Manu Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 1 hour ago, Davai Davai said: Nemojte vise da me hvalite, gubim 10-2. Sto bi rekao Mile, Ballersi - cestitam na pobedi! xD Here we go again... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 (edited) 9 hours ago, Squabbit said: Koje klanje sa @realno *w Iako sam medicinski brat, chasno do kraja i da uzmem tih 5 kat. :) Mozda se vrne i Jimmy pa bude nesto... Za sad, gustish Sent from my SM-G965U using Tapatalk neko: puno je 3 IR mesta Squabbit: hold my beer **** U odnosu na trenutno stanje: Planiram da ti uzmem def. skokove i asistencije, PPM. Ti bi trebao da dobiješ TO koje trenutno gubiš. Trojke će biti borba. A moga bi Jokara neki TD, nije odavno Edited January 28, 2021 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 da da. mada nisam ni ja gadljiv na asistencijei skokeve. Jao odracu vas kad se kompletiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Baratnaaaa imam 5 Outa i OG nece igrati..Ajde Avdiju da ne racinqm pokupio sam ga sa waivera.. Opet mnogo je kad biju i kad imas bolnicu od timaSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Kako sipa Wayn3 E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 (edited) 18 hours ago, Squabbit said: da da. mada nisam ni ja gadljiv na asistencijei skokeve. Jao odracu vas kad se kompletiram Tvoja kompletna ekipa je jako dobra, bilo bi top klanje sa Đimijem i Nurkom. Meni je u šteku samo Hačimura, mada on fino doprinosi kad igra. Doduše, imao sam i 3 igrača sa odloženim mečevima i to Lavine i Fox, koji pune dosta kolona. Edited January 29, 2021 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Op, Lenard ipak igra veceras. Mada tesko ce da mi pomogne protiv Miletove razgoropadjene armije, ali svakako sam prijatno iznenadjen 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 @Squabbit sto addujes pa dropujes igrace? Neka taktika?😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) Kakva sezona za ovog gospodina Edited January 30, 2021 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 [mention=152]Squabbit[/mention] sto addujes pa dropujes igrace? Neka taktika?[emoji23]Hahahha neki zajeb sa telefona. Kakva taktika. Mada mislim da ne odu na waiver kad ih ovako pretumbamSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Danas te lomim za još jednu kategoriju. Još samo da ispratim da li će Naz, moj FA miljenik igrati ili ne, prošli put me ispalio bez najave, a imao Birča na klupi. Inače su mi se ove nedelje preklopile sve partije centara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Ma idi na sve povrede (evo i OG bec 2ga out) jos onako, poslaba nedelja mojih.. jerami malo usporio... Htedo 5 pre pocetka a sada i 4 su mi premija...Tesko eSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Kapa dole Realni!!!Istambura me na pravdi boga..Bice bolje, do PO cu se valjda dovuciSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 On 1/28/2021 at 12:43 PM, Manu said: Here we go again... : ) ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 čestitke @next! ja sam se nešto nadao da bih mogao da pojurim asistencije i/ili dreb ovaj poslednji dan ali slaba vajda. na kraju Siakam otkinuo pola kategorije sa svojim DD, što i nije loše Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 ^^^@djole Hvala hvala. Konačno i ja da dočekam pobedu pa makar i ovako tesnu. 😄 Srećno u nastavku! 🙂 Imaš par mojih ljubimaca, Trae, Mitchel, LeVert ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 5 hours ago, Squabbit said: Kapa dole Realni!!! Istambura me na pravdi boga.. Bice bolje, do PO cu se valjda dovuci Sent from my SM-G965U using Tapatalk Jbg, ispalili te Sexton i Brogdon sa asistencijama, to baš nisam računao. Kad se kompletiraš, biće top ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 A sada protiv @djole Koji je uhvatio ritam u poslednje 3 nedelje. Bice jako zanimljivo. @vladaboss90 tesko je bilo bez Lenarda I dvojca iz Cikaga. Srecno u nastavku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Kako sam se poradovao kad sam video da smo pobedili i da najzad nismo imali problema sa virusom i onda vidim.... vidim piše "CURRENT MATCHUP Realni Goes forth" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Cestitke Betonligi i njegovim tecnim Haslerima. Nisam mogao uzeti vise od 6 kolona s obzirom da sam imao 200min manje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Mile s kog si mesta na vejveru pokupio Redzi Dzeksona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) 5 minutes ago, mr clutch said: Mile s kog si mesta na vejveru pokupio Redzi Dzeksona? sa 16 kako sam napravio kiks u proceni za njega mislio sam da ce smart biti duze out.Imam osecaj da sam se zeznuo i za Simmonsa sto sam ga bacio na waiver Edited February 1, 2021 by Mile1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 2 hours ago, Manu said: : ) ( : Eto vidis da nije jinx. 🙂 Cestitke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 minute ago, Davai Davai said: Eto vidis da nije jinx. 🙂 Cestitke! Sad vec ne znam da li me zajebavas ili o cemu se radi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 hour ago, Mile1 said: A sada protiv @djole Koji je uhvatio ritam u poslednje 3 nedelje. Bice jako zanimljivo. @vladaboss90 tesko je bilo bez Lenarda I dvojca iz Cikaga. Srecno u nastavku Cestitke, sjajna nedelja tvojih. Sto se mene tice, i dalje ne znam sta da ocekujem od ekipe, previse je tu nestabilnih licnosti 😄 kapiram da sam za opstanak siguran, a za PO bice borba do kraja. PS. Fuckin' Nurse i njegove rotacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts