Klotzen Posted July 10 Author Posted July 10 Verovatno san svakog pevača/grupe da se Vaš vokal ne čuje od publike. Moram priznati da ovo do sada nisam nigde čuo, pride pesma nije neka tiha. Nisam ni znao da je ovo tako velikih hit.
DJORDJE Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nisam nikada bio obozavatelj njihove muzike, ali su imal neke dobre pesme na samom pocetku. Alan Islamovic kapa dole za glasovne mogucnosti sa skoro 70 godina. Koliko sam citao ceo zivot je vodio racuna o zdravljuu, izbegavao alkohol i droge, sto se danas i vidi ako se uporedi sa Tifom. 2
Klotzen Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Alen je rođen za etno rok. Mogu ovi biti bolji pevači od njega ali njegov glas je savršen za pesme Bijelog Dugmeta. Meni je njihova verzija Đurđevdana original originala. Narodnjaci ne mogu ni da priđu njihovoj verziji koju je Alen otpevao. Evo sa koncerta u ZG.
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Moram da bacim za mene najbolju verziju pesme Sanjao sam noćas da te nema ❤️ 1 1
DJORDJE Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kada se radi o njihovoj muzici meni je muzicki odgovarao samo onaj period sa Bebekom, sve kasnije nisam uopste mario za te pesme. Islamovic je definitivno bio najbolji pevac kojeg su imali, sto se tice glasa , verovatno i najbolji na ExYU rok sceni. Ne znam da li je ovde bilo ali umro je Vlado Pravdic pre dve godine.
Recommended Posts