neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Dodati ovu sliku na moj prethodni post Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Ok. Lavrnja je veći fan tog igrača od Bombardera. Mnogo veći. Dokumentirano Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 5 hours ago, McLeod said: Na moj rodjendan je pobedio Mareja 2010. Gde ces bolje od toga. Leonardo Mayer daje Rafi WO u IW na moj rodjendan... nema dalje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 4 hours ago, Abudžaba Dabila said: Da vidimo ko je pratio na času Svoju prvu pobjedu u karijeri ostvario je na challengeru na Floridi gdje je pobijedio ni manje ni više nego bivšeg vam selektora Obradovića glat u 2 seta. On je? Jesi ti siguran da je Bogdan Obradovic nekada bio profi teniser? Elem, na sajtu ATP u arhivi imaju 3 Obradovica: Ivan, Vladimir i Dusan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, wwww said: Jesi ti siguran da je Bogdan Obradovic nekada bio profi teniser? Elem, na sajtu ATP u arhivi imaju 3 Obradovica: Ivan, Vladimir i Dusan. E onda me veliki fan tog igrača slagao, i vas skupa sa mnom. Mada i dalje tvrdim Lavrnja > Bombarder. Edit: Lavrnja ga je pratio po kojekakvim strimovima i u to vrijeme, tako da sumnjam da je pogriješio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 4 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Lavrnja ga je pratio po kojekakvim strimovima i u to vrijeme, tako da sumnjam da je pogriješio. Ovo nije pomoc, sta je on sve gledao nekad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Abudžaba Dabila said: E onda me veliki fan tog igrača slagao, i vas skupa sa mnom. Mada i dalje tvrdim Lavrnja > Bombarder. ma zezam te, nemam pojma da li je bio profi teniser (ali sam proverila na ATP sajtu i stvarno ga tamo nema, a nema ga ni na ITF sajtu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 2 minutes ago, zoe Bg said: Ovo nije pomoc, sta je on sve gledao nekad OK. Aktivan je igrač, kako na terenu tako i van njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 5 minutes ago, Abudžaba Dabila said: OK. Aktivan je igrač, kako na terenu tako i van njega Spoiler Ficko? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 to nije bio bivsi selektor DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 2 minutes ago, wwww said: to nije bio bivsi selektor DC 10 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Reveal hidden contents @nlavrnja druže, nas si našao?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 3 minutes ago, Abudžaba Dabila said: @nlavrnja druže, nas si našao?! je li on jos uvek moderator na tenis pdf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, wwww said: je li on jos uvek moderator na tenis pdf? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Ja bio uveren da je ex selektor bio teniser, pojma nemam kako 😳 Razocarali ste sa Hingisovom, moram reci, kraljica trash talka. Ako nisam propustio, @Boxy nije odgovorila za pitanje o protivnici, jel Davenport, posto je ona bila i moj pik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 @Abudžaba Dabila je pogodio da je Davenport, pa sam samo lajkovala njegov post 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 4 minutes ago, nlavrnja said: Ja bio uveren da je ex selektor bio teniser, pojma nemam kako 😳 Razocarali ste sa Hingisovom, moram reci, kraljica trash talka. Ako nisam propustio, @Boxy nije odgovorila za pitanje o protivnici, jel Davenport, posto je ona bila i moj pik? Pa ja sam pogodio i jednu i drugu na kraju uz pomoć @Boxy ali ja sam običan forumaš a ti si moderator, neću ti ovo zaboraviti Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 I koja je godina u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 Ovaj desno gore je samo tada mogao igrati na Mastersu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Boxy said: I koja je godina u pitanju? Spoiler Agassi, Nalbandian, JCF, Coria, Schuettler, Philippoussis, Moya, Roddick, Roger. Ona godina koje se ne želiš sjećati, barem kad je završni turnir u pitanju (?) Spoiler Edit: tata je pomogao, onda je ipak 2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 @Abudžaba Dabila gresis za godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, Boxy said: @Abudžaba Dabila gresis za godinu Editirao sam u međuvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Ponovo si omasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 1 minute ago, Boxy said: Ponovo si omasio Spoiler Pa zar nije Rainer 2004. igrao W SF? Onda 2003. 😄 Hahaha, sad sam googleao, pa ja sam skroz zaboravio da je on igrao AO finale 2003. A ovo SF je bilo 2008. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts