Jump to content

Pitanjca  

22 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

• 3
      15
    • 3 + dodatno bench mesto
      6
    • 4
      1
  2. 2. Format lige - broj PO mesta

• 12 ekipa u PO (4 runde)
      14
    • 8 ekipa u PO (3 runde)
      8
  3. 3. Igranje u pare (500 rsd po timu)

• Da
      13
    • Ne
      9

Recommended Posts

Posted
Sve ok, očekivana nivelacija al' nije baš morao Dejonte Marej ovaj đubretarski TD.

Nije bio ni u prosloj Murray daleko od TD-a, od pocetka mi je bio igrac kog sam najvise zeleo da pokupim na draftu. Elem, nisam zadovoljan. Odlicno vece sam dobio od svojih, a nisam napravio razliku ni u jednoj kategoriji. Veceras imas pun roster, ocekujem da okrenes. Zadovoljan sam sa 5 kategorija sa obzirom na jednu utakmicu Hardena u nedelji i 1.5 Collinsa.

Posted

@Manu Ma super je Marej ali ti đubretarski 10/10/10 su me uvek nervirali. Doduše mene generalno nervira što uopšte brojimo DD i TD ali dobro... 😄
Istina imao sam sreće sa odlaganjem tekme Hjustona... Nadam se i ja da okrenem ali očekujem da če biti blizu...

Posted (edited)

Pi kud bacih Đonsona, ubiše Kliperse.

Mada mogao bi Kiff da porobi sad kad Obrva odmara. 👀

Edited by next
Posted

@next cestitke, zasluzena pobeda. Na kraju sam imao i tu povoljnu okolnost da su Embiid i Oladipo igrali b2b, nisam razmisljao o tome.  Sada protiv Mileta cija ekipa je arguably u najboljoj formi u ligi, bice zajebano.

Zadovoljniji sam ekipom nego nakon draft noci, to mi je najbitnije.

Posted

Izvuče mi se Brogdon... ali ok, sa ovom dvojicom sa IRa bi taman i to dobio.

Sada protiv Klača, biće zanimljivo. Njegov sastav mi budi traume od prošle godine sa Markanenom i Gasolom, kakva je to prodaja bila. Lauri za sada odličan.

Posted

@greenenvy

Cestitke na dobrom otporu. Nisi imao srece bas su moji poludeli ove nedelje.

Sada protiv Manua i Hardena bice bas cupavo pogotovo sto sam bez Walla ove nedelje jedva cekam njegov debi da vidim na sta lici posle tolike pauze.Vreme je da dobijem Manua konacno 😂

Posted

Na kraju ipak minimalna pobeda, cestitke protivniku na borbi. Dobar ubod Josh Hart, jedan DD i jednom na skok od DD ove nedelje. Harris otisao da potrazi srecu kod nekog drugog, meni je neverovatno koliko lik ne moze da se sastavi. Ocajan sam u poenima i trojkama, ovo ostalo mogu donekle da se nosim sa ljudima 😄 Utisak prve nedelje: samo da Boucher dobija minutazu, sve ce biti ok 😄 

Posted
5 hours ago, Squabbit said:

Dobrooo izgubishe lopte. Ajmo sad jedno do 2 bacanja..

Fina pricichica dole4e64a42cddddd9e5d254e75d0653b2c5.jpg

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

Odlično odigrali tvoji sinoć!
Mogao si na sprint da dobiješ, ali maraton ne, mnogo više minuta sam imao u priči i msm da je to donelo prevagu.
ČAK sam ti dao fore izbacivanjem Paskala i Lava, a ubacivanjem hijene Beverlija, kao da bih pojurio stilove lol...
Ko 'oće veće izgubi iz vreće. Sada mogu samo da slavim 7-4-2.
Srećno u nastavku.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Mile1 said:

@greenenvy

Cestitke na dobrom otporu. Nisi imao srece bas su moji poludeli ove nedelje.

Sada protiv Manua i Hardena bice bas cupavo pogotovo sto sam bez Walla ove nedelje jedva cekam njegov debi da vidim na sta lici posle tolike pauze.Vreme je da dobijem Manua konacno 😂

Imao sam manje igraca zbog one Hou-Okc tekme, plus mi Gordon propustio dodatnu. Na sve to dosta los pocetak nekih igraca i bas sam zasluzeno izgubio. 

Sad ce KAT biti odustan nedelju, dve, pa cu morati ozbiljno da se cupam. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...