djole Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 @Skyglider Dva prazna mesta u rosteru, Ish Smith sa O nije na IR, a Lamb koji se vratio i dalje na IR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Moralo je 3 IR mesta zbog korone. Pretpostavljam da ima/je imalo/i imaće ljudi koji će zbog virusa imaju ogromnih problema sa rosterom. Ograničen je broj transfera. 😜 Samo 7 sedmično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 14 hours ago, next said: Pakao bukvalno. Zato i zakukah za Tauranom... 4 hours ago, Mile1 said: Ziv je Ejton umro nije Vlada napravio odlican ubod sa Princeom Dobro, juce je odigrao gomilu minuta zbog produzetaka, ali bio je u regularnom delu samo. Inace sam se cak razmisljao da iskoristim waivera na njega, ali posto sam prvi na listi pozvao sam druga da me savetuje, a ovaj mi rekao si lud 😄 sreca niko ga nije uzeo, pa sam onda jos cekao da pocnu utakmice, vidim sad da ga je next hteo, mogao sam i ja da zakukam 😄 Inace, za sad dobra sorka sa Realnim, deluje da ce biti interesantno, makar dok Jokic ne odigra svoje b2b za vikend 😄 Boucher se juce raspao, no dobro, decko je u top 20 na rateru, ima pravo na kiks 😄 Simons ni do DD, Plumli na skok od DD, moglo je i malo bolje, ali ajde da ne budem alav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 (edited) Ma mene sjebalo baš to što su počele utakmice ranije. 😄 Nego ja debil prvo uzeo MCWa da ga munem na IR pa da onda dodam Taurana kad prc, ne mogu MCWa na IR dok se ne otključaju promene jer su krenule utakmice. I dok ja odlučih u narednih 10-15min koga drugog da otpustim ode Prince. 😄 Msm ne očekujem ja bogzna šta od njega ali dobar bi bio da zakrpi pošto imam 6 i po krštenih igrača. In other news, zanimljiv mečap sa @Mile1 , biće tvrda borba do samog kraja nadam se... Edited January 21, 2021 by next 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Porzings odlucio da odigra nedelju zivota.Mislim da ce sve biti gotovo kada se vrate Hejvord i PJ.Wash.Odlicnu ekipu imas kada su se svi konacno oporavali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Micao bi Sexton-a.Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Vidi se ta američka škola, prodavaj dok je na vrhuncu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Ma to je 1 tekma samo. Kida od pocetka pa reko da vidim da nece neko? Ako ne meni igra i ovoSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 @djole prikoci nalo covjece, sta si se razgoropadio?😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 22, 2021 Author Share Posted January 22, 2021 1 hour ago, Miki28 said: @djole prikoci nalo covjece, sta si se razgoropadio?😂😂😂 hahaha realno gledano Miki, nije da su se moji nešto razgoropadali, nego ti imaš i loš raspored a i slabo igraju tvoji ove nedelje ove moje brojke da se uporede s nekim drugim timom koji vodi ove nedelje, to bi bio neki egal meč 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Dobar duel sa @vladaboss90, bukvalno 10 kategorija u igri. Imam 4-5 tekmi manjka do kraja, uzdam se u b2b Jokića danas i sutra. I da, hoće li ebeni Vizardsi odigrati neku tekmu ove godine? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 3 hours ago, realno *w said: Dobar duel sa @vladaboss90, bukvalno 10 kategorija u igri. Imam 4-5 tekmi manjka do kraja, uzdam se u b2b Jokića danas i sutra. I da, hoće li ebeni Vizardsi odigrati neku tekmu ove godine? Taman sam se opustio reko trojke su moje, kad sinoc KCP 7 komada stavio 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Sabonisu falila jedna asistencija za td steta. Brown pokidao 42pts 9sk Protiv bilo koga sem realnog bi uzeo makar 9 kategorija 😂 Odlicnu ekipu ima next bice jedan od glavnih kandidata za A ligu, bas me cudi njegov dosadasnji plasman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Komesar me ubi😂😂😂 Nije da sam ocekivao neki blizi rezultat bez Tatuna i CJ uz AD u 3 brzini ali nisam svakako ocekivao debakl🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 3 hours ago, Mile1 said: Protiv bilo koga sem realnog bi uzeo makar 9 kategorija Protiv mene bi uzeo 6, ali mozda se to tako kaze, nemam pojma. Inace nisi cestitao pobedu nextu i dalje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Pazi ima realne sanse da me rutinira za vikend. Cestitku za pobedu dobija sutra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 @greenenvy kakav si poklon dobio, nisi ni sam ocekivao 🙂 Tarner i Geri Heri ostali na klupi, iz misterioznih razloga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 (edited) 4 hours ago, Mile1 said: Sabonisu falila jedna asistencija za td steta. Brown pokidao 42pts 9sk Protiv bilo koga sem realnog bi uzeo makar 9 kategorija 😂 Odlicnu ekipu ima next bice jedan od glavnih kandidata za A ligu, bas me cudi njegov dosadasnji plasman I to je imao 9 asistenicija ja mislim u već trećoj četvrtini tako da hvala Sabonisu na milostivosti. Ja ću skromno da verujem u ovo i da nije džinks 😛 Ali ipak mislim da ti dobijaš do kraja gledajući raspored... A za bolji plasman jbg. malo loše odluke, malo povrede i eto. Nadam se da izvadim feleke do kraja pa da se pošibam za prolaz. Edited January 23, 2021 by next Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 (edited) Mislim da je u jednom trenutku pisao td za sabonisa ali su posle 30 sekundi prepravili u ast brogdona imam srece da je J. Morant out sa njim bi dobio DD i ast Edited January 23, 2021 by Mile1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 23, 2021 Author Share Posted January 23, 2021 5 hours ago, Mile1 said: Protiv bilo koga sem realnog bi uzeo makar 9 kategorija 😂 1 hour ago, Manu said: Protiv mene bi uzeo 6, ali mozda se to tako kaze, nemam pojma. Inace nisi cestitao pobedu nextu i dalje I protiv mene isto 3, ali da, to je to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Ne budi bukvalista djole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Mi polako rezervisemo kartu za C. Na svu muku nam i Kapela nabi TD. Pa dve godine si bio kod nas smece nezahvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Meloun kritikovao Jokića da mora više poena da postiže, od tada 30ppg, al ćao TDovi. Danas bi morao da napravim neku jaču prednost, pa da preživim nedelju, kad imamo samo jednog igrača i to mrtvog Birča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Dobra koljacina s brijacem. Ima 4-5 usko nezivesnih kategorija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 53 minutes ago, realno *w said: Meloun kritikovao Jokića da mora više poena da postiže, od tada 30ppg, al ćao TDovi. Imao si srece da je dogurao do DD, bez produzetka i to bi omasio 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts