Jump to content

Recommended Posts

Posted

Srpski plejmejker Vuk Radivojević (35, 196cm) završio je profesionalnu igračku karijeru u dresu Igokee, a u tom klubu će odmah preuzeti i novu funkciju, potvrdio je Igor Dodik.

Radivojević, koga je Dodik opisao kao "velikog čoveka i odličnog momka", ulazi u menadžment kluba i već od iduće takmičarske godine biće na poziciji izvršnog direktora za košarkaške operacije, za koju u Igokei veruje da će mu dobro "sesti".

Posted (edited)

Velika EL vrteška! Malkom Dilejni će postati novi igrač CSKA  , dok bi Serhio Rodrigez mogao preći u Armani!

Edited by Davidović
Posted (edited)

Koliko li dobija Mirota po sezoni? Nije imao male par u nba, ja bih rekao da su mu dali preko 2 miliona po sezoni, a i vise.

Edited by losmi17
Posted
10 minutes ago, losmi17 said:

Koliko li dobija Mirota po sezoni? Nije imao male par u nba, ja bih rekao da su mu dali preko 2 miliona po sezoni, a i vise.

Pojedini mediji pisu da ce postati najskuplji kosarkas u istoriji Evrolige , i da ce dobiti blizu 5 miliona evra po sezoni.

Posted

Baš ozbiljne pare ulupaše, a opet, ništa im nije garantovano.

Mada, samo neka se vrti u EL. Dugo nije...

• Like 1
Posted
2 minutes ago, NMX said:

6 godina, 70 miliona? Je l ovo moguce?

Ja sam jos davno rekao da se pomeraju granice sto se tice nivca na evropskom kosarkaskom trzistu. Ovo je samo potvrda.