA BRE!!! Čestike BRE!!! Ko god mu je dao otkaz i opredelio se na Seba, kuku majko. Seb živi na staroj slavi i u trenutnom stanju stvari Perez je brži. Red Bul ako ne izabere Pereza onda su neverovatne se***e i licemeri. Bez obzira na to što Tajland ima 51% udeo u RB mimo Austrije. Nisam se još smirio, HEBENI OKON P2 BRE!!! Ja sam izneverovo gadno!!! WOW BRE!!! Naplata za sve ono što ga je možda skupo koštao Perez u Fors Indiji (mada ima i Okon udela). Ja ne mogu dalje pisati, još uvek nisam pribran i ne mogu doći sebi. Hamilton se sigurno prevrćo po krevetu preznojan noćas, samo da ne završi na respiratoru... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Ali onaj pitstop! Ja 5 krugova nisam mogao doći sebi, šetam po kući i sve me guši od izneverovštvine!!!El sad vidis kako je navijacima Ferarija, pogotovo Fetela, koji skoro svaku trku imaju ovakve izlive besa.[emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 El sad vidis kako je navijacima Ferarija, pogotovo Fetela, koji skoro svaku trku imaju ovakve izlive besa.[emoji16]To je naš normalan race mod.Odlična trka, Checo konačno a Russell je kralj. Definitivno nova generacija, kakvo će to da bude klanje za dve tri godine. Max, Charles, George, Lando, Pierre, nadam se i Baby Schumi.O Bottasu nema smisla pisati.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Ne vidim kako ovo neće biti DQ za Rasela. Pravila su jasna. Svaki vozač ima pravo da koristi (mislim) 13 setova pneumatika. Rasel je koristio 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted December 6, 2020 Author Share Posted December 6, 2020 Da, očito da je Mercedes toga svestan jer je atmosfera uz sve one FIA sudije pokraj njih kao na sahrani. A Lekler pokupio tri mesta kazne za Abu Dabi. Ono je stvarno u rangu Ferštapena iz najboljih dana, ali konačno da vidimo sudije kako krše Leklerovo Pravilo unutar FIA. Sudije su do sad branile lik i delo Ferštapena i Leklera i kad bi svaki drugi vozač pokušao da ih napadne pa se ovi odvratno branili došla je kazna za ove što napadaju a ne za princeze. Dan kada su svećke pale 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts